- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.701
canım bu sefer ihtiyaclarını verirsin yeni kataloğu bende merak ediyorum da bu hafta erken yollarlarmı 2. kataloğu acaba yollamaları lazım ama,alavesen far hala istiyosan buluşalım senle öğle paydosun falan yokmu canım valla bu farlar parfümler kaldı elimde satarım inşallah....:1shok:merhaba bayanlar o ruj hakkında bilgim yok maalesef bende yeniyim zaten
özlem71 bu haftasonu arayamadım seni de çünkü hasta yattım hep :;((
ben siparişlerimi yarın vereyim diyorum bir an evvel başlamak istiyorum ilk siparişimi bölge sorumlum verecek ya o versin de artık şifremi alıp kendim yapayım istiyorum 75 tl bulduramadım ama bu katalogtan etrafımda kimse bişey almak işstemedi zaten ablamlar ile ben kendi ihtiyaçlarımızı alıcaz bir de numune istiycem ama 75 tl olmayacak o kesin8
kız bende okadar giricem kendime bişeyler ekliycem 17o falan anca eder ,bu yeni temsilci geliştirme proğramı galiba yani 11. den 14.ye kadarki alışverişinin hediyesi galiba doğrumu anladım bilmemkiCADIARZUkızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi
NASIL yani limite ulaşdığın halde hediyen gelmedi,yerine başka hediye gönderyorlarmı?birde hediyeleride stokda kalmayınca ürünler gibi faturada gösteriyorlarmı?
ben bişey sorucam sizlere geçen ay kataloğundan göz farı istedim.apartmandan komşum satıyor.18 tl ye. indirime girmişti içinde gri tonları lila tonları yeşil felan vardı.hepsi bir yerdi güzel geldi bana. ama o kadar ısrarla belirttim aynısı olursa alırım diye bana gelen hiç alakasız bir renk. sipariş numarası aynı ama gelen çok farklı sadece yeşil renk tutuyor. özellikle gri ve lila tonları var diye istemiştim.ne gri nede lila var içinde.şimdi komşum almazlar geri diyor. işime yaramayan bişeyi almak zorundamıyım şimdi. bu bence suç.katalogla gelen sipariş farklı. müşteri almak zorunda kalıyor.bunun için ne yapmak gerek.
çanta anlattığınız gibiyse güzel,merak ettim istiycem bende artık yanımızda çantamızlamı gezicezkaydirigubbakcemile3bide ben okula oğlumu bırakıyorum,okulun önünde bi büfe var kapıda çay içiyoruz bazende aklıma takılan orda iki kırtasiyevar ikiside avon satıyor,bende çekiniyorum ne derece doğru bi akıl verin belki ince düşünüyorum birazcık ama orda masa üzerine katalok koyuyorlar, ben bi arkadaşla oturuyorum çay içiyoruz onbeş dakka oturup orada katalok çıkartmıyorum pek çekiniyorum ne yapmalıyım :1no2:Evet canım ben son siparişimi geç verdim kalmamış tabi gönderilcek diyo ama bakalım yerine başka bişeyde gönderebiliyolar ama istemem yaa inşallah gelir evet faturada gösteriyor.
Canım bendeki çanta o lacivertten yaa sevmiyorum hiç sendekinin fotoğrafını koysana merak ettim bende istiyorum ama güzel bi çanta istiyorum.
çanta anlattığınız gibiyse güzel,merak ettim istiycem bende artık yanımızda çantamızlamı gezicezkaydirigubbakcemile3bide ben okula oğlumu bırakıyorum,okulun önünde bi büfe var kapıda çay içiyoruz bazende aklıma takılan orda iki kırtasiyevar ikiside avon satıyor,bende çekiniyorum ne derece doğru bi akıl verin belki ince düşünüyorum birazcık ama orda masa üzerine katalok koyuyorlar, ben bi arkadaşla oturuyorum çay içiyoruz onbeş dakka oturup orada katalok çıkartmıyorum pek çekiniyorum ne yapmalıyım :1no2:
Olabilir canım ,bu çantadan hediye gelen var mı? Nasıl bişey acaba?kız bende okadar giricem kendime bişeyler ekliycem 17o falan anca eder ,bu yeni temsilci geliştirme proğramı galiba yani 11. den 14.ye kadarki alışverişinin hediyesi galiba doğrumu anladım bilmemkiCADIARZU
Ben de göremedim canım,çilek kokuluyu mu kastetti acaba.Yoksa kokular değişti mi bu katalogdavalla bendestok yapsammıbilmiyorum senin gibi bende 170 falan yapıcam satarım diye ödemem 1 ay olur diye tulun dediği şeker kokulu köpük orta sayfada göremedim ben.
Hediye mi geldi bu çanta canım? Sen mi istedin?
sitedeki çanta değil canım.bana gelen siyah,3 bölmesi var.bir bölmenin içinde parfümleri
koymak içinde ,3 küçük bölme daha var.yan tarfalarındada bölmesi var.çok sıradan bişey
değil.lacivert çantaya göre daha kullanışlı.lacivert çantayı ben birindede görmüştüm.
şeffaftı bölmeleri.rengide soluktu gerçekten.benim hoşuma gitti çanta. hediye gelincede
daha iyi oluyor.yerimseniben7 vaya 9 tl olması lazım fiyatının.fiyat listesinde var.
