- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.461
canım ben kocasinan lisesine yakınım ilk siparişi takım öncüne yazdır sonra o senin evinede gelicek hatırlat o zaman ayrıntılı anlatıyor ilk siparişi ona söylle yeni kampanyadan,faturan gelsin bende öyle dahasonra aldım şifremi,ben halen siparişimi ona söylüyorumbana katalog verdi evet.1.katalog da verdi 1 tane ama ben siteye giriş yapmak için fatura olması lazım o faturanın olması için de satış ama bişey kalmamış zaten yılbaşı kataloğundan sipariş vermiycem ki bitiyor zaten.1 e bakıcam artık ama siparişimi kendim vermek istiyordum netten şimdi fatura yok şifre alamıyorum kafam karıştı iyice.bahçelievlerin neresindesin acaba
kızlar for away vücut pudrasını kullanan var mı, süper :) bn kullandım çok beğendim tavsiye edebilirsiniz hem for away kokulu hmde hafif simi var zemuszemus
bana katalog verdi evet.1.katalog da verdi 1 tane ama ben siteye giriş yapmak için fatura olması lazım o faturanın olması için de satış ama bişey kalmamış zaten yılbaşı kataloğundan sipariş vermiycem ki bitiyor zaten.1 e bakıcam artık ama siparişimi kendim vermek istiyordum netten şimdi fatura yok şifre alamıyorum kafam karıştı iyice.bahçelievlerin neresindesin acaba
Arkadaşlar avonun hangi duş jelini tavsiye edersiniz?bide katalog 1 de 2 duş jeli artı for avay vücut pudrası kampanyası var o duş jelleri güzelmi acaba?
kızlar for away vücut pudrasını kullanan var mı, süper :) bn kullandım çok beğendim tavsiye edebilirsiniz hem for away kokulu hmde hafif simi var zemuszemus
canım en çok sattığım beyaz zambak kokulu olanı...banyo köpükleri gerçekten çok güzel..Arkadaşlar avonun hangi duş jelini tavsiye edersiniz?bide katalog 1 de 2 duş jeli artı for avay vücut pudrası kampanyası var o duş jelleri güzelmi acaba?
Arkadaşlar avonun hangi duş jelini tavsiye edersiniz?bide katalog 1 de 2 duş jeli artı for avay vücut pudrası kampanyası var o duş jelleri güzelmi acaba?
canım ben kocasinan lisesine yakınım ilk siparişi takım öncüne yazdır sonra o senin evinede gelicek hatırlat o zaman ayrıntılı anlatıyor ilk siparişi ona söylle yeni kampanyadan,faturan gelsin bende öyle dahasonra aldım şifremi,ben halen siparişimi ona söylüyorum
sagol canım,sanada çıkar inşallah semtinden biri ,çıkmasada bişeycik olmaz bizler varız canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet bu forumu çok seviyorum ben evlenmeden önce daha sık girebiliyordum evlilik hazırlıkları bölümünde çok arkadaş vardı çok faydamız oldu birbirimize.yakınlık uzaklık fark etmez .destek oluruz birbirimize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?