Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hayıııırrrrrrr daha gelmezzzzz 30 da verdiysen ertesi gün hesap kesilir bir sonraki gün kargoya verilir yani bugün ama tatil artık yarın sende en iyi ihtimalle salı alırsın...keşke son ana bırakmasaydın hep bu işlem takip ediliyor unutma aklında olsun.....

k1 kampanyasında hediye ne gelir kızlar şimdi siparişimi verdim altta rimel vardı işaretledim sadece rimal mi gelir 260 tl lik sipariş girdim,tul canım yorumunu bekliyorum.

günlere göre hediye olayı başlamadığı için 250 tl ve üzerine kütahya porselen çay tk.var ama senin ilk 4 sipariş boyunca alacağın hediyeler var bu kaçıncı siparişindi?????????

geçmiş olsun.....belki ikinci bi sipariş girersin tamamlarsın 200 ü ve parfüm olur..

hayırr biz dün başlayan kam.1 in siparişlerini verdik 14 bitti artık....sorununla ilgili yazdım aşağıda okuyabilirsin:))

günlere göre hediye olayı başlamadığı için 250 tl ve üzerine kütahya porselen çay tk.var ama senin ilk 4 sipariş boyunca alacağın hediyeler var bu kaçıncı siparişindi?????????

canım çay takımı gelir o zaman dimi :)ilk siparişimi temsilcim vermişti kendi başıma verdiğim 3.siparişim hepsini sayarsak 4. canım.

çok geçmiş olsun darkinlife...

Canım alışverişi tıklıyosun en soldaki ürün kodu yazan bölüme kodları yazıyosun karşısınada adetini yazıyosun_ sepete at güncelle_ yi tıklıyosun bukadar,sepetin açılınca istediğini alıp tıkla yeter,sağdaki bölümdende istediğin ürünün kutucuğunu işaretliyosun mesala k-2 katoloğu 5 li işaretleyip _sepete et güncelleyi tıkla _tamam canım,sepetinde de yani aldığın ürünlerin yazılı olduğu yerde de ürünlerin sayısını belirleyebilirsin _miktar_kısmına istediğin edeti yazıp değiştirebilirsin yada karşısında bulunan sil kutucuğunu işaretleyip_sepete at güncelle_tıkla silersin,işin bitince _devam_tıklıyosun sonra çıkan sayfada sonkez kontrollerini yap _siparişi gönder_tıkla bukadar canım sistem seni yönlendiriyor bunu sayfayı açıp dene istediğin kadar ama siparişi gönderme sepete dön böylece pratik yaparsın canım bu yazdıklarımı sayfayı açıp oku yoksa kafan karışmasın.

kampanya 1 den 153 lük sipariş verdim şimdi,hediye gönderiolarmı acaba?

Canım her kampanyada genelde 2. hafta sı hediye kampanyaları oluyo 160 ve üstüne her güne 1 hediye oluyor ama şu anda yok henüz temsilci numaranla girdiğin zaman avonun sitesine orda gözüküyo,tel da mesaj geliyor.

Canım pazartesi yada salı gelir siparişin,ilk siparişin sanırım zamanla alışırsın siparişlerini kendin vermeyi dene sayfandan kargonun o anda nerde olduğunu bile takip edebilirsin arkadaşın sanırım çok bilmiyor üzme kendini gelince veriri gönüllerini alırsın.

Geçmiş olsun hayatım,inşallah önemsiz bişeydir.
Bende vermedim henüz bugün yarın girerim,daha erken çoğalır inşallah siparişlerin sevgiler.

canım çay takımı gelir o zaman dimi :)ilk siparişimi temsilcim vermişti kendi başıma verdiğim 3.siparişim hepsini sayarsak 4. canım.

o zaman sana son olarak hediye soft musk parfüm gelecek 200 tl lik olursan...yeni üye hediyelerin bitiyo internet avon kam.dan bundan sonra yararlanacaksınn,hayırlı olsun...

baakkk buldum sorunu ayrı ayrı girilecek kodlar çünkü paket değil ve her ikisinin kodu verilmiş,sadece banyo k.kodunu girersen -tarak gelecek diye düşünürsen hem tarak gelmez hem banyo k.fiyatı 18.90 olarak olur....gecikmeli bi cevap kusura bakma.....

geçmiş olsun canım ,bende bu haftayı bekliycem bu ay sonu faturamı daha yatırmadım istesemde yollamazlar belkide.

sayfada yazmayan şeyleri herhalde panoramadan,fiat listesinden büyük numune çcantası,ürün çantası falan onların kodlarını orda yazmıyo,int. sipariş için

Günaydınlar herkeslere..
liv bottanicals canlandırıcı kremini kullanan varmı aranızda?
bana hediye geldi,kullnıyorum 15 gündür ama sanırım yüzde tüylenme yapıo,çnkü onu kullanmaya başladığımdan beri dudak üstündeki tüylerim kalın çıkmaya başladı,normalde tüyüm çok incedir. kullanan varsa aynı şikayetler oldumu sizde de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…