Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.:1hug:

bol siparişler, anlayışlı müşteriler ve stoksuzluk sorunumuz olmasın.vereliniortak

MUTLU YILLAR..a.s.

teşekkür ederim canım cevabın için ben parfümleri merak ediyorum parfüm numune seti var onu merak ettim hepsi var mı içinde acaba diye?sevgililer günü kataloglarını çok merak ediyorum zaten umarım onda satış yapabilirim.kredi kartıyla ödeme zor oluyor mu acaba ben kredi kartımla yapıcam

kızlarr, sipariş vericem herzaman 5 li katolog isterdim ama fazla gelmeye başladı daha az söleme şansım varmı acaba? bileniniz varmı?

aradım,10-15 dk.içinde güncellenecekmiş bekliyorum.....ama site çok yoğun olucak yine eminim....tel.ile vericem ..ilk dk.da.vermeliyim çünkü ince katalogdan istekler var,stok sorunu olmasın.isteyeceğim katalog kodlarını aldım müş.hiz.'den...
herkese kolay gelsin

cnm ben girmeye çalıştım girilmiyor.geliş fiyatına verdiğim için tlf versem zaten karım yok en iyisi bekleyecem indirim broşüründen 1 tane sipariş var başka yok

ben verdim siparişlerimi kızlar

turuncu kozmatik çantası 4 tane
color trend be mine 7 tane
color trend kiss me 1 tane
color trend true love 1 tane
color trend maskara 1 tane
color trend dudak parlatıcısı angel 1 tane
color trend fondöten sun beige 1 tane
clear skin siyah nokta görümünü düzgünleştiren temizleyici 1 tane
wish of love 2 tane

bir tek kendime turuncu kozmatik çantasını istedim diğerlerini sattım kaydirigubbakcemile5

neler olduğunu yazmıyım ya 320 tl lik ti hepsi,bir tek kendime s.e.perfect cotton edt.istedim..hadi bakalım

hım bnm ufak siparişim 97 tllik verdim 2. kez girerim bi kaç kişi daha ne aldıklarını fln sölemedi subat kataloğunu merakımdan hemen girdim birde indirim broşürü yüzden girdim

siparişleri veremiyorum.sitede sorun var galiba ilk gün hep böylemi oluyor?

Kızlar ilk siparişimi verdim siparişiniz kaydedildi yazısı çıktı.
sipariş numarasıda var.gittini yani siparişim???

bende verdim color trend kiss me 1tane color trend be mine 16 tane color trend pucker up 3 tane color trend true love 1 tane color trend maskara color trend göz kalemi color trend dudak parlatıcısı color trend pudra 2 tane clear skin kapatıcı 6 tane wisf of happiness wisf of love 1 tane simple elemets mavi parfüm 2 tane parfümlü roletlerden 28 tane temizleme jeli mendili limon ve salatalık özlü ekkremi kuru ciltler için ek kremi magx renkli kapatıcı kadifemsi ruj sassy ideal stik kapatıcı mineral göz kalemi süper curlacious maskara perveck vewr likit eyeliner 2 tane makyaj temizleyici kalıcı stik göz far loving lilactrue colour dörtlü göz far purple hazes büyük saç fırçası kıvırcık saçlar için saç kremi 2 tane boyalı saçlar için saç kremi bunlar kızlar siparişi kendime simple elemets parfüm aldım color trend be mine boyalı saçlar için saç kremi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…