Bilemiyorum canım ya ama köpük ruj arkadaşımda vardı ben çok beğenmiştim.Zevkler farklı demekki.merhaba bişey sormak istiyorum,arkadaşlar ben bu ayın katalogundan, smooth velvet lip color( kadifemsi pürüzsüzlükte ruj) diyor,yeni ürün olarak geçmiş alacam ama çok kararsızım,yardım edermisiniz.daha önce köpük ruj aldım çok pişman oldum yani tekrar pişman olmak istemiyorum. yardım ederseniz çok sevinirim... teşekkürler:kedi:
ben mı bılmıyorum nerde olacağını bugun ayın 4 ü fakat hala gün hedıyelerını bulamıyorum.belli mi değil mi arkadaslar
Bende stoksuzluktan korktum ya açıkcası.Birde bu katalogda iş yok bari diğeri erken gelsin dedim.hediye olduğu günler sms geliyor canım.
şu tarihten şu tarihe kadar her 160 tl (limit gitgide yükseliyor)
siparişe bir hediye diye.ben ilk başladığımda 125 tl idi
160 kadar çıktı.ben stok korkusu yüzünden ilk gün girdim.
Aynısı değilse iade edebilirsin.o morlu far süper cidden.Ama kodu aynıysa katalogdakidir canım ya nasıl kodu aynı ama farklı renkler gelr bilemiyorum?ben bişey sorucam sizlere geçen ay kataloğundan göz farı istedim.apartmandan komşum satıyor.18 tl ye. indirime girmişti içinde gri tonları lila tonları yeşil felan vardı.hepsi bir yerdi güzel geldi bana. ama o kadar ısrarla belirttim aynısı olursa alırım diye bana gelen hiç alakasız bir renk. sipariş numarası aynı ama gelen çok farklı sadece yeşil renk tutuyor. özellikle gri ve lila tonları var diye istemiştim.ne gri nede lila var içinde.şimdi komşum almazlar geri diyor. işime yaramayan bişeyi almak zorundamıyım şimdi. bu bence suç.katalogla gelen sipariş farklı. müşteri almak zorunda kalıyor.bunun için ne yapmak gerek.
aaaa hangi parfüm??benim haberim yoktu:CüvCüv::CüvCüv:
bana hiç mesaj gelmiyo yaa:gitme::gitme::gitme:
Canım bende senin gibiyim ya :))) Bazen sormaya bile utanıyorum :sinifsinif: ama bu iş zewkli yine de.çanta anlattığınız gibiyse güzel,merak ettim istiycem bende artık yanımızda çantamızlamı gezicezkaydirigubbakcemile3bide ben okula oğlumu bırakıyorum,okulun önünde bi büfe var kapıda çay içiyoruz bazende aklıma takılan orda iki kırtasiyevar ikiside avon satıyor,bende çekiniyorum ne derece doğru bi akıl verin belki ince düşünüyorum birazcık ama orda masa üzerine katalok koyuyorlar, ben bi arkadaşla oturuyorum çay içiyoruz onbeş dakka oturup orada katalok çıkartmıyorum pek çekiniyorum ne yapmalıyım :1no2:
Ya bilemiyorum bu avonu walla bendede bikaç sipariş önce girdiğim make me wonder gözükmüyodu.iyi akşamlar arkadaşlar ...
yine bi sorum olcaktı çok oluyorum biliyorum ama üzgünüm ..
geçen siparişte mavi yerine mor kalem yollamışlar bende ürünü iade ettim sayfamdada görünüyo .. ama bana gelecek olan maci kalemler görünmüyo .. :S
Linkide kopyalasaydın,neymiş kokusu merak ettim :)sositosositozaten tanıdıklarıma veriyorum, benim çevrem ayrı ,herhalde onlarında ayrıdır zaten,kızlar konulara bakarken aşkı memnudaki bihterin kokusu topiği açılmış,bulanlar kokuyu almış..
ben mı bılmıyorum nerde olacağını bugun ayın 4 ü fakat hala gün hedıyelerını bulamıyorum.belli mi değil mi arkadaslar
eğer yeniyseniz ilk 4 kampanya size o sayfalar açılmaz...çünkü sizin ilk 4 ay belirlenmiş hediyeleriniz var onlar geliyo zaten
ben bişey sorucam sizlere geçen ay kataloğundan göz farı istedim.apartmandan komşum satıyor.18 tl ye. indirime girmişti içinde gri tonları lila tonları yeşil felan vardı.hepsi bir yerdi güzel geldi bana. ama o kadar ısrarla belirttim aynısı olursa alırım diye bana gelen hiç alakasız bir renk. sipariş numarası aynı ama gelen çok farklı sadece yeşil renk tutuyor. özellikle gri ve lila tonları var diye istemiştim.ne gri nede lila var içinde.şimdi komşum almazlar geri diyor. işime yaramayan bişeyi almak zorundamıyım şimdi. bu bence suç.katalogla gelen sipariş farklı. müşteri almak zorunda kalıyor.bunun için ne yapmak gerek.
nasıl canım bak çatladım şimcikk yadelikafaduldencanımk benim bu 4. siparişim 155 tl lik sip. verdim
bana hediye çanta yollamışlar.Buay 200 e parfümdü hediye neden böyle oldu?
Birde nasıl bir çantadır fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?