Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon ınt sıtesıne sıfrenı gırıp gırıs yaptıktan sonra solda temsılcıye özel yazısı cıkıyo ve ona tıklıyorsun.Karsına alt alta lınkler cıkıyor ve orada teslımat bılgısıne tıklıyorsun canım.Buradan takıp edebılırsınız...

bu nasıl oluyor?
ay bilmiyorum bitanem yaa

kargomuzun durumunu netten nasıl takip edebiliyoruz?
canım temsilci girişi yapıp tüm linklere giriyorum ben.Bi yerde teslimat bilgisi diyor onu tıklıyosun.Bi kurcala bakimyerimseniben

kaydirigubbakcemile5

satışlar nasıl hanımlar ben 90 ı zor yaptımbirde iki faturamın ilkini pazartesi yatırıyım diyorum siparişim gelmez sonra öbürüne daha var ayın 12 sinde.kaç tl satışa ödeme süresi 1 aydı?

kazancını harcamazsan iyide ben mecbur kalıyorum bazen bişeye harcayıp son gününe kadar biriktiriyorum gene bazen de geçiyo tabi..mafoldumben

bnmde satışım az ya beklediğim kişiler iptal etti almaktan vazgeçti 250yi geçiodu siparişim 97lik verdim bi kaç kişiden de haber bekliyorum

sevgili tul aslında benim işimi biraz arkadaşım karıştırdı. ben aslında kendi adıma üye olmuştum ben ayın 20 sinde siparişleri vericektim tam o sıralarda arkadaşım telefon etti onu takım öncüsü yapmışlar. dediki senin üyeliğini iptal edelim annenin üzerine açalım benim takımımdan dedi. çok eski bir arkadaşım bende kabul ettim. oda üyelik yaparken telefon numarasında falan filan yanlışlık yaptı sonra düzelttik bu defa da siparişimi vermekte gecikti bi türlü evden çıkamadı falan. onun sayesinde(!) böyle aksilikler yaşadım. ben böyle yalap şap işlerden hiç hoşlanmam işlerimi hep düzenle ve zamanında tedbirli yapma taraftarıyımdır ama... işte :)
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim sevgili tul, fakat benim şimdi de başka sorunum var kargom bugün geldi sabah gittim aldım fakat istediklerimin bir kısmı gelmemiş onun yerine bi baktım alakasız şeyler göndermişler benim siparişimde olmayan. takım öncüsü olan arkadaşımın bi üssü olan bayana telefon açtım iade ederiz kabul etmek zorunda değilsin dedi. ama yeni ürün talebinde bulunursam tabi yeni katalog üzerinden fiyatlandırılcakmış ben de yalnızca iade edicem o nedenle. valla çok bunaldım bu ay hep aksilikler beni buldu kafam da karıştı. ödemeyi nasıl yapıcam iade ne zaman cevap vercek bilmiyorum... off off :sinifsinif:

arkadaşlar size de benim sorularımdan ve sorunlarımdan gına geldi biliyorum ama bir sorum olacak, ben eryamanda oturuyorum ilk temsilci olduğumda kendi adıma eryamandan bir takım öncüsüyle görüşerek olmuştum. bir iki hafta sonra demetevlerde oturan bir arkadaşımı takım öncüsü yaptılar o da dediki senin üyeliğini iptal edip benim grubumdan annenin adına üye yapalım. ben de ona destek olmak amacıyla kabul ettim ama başıma açmadığı iş kalmadı. siparişlerimi yanlış verdi geç verdi falan. çok da yakın arkadaşım ama mesela iade edilecek olan ürünlerim vardı yanlış gelmişti onlar için bugün bize gelicekti beraber halledicektik ama uyuyup kalmış ve bende çalışıyorum geç çıkıyorum haftaiçleri ayrıca oturduğumuz yerler çok uzak. bu artık bardağı taşıran son damla oldu ben kendi semtimden bir takım öncüsüyle işlerimi yürütmek istiyorum. yani bu tarz iade vb durumlarda çok zor oluyor benim için. aynı üyelikle başka bir takım öncüsü talep etmem mümkün müdür? herhalde çok zor bir şey değildir. bir de üyeliğimi iptal edip farklı bir üyelikle bunu halletmek istemiyorum çünkü 7,50 tl para kesiliyor faturada biliyorsunuz yeni üyelik için.

bana da geçen istediğim göz kalemi yerine farklı kalem gelmiş..7,40 lıklardan istemiştim onun yerine açık yeşil hemde renkleride farklı başka kalem gelmiş..neyse ki müşteri sorun çıkartmadı..bi de ürünler yok ediliyor iptal etmeyin enerji israfı die duygu sömürüsü var..tamam enerji israfı olmasın ama bize de yazık..bi zahmet doğru ürün göndersinler..geçen bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlayamadım ama mor far istemişler bronz göndermişler..bunu ayarlayanlar yakın ürün nedir bilmiyor mu? yoksa renk denen şeyden haberlerimi yok?yoksa bizi başka şey mi sanıyorlar saf bunlar yutar herşeyi demeye mi getiriyorlar anlamadım...facebook ta sayfaya yazsak mı bu sorunları ne dersiniz kızlar?

bnmde satışım az ya beklediğim kişiler iptal etti almaktan vazgeçti 250yi geçiodu siparişim 97lik verdim bi kaç kişiden de haber bekliyorum
olur inşallah canım olumlu dşünelim iyi olsun.

Canım ilk kendi adına üyeliğin hala devam ediyordur.
üç ay boyunca sipariş vermezsen üyeliğin o zaman siliniyor.henüz silinmemiştir eski üyeliğin.Bence onu devam ettir,hem kendi adına olsun.

Şimdi annenin adına olup da arkadaşından şikayetçi olur ve başka temsilci istersen arkadaşınla daha çok aran bozulabilir.

ben böyle yapamayacağım kendi üyeliğimle daha rahattım dersin hem kırılmaz arkadaşın.Yaşadığın olumsuzlukları tekrar sayarsın kendisine.

Bizene canım israfsa değil mi? Madem israf oluyo yok ediliyor geri gönderilen ürünler,bunları bizlere göndersinler yok edeceklerine :) İsraf olmamış olur .Nasıl fikir ama D

Yani o mor far olayını hayretle okumuştum,Mor nere kahve tonları nere.Yani anlamadım bu Avonu.

Dün arkadaşım aradı Oriflame için üye olurmusun bidaa sorim demiş bana.
bende Avona üye oldum dedim.
Ama baktım uzun vadede Avon böyle ilginç uygulamalarda bulunursa iptal ederim ben de üyeliğimi.

Ya kızın biri bende dudak balmı istedi 1,5 ay oldu Avon hala göndermiyor.
Neymiş ben sipariş verirken stokta varsa gelirmiş.
benim sorunum mu stoksuzluk,senin sorunun ve sorunu giderince doğru düzgün gönder.Yanlışmıyım kızlar ya çok sinirlendim walla.Mail atcam klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…