- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.421
canım müşteri 34 yaşında anew sersinin ğaket olanını mı diyorsun k14 katalogta yada k1 de de olabilir karma cilt için nemlendirici istiyor en uygun nemlendirici hangisi olur. Anewi bende duymuştum herkes memnun diye ama tam olarak hangisi
sipariş verirken stoklarda kalmayan ürünü uyarıyor zaten alışveriş listeine eklemiyor. sen siparişi girdikten sonra stokta tükenmiş demekki. gelen ürünleri geri iade edebilirsin cnm fazla takılma yalnız geri iade ederken iade numarasını bölge temsilcinden istemeyi unutma sonra kayıplar oluyor felan.
bayanlar günaydın ben yeni üye oldum haftasonu.bugün geecek sanırım kayıtlara üyeliğim.hemen satış yapabileceğim söylendi biz de ablamlarla eksiklerimizi hazırladık ama stokta olmayan ürün yerine başka ürün gelmesi canımı sıktı morlu olan 8 li far paleti anna çanta ve dudak stiği vardı onlardan almak istedik ama okudum sizin yazdıklarınızı stokta olmayanı sipariş girerken uyarmıyor mu?Bu çok saçma
Allah allah kız hemen resmini koy çatlarım ben yaa,güzelmi çok merak ettim güzelse isteyim bende.
mesela 90tl sipariş girdim ama 25 tl ürün stok yüzünden gelmezse yine
kargo ücreti ödüyormuyuz.?
bir sorum daha olacak ilk ay 50 tl siparişte kargo çıkmyormuş sonraki aylarda 75 tl imiş doğru mu?İLK siparişim olacak çantaları nasıl bilginiz var mı anna çanta modeli o da stoklarla sınırlı yazıyordu.kalmadı sanırım.far paleti morlu da yoksa benim siparişler ilk aydan düştü zaten bir far away kaldı
mesela 90tl sipariş girdim ama 25 tl ürün stok yüzünden gelmezse yine
kargo ücreti ödüyormuyuz.?
naturals balsam kullanan var mı aranızda ,şimdiye kadar hıc kotu yorum duymadım ,ben de aldım.
nasıl kullanıcagım bunu ıslak saclara ve uclara mı yoksa dıbıne de sürsem olur mu ,insallah ıyıdır
Temsilci girişi yaptığımızda açılan sayfanın sol tarafında fırsat köşesi diye bir buton var onun üztüne hizmet anketi koymuşlar cevaplasak belki işe yarar ,hizmet ve kaliteyle ilgili 10 soru falan var.
bayanlar günaydın ben yeni üye oldum haftasonu.bugün geecek sanırım kayıtlara üyeliğim.hemen satış yapabileceğim söylendi biz de ablamlarla eksiklerimizi hazırladık ama stokta olmayan ürün yerine başka ürün gelmesi canımı sıktı morlu olan 8 li far paleti anna çanta ve dudak stiği vardı onlardan almak istedik ama okudum sizin yazdıklarınızı stokta olmayanı sipariş girerken uyarmıyor mu?Bu çok saçma
bir sorum daha olacak ilk ay 50 tl siparişte kargo çıkmyormuş sonraki aylarda 75 tl imiş doğru mu?İLK siparişim olacak çantaları nasıl bilginiz var mı anna çanta modeli o da stoklarla sınırlı yazıyordu.kalmadı sanırım.far paleti morlu da yoksa benim siparişler ilk aydan düştü zaten bir far away kaldı
off sinirim bozuldu iki uçlu kalem sipariş etmiştim mavi yerine mor geldi hemde 2 tane napıcam ben şimdi müşteride ne zamandan beri soruyo ne zaman gelcek diye ohh geldi dedim böyle oldu .. takım öncüsüne söyledim değiştirilebiliyo ddi o kadar .. değiştirsem kaç günde sürer değişmesi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?