Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Orta sayfalarda 30+anew rejuvenate yazıyo canım k-14 te hemde indirimde çok uygun 2 gün sonra bitiyo kampan ya acele et.

Temsilci girişi yaptığımızda açılan sayfanın sol tarafında fırsat köşesi diye bir buton var onun üztüne hizmet anketi koymuşlar cevaplasak belki işe yarar ,hizmet ve kaliteyle ilgili 10 soru falan var.

bayanlar günaydın ben yeni üye oldum haftasonu.bugün geecek sanırım kayıtlara üyeliğim.hemen satış yapabileceğim söylendi biz de ablamlarla eksiklerimizi hazırladık ama stokta olmayan ürün yerine başka ürün gelmesi canımı sıktı morlu olan 8 li far paleti anna çanta ve dudak stiği vardı onlardan almak istedik ama okudum sizin yazdıklarınızı stokta olmayanı sipariş girerken uyarmıyor mu?Bu çok saçma

sipariş verirken stoklarda kalmayan ürünü uyarıyor zaten alışveriş listeine eklemiyor. sen siparişi girdikten sonra stokta tükenmiş demekki. gelen ürünleri geri iade edebilirsin cnm fazla takılma yalnız geri iade ederken iade numarasını bölge temsilcinden istemeyi unutma sonra kayıplar oluyor felan.

teşekkür ederim cavabın için ben henüz sipariş vermedim ama burda okudum farklı ürün geldiğini ondan tedirgin oldum uyarıyorsa iyi ondan sonra farklı gelirse şansa artık

aslında karar alınmıştı benzer ürün göndermeyeceklerdi ama bu seferlik olmuş genelde olmuyo..dudak stiği de kalmamış ...zaten yanında stoklar sınırlıdır notu vardı ya....normalde uyarıyor olmayan ürünü kolay gelsin

Allah allah kız hemen resmini koy çatlarım ben yaa,güzelmi çok merak ettim güzelse isteyim bende.

fotoğraf makinem yanımda değil.en kısa zamanda çekip resmini foruma koyarım canım.:dance:

4.siparişimde geldi. bölümleri bayağı fazla.hatat geçen siparişimde kol çantamı almadım

yanıma herşeyimi doldurdum teslim etmeye giderken.hihoyyyt

Son düzenleme:
mesela 90tl sipariş girdim ama 25 tl ürün stok yüzünden gelmezse yine

kargo ücreti ödüyormuyuz.?

bir sorum daha olacak ilk ay 50 tl siparişte kargo çıkmyormuş sonraki aylarda 75 tl imiş doğru mu?ıLK siparişim olacak çantaları nasıl bilginiz var mı anna çanta modeli o da stoklarla sınırlı yazıyordu.kalmadı sanırım.far paleti morlu da yoksa benim siparişler ilk aydan düştü zaten bir far away kaldı

mesela 90tl sipariş girdim ama 25 tl ürün stok yüzünden gelmezse yine

kargo ücreti ödüyormuyuz.?

sen 90 tl sipariş girdiğin için kargo ücreti ödemiyorsun.

75 tl nin altındaki siparişlerde kargo ücretini faturana ekliyorlar en az 75 tl sipariş vermeniz gerkiyor. birkaç tane çanta var bende onalr güzel ama bazılarıda resimdeki gibi güzel değilmiş o sebepten bende hiç istemedim. anna çanta süper mesela çantaya uygun cüzdanıda var.

naturals balsam kullanan var mı aranızda ,şimdiye kadar hıc kotu yorum duymadım ,ben de aldım.

nasıl kullanıcagım bunu ıslak saclara ve uclara mı yoksa dıbıne de sürsem olur mu ,insallah ıyıdır

kızlar anna çantayı tavsiye etmem hiç güzel değil ilk çıktıgında ablam almıştı yaşlı çantası gibi duruyor bence avonun daha güzel çantaları var ben kullanıyorum

naturals balsam kullanan var mı aranızda ,şimdiye kadar hıc kotu yorum duymadım ,ben de aldım.

nasıl kullanıcagım bunu ıslak saclara ve uclara mı yoksa dıbıne de sürsem olur mu ,insallah ıyıdır

ben şam+krem+balsamını kullanıyorum..haftada 1 kullanıyorum,banyodan sonra en son sürüp çıkıyorum.ama kuru iken uygulanabiliyor.

arkadaşlar colortrend sıkılaştırılmış pudra nasıl ???

şikayet aldınızmı hiç?

Temsilci girişi yaptığımızda açılan sayfanın sol tarafında fırsat köşesi diye bir buton var onun üztüne hizmet anketi koymuşlar cevaplasak belki işe yarar ,hizmet ve kaliteyle ilgili 10 soru falan var.

ben yanıtladım canımyerimseniben

çoğu soruyada "hayır" işaretledim.

stok konusunda yeterlimi: hayır,hayır,hayır.:jeyyar:

off sinirim bozuldu iki uçlu kalem sipariş etmiştim mavi yerine mor geldi hemde 2 tane napıcam ben şimdi müşteride ne zamandan beri soruyo ne zaman gelcek diye ohh geldi dedim böyle oldu .. takım öncüsüne söyledim değiştirilebiliyo ddi o kadar .. değiştirsem kaç günde sürer değişmesi ??

Canım o herzaman olmuyor,ama yinede erken sipariş vermek önemli,sipariş verirken sadece indirim katoloğu olursa onda uyarıyor ama normal katolog siparişinde uyarmıyor,avonu arayıp öğrenebilirsin sorun yaşamak istemiyosan far paleti güzel,ama dudak sitiği dediğn hangisi burda yazdık 14 katologdaki açılıp kapananlarsa çok kötü canım,far paletini illaki istersen özlem arkadaşımızda var aynı şehirdeyseniz belki yardımcı olur yada takım öncünden iste zaten kampanya bitmek üzre.

Hiç öyle şey duymadım sınır 75 canım onun altındaki siparişlere kargo parasını sen veriyosun,istersen 10 tl olsun gelir yine ama sen ödersin işte.

canım değişmeyi bilmiyorum ama takım öncünün elinde varsa iste sendekileride iade edersin,müşterim istiyo de ama acele et kampanya bitiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…