- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.441
arkadaşlar colortrend sıkılaştırılmış pudra nasıl ???
şikayet aldınızmı hiç?
off sinirim bozuldu iki uçlu kalem sipariş etmiştim mavi yerine mor geldi hemde 2 tane napıcam ben şimdi müşteride ne zamandan beri soruyo ne zaman gelcek diye ohh geldi dedim böyle oldu .. takım öncüsüne söyledim değiştirilebiliyo ddi o kadar .. değiştirsem kaç günde sürer değişmesi ??
Kızlar bu konu daha öncede geçmişti,K-14 deki pırıltılı rimelden 2 tane sattım biri iyi ama dün biri iade istedi,kuru boş gibi dedi iade etcem onu alan varmı nasıl çıktı?
Birde,ilk sayfadaki taşlı saat,63 say.inci damlası görünümlü set,spirals set hakkında deneyimleriniz varsa yazarmısınız bugün istiycem de.
Therma..... şimdi hatırlayamadım sıkılaştırıcı özelliği olan nemlendirici kremcanım müşteri 34 yaşında anew sersinin ğaket olanını mı diyorsun k14 katalogta yada k1 de de olabilir karma cilt için nemlendirici istiyor en uygun nemlendirici hangisi olur. Anewi bende duymuştum herkes memnun diye ama tam olarak hangisi
Canım kaDIN Kayıplarda.Bana percieve i getirmedi hala 1,5 ay oldu.ödünç alalı.Aşkitom illa isteyenler varsa takım öncüne söyle o getirtsin yada varsa versin yada tamamlasın,boşuna 75 doldurcam diye masraf etme ama kesin satarım diyosan bilmem,mesala aldın ödeyemedin günü geçince yeni siparişte veremiyosun takılıyo kalıyo ama köşede paran varsa olabilir mesala el kremleri satılır,indirimdeki en çok giden parfümler varya onlar satılır rimel falan kalmaz ama yinede iy düşün.ha birde benim mesala son anda siparşim gelirse kırmamak için,o ürünün karı kargo parasına yetiyosa getirtip karı kargoya veriyorum müşterime hayır dememiş oluyorum onuda yapabilirsin.
Anew in fondoteni yeni çıktı azcık bekle iyi bir indirim olunca alırsın anacııım...
Evet bu da iyi bi yöntem.Canım 1 den 75 olduysa hemen ver girince katolog getirtki sipariş biriksin bence ama olmadıysa bekleyebilirsin katoloğu erken getirtmek çok önemli.
Bu işte dediğimin biri.kaydirigubbakcemile5Orta sayfalarda 30+anew rejuvenate yazıyo canım k-14 te hemde indirimde çok uygun 2 gün sonra bitiyo kampan ya acele et.
Cevaplayalım siparişimizleTemsilci girişi yaptığımızda açılan sayfanın sol tarafında fırsat köşesi diye bir buton var onun üztüne hizmet anketi koymuşlar cevaplasak belki işe yarar ,hizmet ve kaliteyle ilgili 10 soru falan var.
bende o saati çok beğendim ama hiçbir bilgim yok onlar hakkında canımKızlar bu konu daha öncede geçmişti,K-14 deki pırıltılı rimelden 2 tane sattım biri iyi ama dün biri iade istedi,kuru boş gibi dedi iade etcem onu alan varmı nasıl çıktı?
Birde,ilk sayfadaki taşlı saat,63 say.inci damlası görünümlü set,spirals set hakkında deneyimleriniz varsa yazarmısınız bugün istiycem de.
Pek takılarını beğenmiyorum ben avonun.
Kızlar şu taşlı halka küpe nasıldır,bilen var mı? Kendime almak istiyorum
kampanya 2 sevgililer günü sebebiyle sizce indirim dolu bi katalog mudur???
canım aynen bende iki kutu var farlardan sen istanbul bahçelievlere yakınmısın..Canım o herzaman olmuyor,ama yinede erken sipariş vermek önemli,sipariş verirken sadece indirim katoloğu olursa onda uyarıyor ama normal katolog siparişinde uyarmıyor,avonu arayıp öğrenebilirsin sorun yaşamak istemiyosan far paleti güzel,ama dudak sitiği dediğn hangisi burda yazdık 14 katologdaki açılıp kapananlarsa çok kötü canım,far paletini illaki istersen özlem arkadaşımızda var aynı şehirdeyseniz belki yardımcı olur yada takım öncünden iste zaten kampanya bitmek üzre.
Pek takılarını beğenmiyorum ben avonun.
Kızlar şu taşlı halka küpe nasıldır,bilen var mı? Kendime almak istiyorum
canım aynen bende iki kutu var farlardan sen istanbul bahçelievlere yakınmısın..
teşekkür ederim öncelikle cevaplarınıza...
özlem tam üstüne bastın ben bahçelievlerde oturuyorum :)
bir sorum daha olacak benim temsilci numaram geldi ama hiç faturma yokki şifre alayım nasıl olacak yeniyim anlatır mısınız?(
aaa gerçektenmi canım bahçelievlerdeysen ne güzel herzaman ulaşabilirsin ama yardımcı olabilirsem olurum canım siparişin yoksa bişey gelmez herhalde ama 1.katalok daha bu ayın sonu başlıycak beklesen daha iyi yanına al kataloklarınısana katalok verdimi üye yapan kişi?kargo ile ne gelecek acaba benim siparişim yok kayıt bedelinin mi faturası gelecek .teşşekkür ederim ayrıca cevabınız için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?