Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bu konu daha öncede geçmişti,K-14 deki pırıltılı rimelden 2 tane sattım biri iyi ama dün biri iade istedi,kuru boş gibi dedi iade etcem onu alan varmı nasıl çıktı?
Birde,ilk sayfadaki taşlı saat,63 say.inci damlası görünümlü set,spirals set hakkında deneyimleriniz varsa yazarmısınız bugün istiycem de.

Son düzenleme:

yeni bi sipariş girip esas isteğinin ürünü getirtirsin bunu iade edersin..yok zaten kodunu doğru girdiğin halde mor olan geldiyse mavi bitmiştir o yüzden benzer ürün diye onu yollamışlardır...siparişlerinizi son günlere bırakmayın yoksa ya kalmıyor ya da benzer ürün gönderiyorlar.

o midnigt maskaralarda var bi sorun...
taşlı saati bölge satış sorumlusunda gördüm geçen haftaki toplantıda süper duruyordu.
incili set katalogda hoş ama gerçekte nasıldır bilemiycem.ben spralli seti getirtmiştim orta kalın sayfalarda olanı bir takı bu kadar mı kötü olabilir yaaa resmen teneke hemen gönderdim geri..

Therma..... şimdi hatırlayamadım sıkılaştırıcı özelliği olan nemlendirici krem
rejene... oda cilt yenileyici serum.

Tam isimlerini sonra yazarım.İkiside çok güzel ben denedim.
Üsttekinden arkadaşlarım da çok memnun

Canım kaDIN Kayıplarda.Bana percieve i getirmedi hala 1,5 ay oldu.ödünç alalı.
O iş yaş.
Köşede param var ama pek kararsız kaldım.Bu gece karar verirsem girerim :))
Bana da krem şiparişi var.bende yeni katalogdan veririrm artık karsız neysiz.

Sence anew in fondotenini mi bekleyeyim?Yoksa pata kremi şimdi alsammı?
Ay çok kararsız gördüm kendimi.Anewinkini istememin sebebi.Hem kırışıklık karşıtı hem de cildin hava almasını sağlıyo ya.

Canım 1 den 75 olduysa hemen ver girince katolog getirtki sipariş biriksin bence ama olmadıysa bekleyebilirsin katoloğu erken getirtmek çok önemli.
Evet bu da iyi bi yöntem.

Orta sayfalarda 30+anew rejuvenate yazıyo canım k-14 te hemde indirimde çok uygun 2 gün sonra bitiyo kampan ya acele et.
Bu işte dediğimin biri.kaydirigubbakcemile5

Temsilci girişi yaptığımızda açılan sayfanın sol tarafında fırsat köşesi diye bir buton var onun üztüne hizmet anketi koymuşlar cevaplasak belki işe yarar ,hizmet ve kaliteyle ilgili 10 soru falan var.
Cevaplayalım siparişimizle

bende o saati çok beğendim ama hiçbir bilgim yok onlar hakkında canım

canım aynen bende iki kutu var farlardan sen istanbul bahçelievlere yakınmısın..

Pek takılarını beğenmiyorum ben avonun.

Kızlar şu taşlı halka küpe nasıldır,bilen var mı? Kendime almak istiyorum

canım benim pata krem güzel al kullan anew i iyi bi indirimde alırsın ayy aynı benim gibi kararsızsın şekerim.canım yeni katologdan karsız ne getirtcen alıştırma kimseyi yaa sen beni anlamamışın ben sana özelden yazcam.

teşekkür ederim öncelikle cevaplarınıza...

özlem tam üstüne bastın ben bahçelievlerde oturuyorum :)

bir sorum daha olacak benim temsilci numaram geldi ama hiç faturma yokki şifre alayım nasıl olacak yeniyim anlatır mısınız?(

Kargonuz geldiğinde fatura numaranızı ve bölge numaranızı girip kendinize şifre alabilirsiniz,önce telefona mesaj geliyor muhakkak kargonuz yoldadır.

kargo ile ne gelecek acaba benim siparişim yok kayıt bedelinin mi faturası gelecek .teşşekkür ederim ayrıca cevabınız için:)
aaa gerçektenmi canım bahçelievlerdeysen ne güzel herzaman ulaşabilirsin ama yardımcı olabilirsem olurum canım siparişin yoksa bişey gelmez herhalde ama 1.katalok daha bu ayın sonu başlıycak beklesen daha iyi yanına al kataloklarınısana katalok verdimi üye yapan kişi?

bana katalog verdi evet.1.katalog da verdi 1 tane ama ben siteye giriş yapmak için fatura olması lazım o faturanın olması için de satış ama bişey kalmamış zaten yılbaşı kataloğundan sipariş vermiycem ki bitiyor zaten.1 e bakıcam artık ama siparişimi kendim vermek istiyordum netten şimdi fatura yok şifre alamıyorum kafam karıştı iyice.bahçelievlerin neresindesin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…