- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.561
hayıııırrrrrrr daha gelmezzzzz 30 da verdiysen ertesi gün hesap kesilir bir sonraki gün kargoya verilir yani bugün ama tatil artık yarın sende en iyi ihtimalle salı alırsın...keşke son ana bırakmasaydın hep bu işlem takip ediliyor unutma aklında olsun.....arkadaşlar acil birilerinin bana yardım etmesi gerek yoksa çıldırıcam! 29 aralıkta sipariş verdim 31 inde kesin elinde olur dediler ama gelmedi üstelik yurtiçi kargoya gittim sordum benim adıma avondan kargo gözükmüyor. bu benim ilk siparişim olucaktı avona yeni katıldım, beni üye yapan da benim çok yakın arkadaşım grup liderim o. avondan kontrol ediyor siparişlerim sistemde gözüküyor ama işte...30 aralıkta sipariş verenler ertesi gün öğleden sonra siparişlerini aldılar ama ben hala alamadım üstelik kargo margo da yok ortalıkta. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olun. siparişlerin çoğunu arkadaşlarım falan yılbaşı hediyesi olarak istemişleri ama dün verecekleri kişilere veremediler ben de çok mahçup oldum acayip sinirliyim lütfen biriniz akıl versin bana.
k1 kampanyasında hediye ne gelir kızlar şimdi siparişimi verdim altta rimel vardı işaretledim sadece rimal mi gelir 260 tl lik sipariş girdim,tul canım yorumunu bekliyorum.
selam kızlar öncelikle mutlu yıllar.
ben dün şipariş giremedim.annem hastaydı akşama kadar hastanedeydik.
indirim broşüründen 2 tane kolye isteyecektim kaldı artık.
Bugün yarın belki ben de girerim sipariş pek sipariş gelmedi bu katalogdan ya(
Oysa 200 olsaydı parfüm kazanacaktım
allame mesajların için teşekkürler canımcımmmm
kızlar siz k14 kataloğunun siparişlerini mi bugün verdiniz. 4 aralık-1 ocak tarihleri arasında geçerli oluyo gerçi k14 ama ...? benim de bi problemim var da yukarıdan okuyabilirsiniz bi bilginiz varsa bana yazarsanız sevirnirim. bir çok kişiye soruyorum emin olabilmek için.:gitme:
Bende girdim az öce siparişlerimi yeni kataloğu merakla bekliyorum...
günlere göre hediye olayı başlamadığı için 250 tl ve üzerine kütahya porselen çay tk.var ama senin ilk 4 sipariş boyunca alacağın hediyeler var bu kaçıncı siparişindi?????????
çok geçmiş olsun darkinlife...selam kızlar öncelikle mutlu yıllar.
deniycem canım inşallah belki kolayıma geliyo ondan söylüyorum ya ona çabuk çabuk ama bi kere denemek istiyorum alışverişi tıklıyorum galiba anlamadığım sagdada soldada ürün kodu adeti var obeni şaşırtıyor işte
kampanya 1 den 153 lük sipariş verdim şimdi,hediye gönderiolarmı acaba?
arkadaşlar acil birilerinin bana yardım etmesi gerek yoksa çıldırıcam! 29 aralıkta sipariş verdim 31 inde kesin elinde olur dediler ama gelmedi üstelik yurtiçi kargoya gittim sordum benim adıma avondan kargo gözükmüyor. bu benim ilk siparişim olucaktı avona yeni katıldım, beni üye yapan da benim çok yakın arkadaşım grup liderim o. avondan kontrol ediyor siparişlerim sistemde gözüküyor ama işte...30 aralıkta sipariş verenler ertesi gün öğleden sonra siparişlerini aldılar ama ben hala alamadım üstelik kargo margo da yok ortalıkta. ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olun. siparişlerin çoğunu arkadaşlarım falan yılbaşı hediyesi olarak istemişleri ama dün verecekleri kişilere veremediler ben de çok mahçup oldum acayip sinirliyim lütfen biriniz akıl versin bana.
Daha önce bana yurtiçi kargodan sms geliyordu.kargonuz bugün teslim edilecek diye.
son iki kargomda gelmedi.sizlere geliyormu sms ?
canım çay takımı gelir o zaman dimi :)ilk siparişimi temsilcim vermişti kendi başıma verdiğim 3.siparişim hepsini sayarsak 4. canım.
bı bnm sordugum soruya cvp vermedınız ask olsun ya
slm kızlar bı sorum olacak . k1 de orta sayfada banyo kopugu ve sac acıcı tarak 10 tl onu sıparıs verırken sadece kopugun kodunu yazıyoruz degıl mı yoksa taragın kodu da mı yazılacak bılgı verırsenızı sevınırım tesekkurler ...
Canım sms herzaman gelmeyebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?