Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm biri sormuş treselle kullann var mı diye ben kullanıyorum süper koku ve kalıcı tavsiye ederim.duş jellerinden de senses lerden mavi olan çok güzel.diğer banyo köpüklerinden de white lily ve lavander yani zambaklı ve lavantalı süper.

Aşkım birde bebek olsun ozaman gör sen inşallah bende zor giriyorum valla,öptüm.

ben çalışıyorum.evlenmeden önce de çalışıyordum ama şu an daha sıkı oldu burası ve masadeğişti kabak gibi ortada kaldım ondan dolayı giremiyorum pek ileride bebek olursa haklısın zor olur işten ayrılırsam eve alırım herhalde internet ama bebek olunca haklısın zordur:))

bayanlar ben parfüm numuneleri istiycem ama o listede yazan parfüm numune seti var onda hepsi var mı bilen var mı ?yoksa tek tek isimleriyle mi alsam.başlangıç paketi alan var mı güzel mi ben daha çok yeniyim bir alışsam şöyle rahatlıycam:)

bişeyi daha merak ediyorum şimdi ben ocak ilk haftasında sipariş verdim diyelim K2 kataloğu siparişi de verdim ürünlerle geliyor mu katalglar yani o kadar erkende basılmış oluyor mu bu da kafama takıldı

o parfüm numune setinin içinde 15 tane fln parfüm numunesi var 5tl her parfümün numunesi yok içinde bence dolu başlangıç seti al tüm parfümlerin rujların fondoten cilt bakım ürünlerinin numuneleri var o 19 tl cnm

k1 kataloğundan bu hafta sipariş verdin diyelim k2 kataloğundan sana 1 tane yolluyolar fazla almak istersen k2 kataloğunu 5-10-20 fln olarakta k1 siparişlerini girerken belirtirsin onu opuyorumnanaktan

tek tek alırsan çookkkk daha pahalıya gelir başlangıç setini al birkaç belki eksik olur ama çok daha hesaplı....kesinlikle başlangıç seti......

Arkdaşlar kampanyalar hep cuma saat. 5 de başlıyordu.

budamı öyle olacak?

Başlangıç setinde 70 adet ürün oluyor zannedersem.

en hesaplısı o aslında...zam gelmeden sipariş etmek lazım.

Kızlar yeni yılımız kutlu olsun.ılk ben kutlamak istedim:lepi:herkese bol satışlı günlerrrrropuyorumnanaktan

Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan,arkadaşlarına güven,sevgine sarıl..Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır ...Mutlu yıllar olsun herkese...

Son düzenleme:
Kampanya 1 de idirimde olan erkek parfümleri

impercfect ve jet homme var.

hangisini tavsiye edrsiniz?

Canım bende yeni başladığımda almıştım küçük numune çantası,parfümler,ruj,krem bayağı tester var gerçekten daha hesaplıya geliyo ama şimdi olsa almam heralde çünkü ben pek tester kullanmadım parfümler işime yaradı biraz şimdi parfümlerden falan getirtip dağıtıyorum ama rujlar pahalı almadım hiç kullanabileceğine inanıyosan getirt ama ürünler hakkında hiç bilgin yoksa en azından sende bilgi sahibi olursun işine yarayabilir.
Her yeni kampanyada bi sonraki kampanyanın katologları da satışa sunulur istediğin kadar alabilirsin artı 1 tanade sana ücretsiz gelir,siparişini erken verip katologları hemen dağıtırsan şansın daha fazla olur böylece gelecek kampanyadan daha çok ve çabuk siparişin birikir zorlanmazsın,sen 1 le başlıycan demi 2 katoloğuda dağıtırsın inşallah satışın bol olur bence işi iyce öğrenene kadar çok masraf yapmamaya gayret et canım.

VEEEEEE KIZLAR :dance:YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN-BOL SATIŞLI HAYIRLI MÜŞTERİLİ BİR OLUR İNŞALLAH :sm_cool::hooray:HEPİMİZ İÇİNa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…