- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.641
canım öyle diyosunda ben zaten ozaman söylemiştim gelmedi dediginde ozaman madem yok iptal edelim dedim ama o iptal etmemiş üstelik bana şu gün eline geçer dedginde gidiyorum bu seferde yok daha gelmedi 2-3gün içinde gelir diyo o gün gidiyorum gelecek hafta kesin gelir diyo ama gene ortada gelen giden yok enson olayıda söyleyeyim son katalokta işlemeli bi el çantası var onunda siparişini vereli 2hfta oldu perşembe günü ugradım neoldu diye söylemeyi unuttum şimdi söylerim dedi şimdi diger siparişide iptal etsem magdur olacak diye iptalde edemiyorum ama bi daha sipariş vermiycem sıkıldım artık çünkü
ben cuma girdim siparişimi nezaman gelirki ?
bugün ilk defa internetten siparişimi verdim ama ödemem gereken faturalarda bugünkü siparişim yazmıyor.. belli bi süresi filan mı var acaba işleme alınması için ?? :S
kızlar katalogun ön sayfasındaki sağ alttaki ruj hangisi ismi ne ? Ondan sipariş aldım da yanlış olmasın
Tul nasıldır diye sorduğum küpe 25. sayfada canım k1 de.
Nasıldır biliyormusun? Geçen hangisi diye sormuştun tam yazarken netim gitmişti .
Ya ben de öyle tahmin ettim açıkcası ama ya o değilse:uhm:bence pucker up olan o büyük ihtimalle
O KÜPE 2 KAMPANYA ÖNCE FALANDA VARDI AYNI FİYATA BEN GETİRTMİŞTİM;İÇİNİN Bİ KISMI DIŞININ Bİ KISMI TAŞLI GAYET ŞIK GÖRÜNÜŞÜ OVAL VE NE BÜYÜK NE KÜÇÜK.3 CM GİBİ BOYU DENEBİLİR VE O FİYATA ÇOK ŞIK BENCE :lepi:
tul hadi help me... Sen kesin biliyosundur o rujun adını
[ı]ilk gün yani perşembe sipariş veripte kargosunu alan varmı?[/ı]
bence gayet şıkkulağa takılan kısmını ben tek hareketle yapıyorum ama 2 müşterim denedi biri hiç takamadı biri uzun uğraşlar sonu başardı arka daki ince çubuğu biraz kısa o yüzden,altın gibi klasik değil yaa duruşu evet taşsızlar kızıl oluyor ama bunu beğendim ben tabi zevkler-renkler olayı
kapaktaki sol üstteki kiss me, sol alttakibe mine,sağ üstteki true love sağ alttaki de pucker up.....
Coştumm bak sağolasın,ben çok meşgül oluyorum bu avonla ve bilmediğimi de öğrenmeden rahat etmem ya müşterim sorarsa diye katalog geldiği günlerde öğrenmiştim...inşallah yanlış söylenmemiştir bana da......
dilanaz bende k2 yi merak ediyorum ,sendemi ondan sordun?
Ben daha sipariş vermedim.belki bu gece veririm.yada yarın artık bakayım bi.
tulcum birde senin tecrübenden faydalanayım şu konuda: şimdi bu duş jeli var ya,bunu ben fazladan getirtsem alan olur mu sence.çünkü bazen olur olmaz yerde benden duş jeli soruyolar.indirimde olmuyor.
Bu sarı tropikal güzelmidir acaba?
Ne dersin sence fazla getirmek işe yarar mı? Elimde kalırsa sonraki kampanyalarda veririrm değil mi?
sen daha öncede yazmıştın galiba bu topikte bu rujların adını.ama çok oldu geçmişe baktım bulamadım sayfayı.ondan tekrar yazdırdım sana kusura bakma.
Bende senin yazdığın gibi sağ alttakini pucker up diye düşündüm,öyle vercem siparişi inşallah doğrudur :)))
canım siparişte olan ürünleri illa mesai saatlerinde mi öğreniyoruz,gece de öğrenilebilir mi?
Sana da çok sordum ben bugün :)))şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?