Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ben kocasinan lisesine yakınım ilk siparişi takım öncüne yazdır sonra o senin evinede gelicek hatırlat o zaman ayrıntılı anlatıyor ilk siparişi ona söylle yeni kampanyadan,faturan gelsin bende öyle dahasonra aldım şifremi,ben halen siparişimi ona söylüyorum

şimdi komşu çıkıcazz.bende kocasinana çok çok yakınım ...:))9aydınlattığın için sağol canım ya yeniyim kafam karışık bi düny aoldu ondan dolayı

kızlar for away vücut pudrasını kullanan var mı, süper :) bn kullandım çok beğendim tavsiye edebilirsiniz hem for away kokulu hmde hafif simi var zemuszemus

size prenses ten selam getirdim :) bi müddet daha giremicekmiş :) bu ay 2.5 civar satıs yapmıs mutlu=)

Arkadaşlar avonun hangi duş jelini tavsiye edersiniz?bide katalog 1 de 2 duş jeli artı for avay vücut pudrası kampanyası var o duş jelleri güzelmi acaba?

ilk siparişini üye olduğun temsilcin girecek kargo+faturan gelecek sonra sen giriş yapabileceksin siteye..kolay gelsinn..

kızlar for away vücut pudrasını kullanan var mı, süper :) bn kullandım çok beğendim tavsiye edebilirsiniz hem for away kokulu hmde hafif simi var zemuszemus

aynen...
faraway bayıldığım bi koku...parfüm+rollon+vucut nemlendirici kremi+pudrası set olarak almıştım...

Arkadaşlar avonun hangi duş jelini tavsiye edersiniz?bide katalog 1 de 2 duş jeli artı for avay vücut pudrası kampanyası var o duş jelleri güzelmi acaba?
canım en çok sattığım beyaz zambak kokulu olanı...banyo köpükleri gerçekten çok güzel..

Son düzenleme:
banyo köpüklerini tavsiye ederim, alanlar memnunlar, en çok beyaz zambak kokulu ve hassas ciltler için olanı güzel, bu kampanyada 1 lt jel +saç açıcı tarak hediyeli 10 tl..

Son düzenleme:

Ben neredeyse hepsini kullandım hepsi güzel,o kırmızı ve senses lagoon var indirimde değil şimdi o ikisi favorim,köpüklerden de zambak ve lavanta çok güzel en çok sattıklarım canım.

Ohhhh akraba çıktınız kız nerdeyse yardımlaşın işte ne güzell ay koca kayseriden kimse yokmu burda yaa bende istiyorum...:umursamaz:

sagol canım,sanada çıkar inşallah semtinden biri ,çıkmasada bişeycik olmaz bizler varız canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet bu forumu çok seviyorum ben evlenmeden önce daha sık girebiliyordum evlilik hazırlıkları bölümünde çok arkadaş vardı çok faydamız oldu birbirimize.yakınlık uzaklık fark etmez .destek oluruz birbirimize:))

Aşkım birde bebek olsun ozaman gör sen inşallah bende zor giriyorum valla,öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…