Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Tul nasıldır diye sorduğum küpe 25. sayfada canım k1 de.
Nasıldır biliyormusun? Geçen hangisi diye sormuştun tam yazarken netim gitmişti .

henüz kargoya verilmediyse iptal edilebilir hiç te mağdur olmaz sonuçta cebinden para çıkmıycak vs..ve kolin yola çıktığında içinde neler var görebiliyoruz,ürünün gelmiyorsa seni yormasın geldiyse bile yormaması lazım burda hiçte öyle işlemiyor bu işler ürün geldimi hemen poşetleyip ayırıp kapı kapı teslim edilir...gel kendin al desen herhalde başkasına geçerler..herhalde orda ondan başkası yok ki müşterilerini kaybetme orkusu yok.müşteri her zaman haklıdır...sen tam adamına denk gelmişsin -keyf sahibiymiş-

ilk gün yani perşembe sipariş veripte kargosunu alan varmı?

Tul nasıldır diye sorduğum küpe 25. sayfada canım k1 de.
Nasıldır biliyormusun? Geçen hangisi diye sormuştun tam yazarken netim gitmişti .

O KÜPE 2 KAMPANYA ÖNCE FALANDA VARDI AYNI FİYATA BEN GETİRTMİŞTİM;İÇİNİN Bİ KISMI DIŞININ Bİ KISMI TAŞLI GAYET ŞIK GÖRÜNÜŞÜ OVAL VE NE BÜYÜK NE KÜÇÜK.3 CM GİBİ BOYU DENEBİLİR VE O FİYATA ÇOK ŞIK BENCE :lepi:

bence pucker up olan o büyük ihtimalle
Ya ben de öyle tahmin ettim açıkcası ama ya o değilse:uhm:

Ben kendime isticem ama şıksa 1 tane fazla isteyeyim diyorum.bende görüp illa isteyen olur güzelse.
ben şu tam kulağa takılan kısımdan biraz şüpheliyim.Birde 24 ayar altın gibi durmuyor değil mi? Taşlarına güveniyorum.Taşsız olanlar kıpkırmızı bi renkte oluyo genelde

tul hadi help me... Sen kesin biliyosundur o rujun adını

kapaktaki sol üstteki kiss me, sol alttakibe mine,sağ üstteki true love sağ alttaki de pucker up.....
Coştumm bak sağolasın,ben çok meşgül oluyorum bu avonla ve bilmediğimi de öğrenmeden rahat etmem ya müşterim sorarsa diye katalog geldiği günlerde öğrenmiştim...inşallah yanlış söylenmemiştir bana da......

DiLaNaZ bende k2 yi merak ediyorum ,sendemi ondan sordun?

ben daha sipariş vermedim.belki bu gece veririm.Yada yarın artık bakayım bi.

Tulcum birde senin tecrübenden faydalanayım şu konuda: Şimdi bu duş jeli var ya,bunu ben fazladan getirtsem alan olur mu sence.Çünkü bazen olur olmaz yerde benden duş jeli soruyolar.ındirimde olmuyor.
Bu sarı tropikal güzelmidir acaba?
ne dersin sence fazla getirmek işe yarar mı? Elimde kalırsa sonraki kampanyalarda veririrm değil mi?

sen daha öncede yazmıştın galiba bu topikte bu rujların adını.Ama çok oldu geçmişe baktım bulamadım sayfayı.Ondan tekrar yazdırdım sana kusura bakma.

bende senin yazdığın gibi sağ alttakini pucker up diye düşündüm,öyle vercem siparişi inşallah doğrudur :)))

canım siparişte olan ürünleri illa mesai saatlerinde mi öğreniyoruz,gece de öğrenilebilir mi?

sana da çok sordum ben bugün :)))Şeniz

kıpkızıl değilse yazayım onu da,bu kampanya kendime çalışcam galiba ben :)))) Pek iç açıcı bi sipariş gelmedi.

Sağol canım yardımların için

bende çok merak ediyorum kam.2.yi sev.günü diye bi umut süper olur inş.ilk gelen yazsın içeriğini...

Sarı duş jeli müşterilerimin en iğrenç dediğiydi-tropik ya-pembe olanı çok naif bi koku eşim bayılıyo istersen bulunsun dersen getirt olmadı yollarsın soran olunca yok demendense..
Ben banyoköpüklerinden çok satıyom hem 1 kilo hem daha ekonomik bikaç kampanya önce tanesinin gelişi 4.75 falandı.... Bi iki tane kaldı valla...şeker kokuluyu yağmaladılar..

tatilde her saatte müş.hiz.arayıp 5 i tuşla öğrenebilirsiin...ricalar by byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…