Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

geçen eşimle deneme yaptık.aynen netteki alışveriş sitelerinden sipariş vermeye beziyor...

ben hediye limitlerimi tamamlasın diye b.sorumluma veriyordum.ama artık onla

çalışmayacağım için denemelerimi yaptım.bu akşamda ilk siparişimi verdim.

sende dene canım.sadece gönderme.yada takım öncüne söyle nasıl veriyorsun

merak ediyorum filan de.sana göstersin.yanlışlık yapmazsın dert etme.

kontrol edin diye yazı çıkıyor.alkisalkisalkis

deniycem canım inşallah belki kolayıma geliyo ondan söylüyorum ya ona çabuk çabuk ama bi kere denemek istiyorum alışverişi tıklıyorum galiba anlamadığım sagdada soldada ürün kodu adeti var obeni şaşırtıyor işte

bildiğim her 160 lık siparişe hediye veriliyordu ama 1.kampanya basladı belki değişmiştirkaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler cvbın için
ne gönderiolar pekii
ona göre iptal ediym siparişi ekliyim bişeler daha?
ya biz bunları nerden öğreniorzz:uhm::uhm:

kızlar herkese mutlu yıllar oncelıkle
sımdı yüzde 70lik ındırımlı olanlardan sıparıs versek stokda olmasa tekrar gonderıolarmı bıdakı ay fallan bıde yıne aynı fıyat oluomu kızlarzemuszemus

arkadaşlar acil birilerinin bana yardım etmesi gerek yoksa çıldırıcam! 29 aralıkta sipariş verdim 31 inde kesin elinde olur dediler ama gelmedi üstelik yurtiçi kargoya gittim sordum benim adıma avondan kargo gözükmüyor. bu benim ilk siparişim olucaktı avona yeni katıldım, beni üye yapan da benim çok yakın arkadaşım grup liderim o. avondan kontrol ediyor siparişlerim sistemde gözüküyor ama işte...30 aralıkta sipariş verenler ertesi gün öğleden sonra siparişlerini aldılar ama ben hala alamadım üstelik kargo margo da yok ortalıkta. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olun. siparişlerin çoğunu arkadaşlarım falan yılbaşı hediyesi olarak istemişleri ama dün verecekleri kişilere veremediler ben de çok mahçup oldum acayip sinirliyim lütfen biriniz akıl versin bana.

gökcen canım maden arkadaşın siteye baksın orada siparişin işlendi mi,kargoda mı ne zaman gidecek bunlar yazar sorumluluk sende değil onda.

k1 kampanyasında hediye ne gelir kızlar şimdi siparişimi verdim altta rimel vardı işaretledim sadece rimal mi gelir 260 tl lik sipariş girdim,tul canım yorumunu bekliyorum.

gökcen canım maden arkadaşın siteye baksın orada siparişin işlendi mi,kargoda mı ne zaman gidecek bunlar yazar sorumluluk sende değil onda.

valla arıyorum sürekli "ben baktım internetten siparişlerin sisteme geçmiş gözüküyor" diyip duruyor. hatta çarşamba gün sipariş verenlerin ürünleri gelince beni aradı seninkininde gelmesi lazım geldi mi diye ama...
yarın da gelmezse bakıcaz bi çaresine. cevabın için teşekkür ederim jean :) gelişmelerden haberdar ederim sizi. umarım daha fazla aksilik çıkmaz :sinifsinif:

selam kızlar öncelikle mutlu yıllar.

ben dün şipariş giremedim.annem hastaydı akşama kadar hastanedeydik.

indirim broşüründen 2 tane kolye isteyecektim kaldı artık.

Bugün yarın belki ben de girerim sipariş pek sipariş gelmedi bu katalogdan ya (
Oysa 200 olsaydı parfüm kazanacaktım

allame mesajların için teşekkürler canımcımmmm

çok teşekkürler cvbın için
ne gönderiolar pekii
ona göre iptal ediym siparişi ekliyim bişeler daha?
ya biz bunları nerden öğreniorzz:uhm::uhm:

henüz günlere göre hediye olayı yok ama 250 tl lik alışverişe kütahya porselen çay takımı var..avon müş.hiz.aradığında 0212 473 11 11 den giriş yaptıktan sonra 6 yı tuşlayarak mevcut hediye kampanyasını kontrol edebilirsin

kızlar siz k14 kataloğunun siparişlerini mi bugün verdiniz. 4 aralık-1 ocak tarihleri arasında geçerli oluyo gerçi k14 ama ...? benim de bi problemim var da yukarıdan okuyabilirsiniz bi bilginiz varsa bana yazarsanız sevirnirim. bir çok kişiye soruyorum emin olabilmek için.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…