- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.481
Aşkım birde bebek olsun ozaman gör sen inşallah bende zor giriyorum valla,öptüm.
bayanlar ben parfüm numuneleri istiycem ama o listede yazan parfüm numune seti var onda hepsi var mı bilen var mı ?yoksa tek tek isimleriyle mi alsam.başlangıç paketi alan var mı güzel mi ben daha çok yeniyim bir alışsam şöyle rahatlıycam:)
bayanlar ben parfüm numuneleri istiycem ama o listede yazan parfüm numune seti var onda hepsi var mı bilen var mı ?yoksa tek tek isimleriyle mi alsam.başlangıç paketi alan var mı güzel mi ben daha çok yeniyim bir alışsam şöyle rahatlıycam:)
aynen zambak kokulu olanı benim müşterilerimde sevdi. ben tropical ve mistque yi de seviyorum alanlar da var :)canım en çok sattığım beyaz zambak kokulu olanı...banyo köpükleri gerçekten çok güzel..
Kampanya 1 de idirimde olan erkek parfümleri
impercfect ve jet homme var.
hangisini tavsiye edrsiniz?
k.2 kataloğu siparişlerinle geliyor,ama en iyisi 5li yada10lu almak o zaman fiatı daha uygun oluyor..
ben percieve ,black suede touch tavsiye ediyorum harika kokular erkek için..ha birde full speed satmıştım ama tercihim ikisiKampanya 1 de idirimde olan erkek parfümleri
impercfect ve jet homme var.
hangisini tavsiye edrsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?