- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.601
merhaba kıslar makyaj numune seti alan varmı ıcınde neler var acaba
faturam bu gün çekilmiş ama 0.16 gecikmiş borç bakiyesi yazıyor.
o ne oluyor anlamadım..
kargomuzun durumunu netten nasıl takip edebiliyoruz?
ay bilmiyorum bitanem yaabu nasıl oluyor?
canım temsilci girişi yapıp tüm linklere giriyorum ben.Bi yerde teslimat bilgisi diyor onu tıklıyosun.Bi kurcala bakimyerimsenibenkargomuzun durumunu netten nasıl takip edebiliyoruz?
kaydirigubbakcemile5avon ınt sıtesıne sıfrenı gırıp gırıs yaptıktan sonra solda temsılcıye özel yazısı cıkıyo ve ona tıklıyorsun.Karsına alt alta lınkler cıkıyor ve orada teslımat bılgısıne tıklıyorsun canım.Buradan takıp edebılırsınız...
aynren benimde birazda kendi ihtiyaçlarımndan ekliycem bu haftada çıkar belkibekliyimde ödeme uzasın barikaydirigubbakcemile5tek seferde 150 ve üzeri olursa 1 ay özlemcim.
benim pek siparişim yok
hayıııırrrrrrr daha gelmezzzzz 30 da verdiysen ertesi gün hesap kesilir bir sonraki gün kargoya verilir yani bugün ama tatil artık yarın sende en iyi ihtimalle salı alırsın...keşke son ana bırakmasaydın hep bu işlem takip ediliyor unutma aklında olsun.....
onlardan satmadım tümyaşlar için diyorsun galiba 61.sayfada olan ben 35 yaş ve üzeri olanyenileyici serumu denedim çok güzel..kaydirigubbakcemile5kızlar dolgunluk veren krem ve serumu kullanan varmı anevin
kızlar dolgunluk veren krem ve serumu kullanan varmı anevin
olur inşallah canım olumlu dşünelim iyi olsun.bnmde satışım az ya beklediğim kişiler iptal etti almaktan vazgeçti 250yi geçiodu siparişim 97lik verdim bi kaç kişiden de haber bekliyorum
Canım ilk kendi adına üyeliğin hala devam ediyordur.arkadaşlar size de benim sorularımdan ve sorunlarımdan gına geldi biliyorum amabir sorum olacak, ben eryamanda oturuyorum ilk temsilci olduğumda kendi adıma eryamandan bir takım öncüsüyle görüşerek olmuştum. bir iki hafta sonra demetevlerde oturan bir arkadaşımı takım öncüsü yaptılar o da dediki senin üyeliğini iptal edip benim grubumdan annenin adına üye yapalım. ben de ona destek olmak amacıyla kabul ettim ama başıma açmadığı iş kalmadı. siparişlerimi yanlış verdi geç verdi falan. çok da yakın arkadaşım ama mesela iade edilecek olan ürünlerim vardı yanlış gelmişti onlar için bugün bize gelicekti beraber halledicektik ama uyuyup kalmış ve bende çalışıyorum geç çıkıyorum haftaiçleri ayrıca oturduğumuz yerler çok uzak. bu artık bardağı taşıran son damla oldu ben kendi semtimden bir takım öncüsüyle işlerimi yürütmek istiyorum. yani bu tarz iade vb durumlarda çok zor oluyor benim için. aynı üyelikle başka bir takım öncüsü talep etmem mümkün müdür? herhalde çok zor bir şey değildir. bir de üyeliğimi iptal edip farklı bir üyelikle bunu halletmek istemiyorum çünkü 7,50 tl para kesiliyor faturada biliyorsunuz yeni üyelik için.
bana da geçen istediğim göz kalemi yerine farklı kalem gelmiş..7,40 lıklardan istemiştim onun yerine açık yeşil hemde renkleride farklı başka kalem gelmiş..neyse ki müşteri sorun çıkartmadı..bi de ürünler yok ediliyor iptal etmeyin enerji israfı die duygu sömürüsü var..tamam enerji israfı olmasın ama bize de yazık..bi zahmet doğru ürün göndersinler..geçen bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlayamadım ama mor far istemişler bronz göndermişler..bunu ayarlayanlar yakın ürün nedir bilmiyor mu? yoksa renk denen şeyden haberlerimi yok?yoksa bizi başka şey mi sanıyorlar saf bunlar yutar herşeyi demeye mi getiriyorlar anlamadım...facebook ta sayfaya yazsak mı bu sorunları ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?