Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

elinde kalınca benim gibi eşe dosta sorucaksın elinden çıkartman için benimde çok oldu, bazen bende ürün uygunsa fazla alıyorum sonra satarım diye..bi de ürün çantası istiyorum nasıl gördünüzmü..

ayy ciddi mi Ondan bu ikisini koydular desene.Sarıyı eritmek için.Ellerinde en çok o kalmıştır kesin.bakim artık.Belki vermem ondan.
Sonra yaz o şeker kokulu köpüğün adını.

tatilde her saatte müş.hiz.arayıp 5 i tuşla öğrenebilirsiin...ricalar by byyyy
Sağol canım klavyene sağlık.

Arkadaşlarla buluşucaz inşallah satış yaparım ve gece görüşürüz...
Bol şanslar,gelince anlatırsın inş.Bol şatışlar olsunopuyorumnanaktan

benim bi komşum var kremden felan fazla getirt ben satarım dedi.Çok gezer kendisi ağzı da iyi laf yapar.Olmazsa onu görevlendircem.Onada bi hediye verrrim artık yardımcı olunca.

o çantayı görmedim Özlemcim ben canım ya

merhabalar,ben bırsey sormak ıstıyorum.uye temsılcısı olundugunda ilk siparişi takım öncüsü neden veriyor?temsılcı numaram geldı fakat sıfrem gelmedı.avonda dolandırılan bazı kısıler tanıyorum ben de aynı durumda olmak ıstemıyroum yardımcı olursanız sevınırım.

bizim ilçede şubesi yok canım.başka ilçeden geliyor.

ah öyle olsa.gider alırız nede iyi olurdu.....

tulcüm sen gördünmü ürün çantası nasıl bişey

valla yeni bi çanta çıktı muhabbeti var ama sitede aynı çanta duruyo o yeni siyah çantayı görmedim henüz benimki lacivert ve sanki güneşte kalmış da solmuş gibi geldiği günden beri..tutturulan bi çıtçıt ilk zaman kopmuştu-2.de yenileyin koptu üsteki sapından taşıyorum..2 -3 ürün koydunmu doluyo-kapanmıyo ben pek kullanamadım ..yenisi geniş ve düzgünse düşünülebilir..aynı ama renk farklıysa gerek yok.

şeker kokulu banyo köpüğü;sweet candy-şeker-karamel kokulu bayılıyo herkeszemuszemus

satış olmadı hiç sadece deodorant kampanyası olunca 3 adet 16.90 kampanyası 9 adet alacak oldu arkadaşım inşallah yeni katalogda olur,haber et dedi.20 katalog getirtmiştim 13 kişinin siparişini verdim ilk gün inşallah diğerlerine daha ilerki günlerde ulaşıcam ve bi 150 olur umudundayım.

cevaplardan ötürü teşekküre gerek yok aşkolsun....ben sorsam siz cevaplamayacakmısınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

onu biliyorum canım.kargomun şuanki durumu ne zaman kargoya veriliyor filan

onu kastetmiştim..

Hayatım teslimat blgisine girdiğin zaman fatura numaran gözükür çıktıysa,sen en baştaki _gönderi no _var orayı tıklarsan kargonun nerde oldğunu,saat kaçta çıktığını vs.hepsini görebilirsin.

Kızlar herkese iygeceler,kampanya 14 bitti vekendi adıma çok güzeldi benim için.Bende bişeyler paylaşmak istiyorum;öncelikle tul cüm sana çok teşekürler tavsiyenle aldığım naturels bademli seriyi çok beğendim bayıldım valla açıkcası hiç ummuyordum,ben her şampuanı kullanamam ya kazık gibi olur saçlarım,yada kepeklenir,şampuanımı sürdüm yıkadım aktı saçlarım kendiliğinde daha kremi sürmeden,kremi sürdüm çıkınca birazda balmı sürdüm oohh ellerimi alamadım saçlarımdan kııız.! inşallah ilerde bi sorunla karşılaşmam devamını yazarım sizlere,
sattığım pırıltılı rimellerden birisi iade geldi boş gibi kuruymuş yine burda birileri yazmıştı bilginiz olsun,
ınci damlası görünümlü taı vardıya ondan getirttim müşterimle henüz görüşmedim yorumunu duymadım ama ben beğenmedim incecik basit duruyodu,
zarf şeklindeki çanta güzel gerçekten,
Tomorrow 3 tane getirttim birini sattım ama çok beğendim yaa birini açmamak için tutuyorum kendimi,
bu arada çaycım gelmedi stokta kalmamış.
Kampanya 1 den zaten ümidim yoktu pek iyi değil işler bende sabırsızlıkla 2 yi bekliyorum umarım çok iyi olur herkesin kazancı çoook iyi olsun inşallah.

valla öyle ya ona vermemim sebebi evime yakın oldugu içindi bide yolumun üstüdür bana fazla zorluk olmaz dedim ama tam tersi çıktı başkalarıda var bi daha alacak olursam onlara verecem hatta bu kadar ugraşa ugraşa ben dahi satış temsilcisi olmayı düşündüm belki o zaman bukadar ugraşmam diyerek neyse başınızı agrıtmayayım geç oldu iyi geceler

Allame merhaba canım tomorrow çok güzel cidden ben kullanıyorum enfes.

Tulcum 150 olur inşallah.

Dilanaz kargoyu arayıp başkasına bırakmamalarını söyle canım.Yada komşunuz felan varsa kargoyu bilgilendirebilirsin.Yan komşum şu alacak diie.Sorun olcağını sanmıyorum.

Ben de şimdi biraz gireyim sipariş de çarşambaya il merkezinde olsun,kendim gidip alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…