Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

faturam bu gün çekilmiş ama 0.16 gecikmiş borç bakiyesi yazıyor.

o ne oluyor anlamadım..

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis işte bu kadar hayırlı olsun...

sağolasın canım:1hug:

çok yardımın dokunuyora.s.

ben aslında birde numune seti sipariş edecektim.

ama tam karar veremedim.

büyük dolu numune çantası 19 tl

küçük dolu başlangıç seti 12 tl

hangisini tavsiye edersiniz.bidahaki siparişimde vereceğimde.

TUL telefondanmı verdin canım siparişlerini?

evettt ince ind.broşürü olduğu ay ilk siparişimi tel.ile veriyorum çünkü;int.çok yoğun oluyor ve siparişleri giresiye stokta kalmıyo hemen ilk dk.larda tel. verdim hallettim.daha önce müş.hiz.den 20 li katalog kodunu da öğrendim ekledim siparişlerime onu da....tel.şöyle bi kolaylık var paket kam. veya onu alana şu hediye olayları hiç sorun olmuyo hepsinin kodunu giriyorsun onlar ayarlıyorlar...tavsiye ederim.

ne mutlu....biz birbirimize yardımcı olmak için burdayız..herzaman elimizden geldiğince burdayız..
numune seti için bence 19 luğu al hemen hemen hepsi oluyor çünkü..

kıslar yenı yılınızı kutlarım bende.yalnız bişey soracağım bu ay ılk defa kendım vermek ıstıyorum sıparişlerimi netten.gecen ay gun hedıyesı olark dusjelı gelmıstı.bu aykı hedıyeler bellı oldumu ben bunları neren görebilirim.bilen varsa cvp yazabılır mı

Canım bende kredi kartıyla yapıyorum daha kolay oluyo hemde taksitle ödüyorum.Parfümlerin hepsi varmı bilmiyorum ama ya sipariş edersin gelir ya okadarda pahalı değil ürünler bölümünü tıkla numuler i tıkla hepsinin fiyatları var incele istersen canım.

slm kızlar bı sorum olacak . k1 de orta sayfada banyo kopugu ve sac acıcı tarak 10 tl onu sıparıs verırken sadece kopugun kodunu yazıyoruz degıl mı yoksa taragın kodu da mı yazılacak bılgı verırsenızı sevınırım tesekkurler ...

Daha önce bana yurtiçi kargodan sms geliyordu.kargonuz bugün teslim edilecek diye.

son iki kargomda gelmedi.sizlere geliyormu sms ?

siparişim gitmiş mail geldi. özlemcim sende kendin ver canım.

kendin girmen bi başka oluyor...kaydirigubbakcemile5

internet sitesini açtığında günler göre hediye uygulaması başladıysa hediye sayfası da açılıyor zaten ....genelde 2.3. hafta oluyo ama kesin belli değil tabi bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…