- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.581
canım bence onlar cilt tipine uygun olmayanları kullanan arkadaşlarda ters etki yapıyordur.yerimsenibenkabahat kremde değil bence..
mirayy84 geçikmiş siparişlrde sorun avonda canım biz satış temsilcileri iptal edemiyoruz mecburen geldiği ay sipariş veren arkadaşa veriyoruz
mirayy84 geçikmiş siparişlrde sorun avonda canım biz satış temsilcileri iptal edemiyoruz mecburen geldiği ay sipariş veren arkadaşa veriyoruz
bn bişey sormak istiyrm k1 in indirm broşüründe mattie çanta die bir çanta varmı acaba hanı 10 liraydı??
mattie çanta yok canım bilmiyorum ,ben önceki kataloktan aldığım zarf şeklinde çanta ve joanne çantasını kullanıyorum ve çok memnunumkaydirigubbakcemile5mary beth die bi çanta var cnm 24.90 fiyatı
çok dandik gözüküoofisfisfis
günaydınlar herkeslere..
Liv bottanicals canlandırıcı kremini kullanan varmı aranızda?
Bana hediye geldi,kullnıyorum 15 gündür ama sanırım yüzde tüylenme yapıo,çnkü onu kullanmaya başladığımdan beri dudak üstündeki tüylerim kalın çıkmaya başladı,normalde tüyüm çok incedir. Kullanan varsa aynı şikayetler oldumu sizde de?
sanırım burdaki herkes satış temsilcisi bir sorum olacak bikaç aydır burdan yani alanyadan bir avon temsilcisine bir kaç kere sipariş verdimsede her seferinde stokta yok deyip hiçbiri gelmedi ekim yada kasım verdigim siparişide 2gün önce o geldi bunu alcan diye söyledi bende aradan bukadar zaman geçmiş hem madem gelmiyo bende iptal et onu demiştim ozaman genede iptal etmemiş burda suç kimde sizce ürünü zamanında göndermeyen avondamı yoksa o arkadaştamı şimdi gene bir siparişim askıda bekliyo aralık 5te vermiştim siparişi bu gün ayın2i sizce ne yapmalıyım
bn bişey sormak istiyrm k1 in indirm broşüründe mattie çanta die bir çanta varmı acaba hanı 10 liraydı??
teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur.En çok onu istiyordum.geçmiş olsun.....belki ikinci bi sipariş girersin tamamlarsın 200 ü ve parfüm olur..
Teşekkürler canımçok geçmiş olsun darkinlife...
Sağol bitanem önemsiz sayılır,soğuk algınnlığı.bugün az daha iyi gibiyimGeçmiş olsun hayatım,inşallah önemsiz bişeydir.
Bende vermedim henüz bugün yarın girerim,daha erken çoğalır inşallah siparişlerin sevgiler.
Teşekkürler Özlemcim.geçmiş olsun canım ,bende bu haftayı bekliycem bu ay sonu faturamı daha yatırmadım istesemde yollamazlar belkide.
Bende var ama henüz kullanmadımGünaydınlar herkeslere..
liv bottanicals canlandırıcı kremini kullanan varmı aranızda?
bana hediye geldi,kullnıyorum 15 gündür ama sanırım yüzde tüylenme yapıo,çnkü onu kullanmaya başladığımdan beri dudak üstündeki tüylerim kalın çıkmaya başladı,normalde tüyüm çok incedir. kullanan varsa aynı şikayetler oldumu sizde de?
canım Avonun suçu.Benimde kasımın başında girdiğim ürün hala gelmedi.İnsanlara karşı mahcup oldum inan. Ama iptal edebilirdi.sanırım burdaki herkes satış temsilcisi bir sorum olacak bikaç aydır burdan yani alanyadan bir avon temsilcisine bir kaç kere sipariş verdimsede her seferinde stokta yok deyip hiçbiri gelmedi ekim yada kasım verdigim siparişide 2gün önce o geldi bunu alcan diye söyledi bende aradan bukadar zaman geçmiş hem madem gelmiyo bende iptal et onu demiştim ozaman genede iptal etmemiş burda suç kimde sizce ürünü zamanında göndermeyen avondamı yoksa o arkadaştamı şimdi gene bir siparişim askıda bekliyo aralık 5te vermiştim siparişi bu gün ayın2i sizce ne yapmalıyım
Kargo için bekleteceği 3 haftadır.daha fazla olmaz.Toplu sipariş vermek için geciktirmiştir.Birdaha sorarsın ne zaman elime geçer diye.Söylemesi lazım.gecikmiş siparişlerle ilgili soruyu ben sormuştum canım başka bir arkadaşımın dedigine göreyse üst komşusu yapıyormuş ama onun siparişleri ay geçmeden geliyomuş o demişki kargo parası vermemek için siparişi uzun süre bildirmezse ancak ozaman gelmez demiş
Ben de p.tesi bi sorayım ne oldu ürünlerim gelcekmiymişhenüz kargoya verilmediyse stok için geciken ürünü daha fazla beklemek istemezsen-müşterin vazgeçerse arayıp iptal etme şansn var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?