Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ben bi kaç kişidende duydum avonun kremleri tüylenme yapıo diee acaba doğruluk payı varmıdırmafoldumben

canım bence onlar cilt tipine uygun olmayanları kullanan arkadaşlarda ters etki yapıyordur.yerimsenibenkabahat kremde değil bence..

sanırım burdaki herkes satış temsilcisi bir sorum olacak bikaç aydır burdan yani alanyadan bir avon temsilcisine bir kaç kere sipariş verdimsede her seferinde stokta yok deyip hiçbiri gelmedi ekim yada kasım verdigim siparişide 2gün önce o geldi bunu alcan diye söyledi bende aradan bukadar zaman geçmiş hem madem gelmiyo bende iptal et onu demiştim ozaman genede iptal etmemiş burda suç kimde sizce ürünü zamanında göndermeyen avondamı yoksa o arkadaştamı şimdi gene bir siparişim askıda bekliyo aralık 5te vermiştim siparişi bu gün ayın2i sizce ne yapmalıyım

canım bence onlar cilt tipine uygun olmayanları kullanan arkadaşlarda ters etki yapıyordur.yerimsenibenkabahat kremde değil bence..

bu dediğini ciltte sivilce yapsaydı anlardımda tüylenme yapmasında anlayamam çnkü ne cilt tipi ne olursa olsun tüylenme yapmasının açıklaması deil bnce.
:1no2:

mirayy84 geçikmiş siparişlrde sorun avonda canım biz satış temsilcileri iptal edemiyoruz mecburen geldiği ay sipariş veren arkadaşa veriyoruz

mirayy84 geçikmiş siparişlrde sorun avonda canım biz satış temsilcileri iptal edemiyoruz mecburen geldiği ay sipariş veren arkadaşa veriyoruz

avonun rujlarının numunelerı vardı hepsı bıttı simdi ev arkadasım almıstı bana avon satıcısıydı kendısı. acaba sız bana butun rujların numunelerını yollayabılırmısınz..?

gecikmiş siparişlerle ilgili soruyu ben sormuştum canım başka bir arkadaşımın dedigine göreyse üst komşusu yapıyormuş ama onun siparişleri ay geçmeden geliyomuş o demişki kargo parası vermemek için siparişi uzun süre bildirmezse ancak ozaman gelmez demiş

liiv botanical serisi hassas ciltler için olan bi seri .....anew serisi bile yanlış kullanıldığında sorun olabilecekken liiv serisi öyle değil.hiçbir parfüm-katkı-vs.içermiyor..diye biliyorum.öğrt. Bi müşterim uzun zaman kullandı benim önerimle anew e geçti ama bi sorun yaşamamıştı..yan etkisi sıfır bi ürün diye öğrendik ürün eğitiminde....

hıımmmm,evet stokta kalmayınca bi süre sonra gönderiliyor ürünler bu temsilcinin suçu değilama istemediğini belirtirsenürün gelmeden avona ulaşıp iptal ettirilebilirdi...ayın 5 de verdiğin sipariş de sanırım yılbaşı kataloğundan ve -tek sipariş giriyo anlaşılan - siparişlerini toplayıp en son gün 31 aralıkta girdiyse siparişlerinin anca salı-çarşambaya gelir...temsilcin sanırım aktif bi tem.değil,sorun yaşanır ama bu derecesi nadir..mesela siparişini aldığı müşterisine şu gün kam.başlıyor ben şu gün isyeyeceğim,senin eline deşu gün ulaştırırımdemesi gerekirdi.....

henüz kargoya verilmediyse stok için geciken ürünü daha fazla beklemek istemezsen-müşterin vazgeçerse arayıp iptal etme şansn var.

geçmiş olsun.....belki ikinci bi sipariş girersin tamamlarsın 200 ü ve parfüm olur..
teşekkürler canım inşallah dediğin gibi olur.En çok onu istiyordum.

çok geçmiş olsun darkinlife...
Teşekkürler canım

Geçmiş olsun hayatım,inşallah önemsiz bişeydir.
Bende vermedim henüz bugün yarın girerim,daha erken çoğalır inşallah siparişlerin sevgiler.
Sağol bitanem önemsiz sayılır,soğuk algınnlığı.bugün az daha iyi gibiyim

geçmiş olsun canım ,bende bu haftayı bekliycem bu ay sonu faturamı daha yatırmadım istesemde yollamazlar belkide.
Teşekkürler Özlemcim.
Bende p.tesi gireyim bari siparişlerimi

Bende var ama henüz kullanmadım
güzel bir krem die duydum ben.

canım Avonun suçu.Benimde kasımın başında girdiğim ürün hala gelmedi.İnsanlara karşı mahcup oldum inan. Ama iptal edebilirdi.

Kargo için bekleteceği 3 haftadır.daha fazla olmaz.Toplu sipariş vermek için geciktirmiştir.Birdaha sorarsın ne zaman elime geçer diye.Söylemesi lazım.

henüz kargoya verilmediyse stok için geciken ürünü daha fazla beklemek istemezsen-müşterin vazgeçerse arayıp iptal etme şansn var.
Ben de p.tesi bi sorayım ne oldu ürünlerim gelcekmiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…