Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet stokta kalmayınca benzer ürün yolluyorlar istediğinin yerine,sanki bizim gözümüz yok...bu durum aslında kaldırılmıştı bölge satış sorumlumuzdan öğrenmiştik;benzer ürün gönderilmeyecekti ama yılbaşında bunu yaptılar son güne kalmışsın ya aksaklıklardan......kabul etmek zorunda değilsin faturanla birlikte üye olduğun kişiye git iadeni ver o yollar avona ...iade tutarında bir sonra ki sipariş faturandan düşülür...olur böyle şeyler....tam yoğunluğun olduğu dönemde başlamışsın o yüzden kargo-stok sorunu yaşanmış...kolay gelsin..iyi satışlar..

avona bildir müş.hiz.ara temsilci öncümü değiştirmek istiyorum diye bildir...daha önce geçmişti bu konu oluyormuş...adresine yakın birini önerebilirler...7.50 de ödemezsin...

faceden değilde...siteden avona sor bölümündden bildir şikayetini mail olarak yada tel. olarak dönüyorlar o zaman..

hadi kızlar bi gün belirleyelim..hazırlayalım şikayeleirmizi ..aynı gün yazalım...

ben aklım estikçe yazıyorum zaten ne susucam di mi ama'' temsilci avonun kalbidir ''demesini biliyorlar şikayetimi de kabul edecekler çözüm bulacaklar..arıyorum müş.hiz.çeneyi görünce çözüm sunuyorlar..2 stokta olmayan ürün durumu yaşadım stokta olduğunu öğrenince sipariş girmiycem henüz dedim bi zahmet yollayın dedim(tabi biraz çene yaptım)yolladılar iki seferinde de... özel istek üzerine kargoya verilecek diye not alalım yarın çıkar yola dediler ve 2 gün sonrasına geldiler...her şikayetinizi bildirinnnnnnn

müşteri hizmetlerine bi ulaşabilsem.defalarca aradım.

bikere bile bir yetkiliyle görüşemedim henüz...

nasıl görüşüyorsun canım.senin şansın var vallahi

ben hangi saat arsam sabah ,öğle akşamüstü farketmez

"tüm yetkililerimiz meşgul" deniliyor.

bekle,bekle sinir oluyorum en sonunda kapatıyorum

bu müşteri hizmetlei 0212 olan ücretsizmi?

bana biri siparişleri veriyorum bize ücretsiz demiştide....

nasıl görüşüyorsun canım.senin şansın var vallahi

ben hangi saat arsam sabah ,öğle akşamüstü farketmez

"tüm yetkililerimiz meşgul" deniliyor.

bekle,bekle sinir oluyorum en sonunda kapatıyorum

evet meşgül diyorlar ama bekliyorum valla...konuşmazsam olmaz...biraz sabır..haporlörü aç koy bağlanınca duyarsın hem kulağında bekleyip sinir olmazsın doğru beklemek siniri katlıyo insanın.....kolay gelsin.

canım öyle diyosunda ben zaten ozaman söylemiştim gelmedi dediginde ozaman madem yok iptal edelim dedim ama o iptal etmemiş üstelik bana şu gün eline geçer dedginde gidiyorum bu seferde yok daha gelmedi 2-3gün içinde gelir diyo o gün gidiyorum gelecek hafta kesin gelir diyo ama gene ortada gelen giden yok enson olayıda söyleyeyim son katalokta işlemeli bi el çantası var onunda siparişini vereli 2hfta oldu perşembe günü ugradım neoldu diye söylemeyi unuttum şimdi söylerim dedi şimdi diger siparişide iptal etsem magdur olacak diye iptalde edemiyorum ama bi daha sipariş vermiycem sıkıldım artık çünkü

bugün ilk defa internetten siparişimi verdim ama ödemem gereken faturalarda bugünkü siparişim yazmıyor.. belli bi süresi filan mı var acaba işleme alınması için ?? :S

kızlar ya kampanya 14te takım öncüsü oldum temsilci tavsiye kısımları boş bırakılmış onu nasıl dzüeltebilirim kampanya süreside doldu hediyeler yattımı şimdiakannehir nedir bu avondan çektiğim yaa bütün şansızlıkları yaşadım

sanırım artık bir sorunum kalmadı az önce ürünlerimin iadesini bölge sorumluma verdim. hepsini tek tek anlattı bana. bir sürü de katalog ve numune verdi sağolsun :)

artık bi düzene oturtabilirim ben de siparişlerimi.
ilgilenen herkese teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…