- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.501
zemuszemusinşallah canım sağol...kaydirigubbakcemile5VEEEEEE KIZLAR :dance:YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN-BOL SATIŞLI HAYIRLI MÜŞTERİLİ BİR OLUR İNŞALLAH :sm_cool::hooray:HEPİMİZ İÇİNa.s.
bence jet homme ve full speed :kedi:zemuszemusKampanya 1 de idirimde olan erkek parfümleri
impercfect ve jet homme var.
hangisini tavsiye edrsiniz?
Canım bende yeni başladığımda almıştım küçük numune çantası,parfümler,ruj,krem bayağı tester var gerçekten daha hesaplıya geliyo ama şimdi olsa almam heralde çünkü ben pek tester kullanmadım parfümler işime yaradı biraz şimdi parfümlerden falan getirtip dağıtıyorum ama rujlar pahalı almadım hiç kullanabileceğine inanıyosan getirt ama ürünler hakkında hiç bilgin yoksa en azından sende bilgi sahibi olursun işine yarayabilir.
Her yeni kampanyada bi sonraki kampanyanın katologları da satışa sunulur istediğin kadar alabilirsin artı 1 tanade sana ücretsiz gelir,siparişini erken verip katologları hemen dağıtırsan şansın daha fazla olur böylece gelecek kampanyadan daha çok ve çabuk siparişin birikir zorlanmazsın,sen 1 le başlıycan demi 2 katoloğuda dağıtırsın inşallah satışın bol olur bence işi iyce öğrenene kadar çok masraf yapmamaya gayret et canım.
siparişleri veremiyorum.sitede sorun var galiba ilk gün hep böylemi oluyor?
Kızlar ilk siparişimi verdim siparişiniz kaydedildi yazısı çıktı.
sipariş numarasıda var.gittini yani siparişim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?