Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

DARK cım canım, eğer ödeme güçlüğü çekmeyeceksen stok yapmak iyi oluyo ama güzel indirimlerde,mesala şu 3lü el kremleri,duj jelleri,köpükler,rimel,tutulan parfümler,roll-on,açılıp kapanan göz kalemleri siyah ama bunlar benim stok yapıp verdiklerim k-14 bu açıdan süperdi,ama k-1 de pek stok yapcak bişey bulamadım çok az yani,ama alıp ta faturanı ödeyemezssen faiz falan,siparişin takılır bir işe yaramıyo,canım sen varsa kredi kartına geç bence.
O sarı duj jelini bende hiç sevmiyorum yaa.

walla fazladan sipariş girdim 150 olsun diye.ama zaten çoğu da benim kendi ihtiyaçlarımdan oluşuyo Sırf 150 olsun ödeme 1 ay atsın die uğraştım.ınşallah getirttiklerim satılır.Kısa vadede satılmasada daa sonra satılır.Çünkü el kremlerini yazdım talep hep oluyo.Bi iki krem daha yazdım fazladan,duş jelinide yazdım bi paket belki sonradan pişman olan çıkar almadığına.bi de ruj yazdım kiss me fazladan.
stokda dursun bakim

o değilde benim aylardır stokta olmadığı için gelmeyen make me wonder ve dudak balsamı gelir inş. bu siparişlerle.yoksa dananın kuyruğu kopacak

valla bendestok yapsammıbilmiyorum senin gibi bende 170 falan yapıcam satarım diye ödemem 1 ay olur diye tulun dediği şeker kokulu köpük orta sayfada göremedim ben.

annem numunesini kullandı onun gece uygulayıp uyuyup kalktıktan sona yüze şişlik hissi veriyomuş hani kilo alırsın yüzün şişer ya aynen o şekilmiş beğenmedi o yüzden yerimseniben

zaten amaç dolgunluk vermesi degilmi neden begenmedi dolgunluk geçiyormu daha sonra

sitedeki çanta değil canım.bana gelen siyah,3 bölmesi var.bir bölmenin içinde parfümleri

koymak içinde ,3 küçük bölme daha var.yan tarfalarındada bölmesi var.çok sıradan bişey

değil.lacivert çantaya göre daha kullanışlı.lacivert çantayı ben birindede görmüştüm.

şeffaftı bölmeleri.rengide soluktu gerçekten.benim hoşuma gitti çanta. hediye gelincede

daha iyi oluyor.yerimseniben7 vaya 9 tl olması lazım fiyatının.fiyat listesinde var.

tul.cum bu çantada çıt,çıt yok bütün gözleri fermuarlı

ayrıca hep taşımak için,hemde kola takmak için

iki tane sapı var...

NASIL yani limite ulaşdığın halde hediyen gelmedi,yerine başka hediye gönderyorlarmı?birde hediyeleride stokda kalmayınca ürünler gibi faturada gösteriyorlarmı?

Kızlar ben bu katalogdan çok ümitliyim valla genelde benim müşterilerime hitap eden şeyler inanılmaz indirimde. lazım olan şeyler indirimde olduğu zaman daha çok şey alıyorlar diğer türlü biraz çekingen davranıyorlar e haklı olarak. umarım herkesin satışları iyi gider :)
ben şu an çalıştığım iş yerinde henüz deneme süresindeyim burda acayip potansiyel var ama şimdilik kimseye katalog göstermedim burda kalıp kalmayacağım belli olsun ondan sonra... çünkü bu defa ürünleri vermek parasını almak sorun olursa başıma iç açılmasın dimi.

Son düzenleme:
merhaba bişey sormak istiyorum,arkadaşlar ben bu ayın katalogundan, smooth velvet lip color( kadifemsi pürüzsüzlükte ruj) diyor,yeni ürün olarak geçmiş alacam ama çok kararsızım,yardım edermisiniz.daha önce köpük ruj aldım çok pişman oldum yani tekrar pişman olmak istemiyorum. yardım ederseniz çok sevinirim... teşekkürler:kedi:

merhaba bayanlar o ruj hakkında bilgim yok maalesef bende yeniyim zaten

özlem71 bu haftasonu arayamadım seni de çünkü hasta yattım hep :;((

ben siparişlerimi yarın vereyim diyorum bir an evvel başlamak istiyorum ilk siparişimi bölge sorumlum verecek ya o versin de artık şifremi alıp kendim yapayım istiyorum 75 tl bulduramadım ama bu katalogtan etrafımda kimse bişey almak işstemedi zaten ablamlar ile ben kendi ihtiyaçlarımızı alıcaz bir de numune istiycem ama 75 tl olmayacak o kesin 8

nihayet ilk defa müşteri hizmetlerinden bir yetkliyle görüştüm.

kargomu sordum.yarın yola çıkacağını söylediler...

ben mı bılmıyorum nerde olacağını bugun ayın 4 ü fakat hala gün hedıyelerını bulamıyorum.belli mi değil mi arkadaslar

hediye olduğu günler sms geliyor canım.

şu tarihten şu tarihe kadar her 160 tl (limit gitgide yükseliyor)

siparişe bir hediye diye.ben ilk başladığımda 125 tl idi

160 kadar çıktı.ben stok korkusu yüzünden ilk gün girdim.

ben bişey sorucam sizlere geçen ay kataloğundan göz farı istedim.apartmandan komşum satıyor.18 tl ye. indirime girmişti içinde gri tonları lila tonları yeşil felan vardı.hepsi bir yerdi güzel geldi bana. ama o kadar ısrarla belirttim aynısı olursa alırım diye bana gelen hiç alakasız bir renk. sipariş numarası aynı ama gelen çok farklı sadece yeşil renk tutuyor. özellikle gri ve lila tonları var diye istemiştim.ne gri nede lila var içinde.şimdi komşum almazlar geri diyor. işime yaramayan bişeyi almak zorundamıyım şimdi. bu bence suç.katalogla gelen sipariş farklı. müşteri almak zorunda kalıyor.bunun için ne yapmak gerek.

faceden değilde...siteden avona sor bölümündden bildir şikayetini mail olarak yada tel. olarak dönüyorlar o zaman..

zaten benim derdim dönmeleri veya ürün iadesi değil ki...bu kadar soruna sesimizi duyurmak lazım...şu sıralar ne kadar arttı...mor fara bronz göndermek için ya makyajı bilmemek ya da renk körü olmak lazım....
buna çözüm lazım kaydirigubbakcemile5

kızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi

kızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi

aaaa hangi parfüm??benim haberim yoktu:CüvCüv::CüvCüv:

bana hiç mesaj gelmiyo yaa:gitme::gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…