- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.681
valla bendestok yapsammıbilmiyorum senin gibi bende 170 falan yapıcam satarım diye ödemem 1 ay olur diye tulun dediği şeker kokulu köpük orta sayfada göremedim ben.walla fazladan sipariş girdim 150 olsun diye.ama zaten çoğu da benim kendi ihtiyaçlarımdan oluşuyoSırf 150 olsun ödeme 1 ay atsın die uğraştım.İnşallah getirttiklerim satılır.Kısa vadede satılmasada daa sonra satılır.Çünkü el kremlerini yazdım talep hep oluyo.Bi iki krem daha yazdım fazladan,duş jelinide yazdım bi paket belki sonradan pişman olan çıkar almadığına.bi de ruj yazdım kiss me fazladan.
stokda dursun bakim
o değilde benim aylardır stokta olmadığı için gelmeyen make me wonder ve dudak balsamı gelir inş. bu siparişlerle.yoksa dananın kuyruğu kopacak
annem numunesini kullandı onun gece uygulayıp uyuyup kalktıktan sona yüze şişlik hissi veriyomuş hani kilo alırsın yüzün şişer ya aynen o şekilmiş beğenmedi o yüzden yerimseniben
valla yeni bi çanta çıktı muhabbeti var ama sitede aynı çanta duruyo o yeni siyah çantayı görmedim henüz benimki lacivert ve sanki güneşte kalmış da solmuş gibi geldiği günden beri..tutturulan bi çıtçıt ilk zaman kopmuştu-2.de yenileyin koptu üsteki sapından taşıyorum..2 -3 ürün koydunmu doluyo-kapanmıyo ben pek kullanamadım ..yenisi geniş ve düzgünse düşünülebilir..aynı ama renk farklıysa gerek yok.
saat 16:50 olmamıştı verdiğimde ama anca salı gelecek aradım sordum çünkü
Kızlar herkese iygeceler,kampanya 14 bitti vekendi adıma çok güzeldi benim için.Bende bişeyler paylaşmak istiyorum;öncelikle tul cüm sana çok teşekürler tavsiyenle aldığım naturels bademli seriyi çok beğendim bayıldım valla açıkcası hiç ummuyordum,ben her şampuanı kullanamam ya kazık gibi olur saçlarım,yada kepeklenir,şampuanımı sürdüm yıkadım aktı saçlarım kendiliğinde daha kremi sürmeden,kremi sürdüm çıkınca birazda balmı sürdüm oohh ellerimi alamadım saçlarımdan kııız.! inşallah ilerde bi sorunla karşılaşmam devamını yazarım sizlere,
sattığım pırıltılı rimellerden birisi iade geldi boş gibi kuruymuş yine burda birileri yazmıştı bilginiz olsun,
İnci damlası görünümlü taı vardıya ondan getirttim müşterimle henüz görüşmedim yorumunu duymadım ama ben beğenmedim incecik basit duruyodu,
zarf şeklindeki çanta güzel gerçekten,
Tomorrow 3 tane getirttim birini sattım ama çok beğendim yaa birini açmamak için tutuyorum kendimi,
bu arada çaycım gelmedi stokta kalmamış.
Kampanya 1 den zaten ümidim yoktu pek iyi değil işler bende sabırsızlıkla 2 yi bekliyorum umarım çok iyi olur herkesin kazancı çoook iyi olsun inşallah.
faceden değilde...siteden avona sor bölümündden bildir şikayetini mail olarak yada tel. olarak dönüyorlar o zaman..
kızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi
hediye olduğu günler sms geliyor canım.
şu tarihten şu tarihe kadar her 160 tl (limit gitgide yükseliyor)
siparişe bir hediye diye.ben ilk başladığımda 125 tl idi
160 kadar çıktı.ben stok korkusu yüzünden ilk gün girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?