Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım bu sefer ihtiyaclarını verirsin yeni kataloğu bende merak ediyorum da bu hafta erken yollarlarmı 2. kataloğu acaba yollamaları lazım ama,alavesen far hala istiyosan buluşalım senle öğle paydosun falan yokmu canım valla bu farlar parfümler kaldı elimde satarım inşallah....:1shok:

kızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi
kız bende okadar giricem kendime bişeyler ekliycem 17o falan anca eder ,bu yeni temsilci geliştirme proğramı galiba yani 11. den 14.ye kadarki alışverişinin hediyesi galiba doğrumu anladım bilmemkiCADIARZU

NASIL yani limite ulaşdığın halde hediyen gelmedi,yerine başka hediye gönderyorlarmı?birde hediyeleride stokda kalmayınca ürünler gibi faturada gösteriyorlarmı?

Evet canım ben son siparişimi geç verdim kalmamış tabi gönderilcek diyo ama bakalım yerine başka bişeyde gönderebiliyolar ama istemem yaa inşallah gelir evet faturada gösteriyor.
Canım bendeki çanta o lacivertten yaa sevmiyorum hiç sendekinin fotoğrafını koysana merak ettim bende istiyorum ama güzel bi çanta istiyorum.

Canım bende aldım sorunsuz geldi farlar,bence temsilcini değiştir almazlar diye bişey yok,3 ay boyunca iade hakkın var,sen kadına avonu arıycam almazsan de hakkettende almazsa arıyabilirsin canım kesinlikle almak zorunda değlsin.

çanta anlattığınız gibiyse güzel,merak ettim istiycem bende artık yanımızda çantamızlamı gezicezkaydirigubbakcemile3bide ben okula oğlumu bırakıyorum,okulun önünde bi büfe var kapıda çay içiyoruz bazende aklıma takılan orda iki kırtasiyevar ikiside avon satıyor,bende çekiniyorum ne derece doğru bi akıl verin belki ince düşünüyorum birazcık ama orda masa üzerine katalok koyuyorlar, ben bi arkadaşla oturuyorum çay içiyoruz onbeş dakka oturup orada katalok çıkartmıyorum pek çekiniyorum ne yapmalıyım :1no2:

iyi akşamlar arkadaşlar ...

yine bi sorum olcaktı çok oluyorum biliyorum ama üzgünüm ..

geçen siparişte mavi yerine mor kalem yollamışlar bende ürünü iade ettim sayfamdada görünüyo .. ama bana gelecek olan maci kalemler görünmüyo .. :S

Ben görmeden almam artık yaa.
Canım utancak nevar samimiyeti ilerlet bende yapıyorum yardımcı olurum bi isteğiniz olursa de hatta katolog hazırla ver birertane 2-3 tl indirim yaparsın falan,yinede çekiniyosan eline katolog poşet bişey al git sorarlarsa söylersin.

zaten tanıdıklarıma veriyorum, benim çevrem ayrı ,herhalde onlarında ayrıdır zaten,kızlar konulara bakarken aşkı memnudaki bihterin kokusu topiği açılmış,bulanlar kokuyu almış..

Olabilir canım ,bu çantadan hediye gelen var mı? Nasıl bişey acaba?

Sipariş çantası felan mı,kol çantası mı acaba?

Kol çantası olsa bari

valla bendestok yapsammıbilmiyorum senin gibi bende 170 falan yapıcam satarım diye ödemem 1 ay olur diye tulun dediği şeker kokulu köpük orta sayfada göremedim ben.
Ben de göremedim canım,çilek kokuluyu mu kastetti acaba.Yoksa kokular değişti mi bu katalogda

Hediye mi geldi bu çanta canım? Sen mi istedin?

Bilemiyorum canım ya ama köpük ruj arkadaşımda vardı ben çok beğenmiştim.Zevkler farklı demekki.
Altın tanecikli olan ruj çok beğeni topluyor.ama indirimde değil.

ben mı bılmıyorum nerde olacağını bugun ayın 4 ü fakat hala gün hedıyelerını bulamıyorum.belli mi değil mi arkadaslar

Ben de bilmiyorum bu gün hediyeleri nerde yazıyor.
Bilen anlatsın.
Bu ay var mı böyle bişey?

Bende stoksuzluktan korktum ya açıkcası.Birde bu katalogda iş yok bari diğeri erken gelsin dedim.

Aynısı değilse iade edebilirsin.o morlu far süper cidden.Ama kodu aynıysa katalogdakidir canım ya nasıl kodu aynı ama farklı renkler gelr bilemiyorum?

aaaa hangi parfüm??benim haberim yoktu:CüvCüv::CüvCüv:

Canım benim 4. siparişim ya bu.
ilk üyelik hediyesini diyorum.Soft musk parfümmüş ya 200 tl ye.
İnşallah kazanırım.

slm arkadaşlar bende yeni uye oldum ama kimseye diyemiyorum nasıl başara bilirim sizden destek belkiyorum avon urunlerine doydukdiyorlar

bana hiç mesaj gelmiyo yaa:gitme::gitme::gitme:

ıkınıze de tşkler cevabınız ıcın.bende gecen ay uye olmuştum ve ılk sıparişi takım öncum vermıstı.bu ay kendım vermeyı dusunuyorum ve o bana hıc böyle bı gun hedıyelerınden söz etmemıstı.kafasına göre vermıs hangı hedıye olduğuna bakmadan.o sorun değilde benıde bılgılendırmesı gerekırdı böyle bı durum var dıye.kızdım acıkcası burdan öğrendım böyle bişey olduğunu.onun için belkıde bana bu ay gelır dediğiniz sms.bekleyeyım bıraz daha o zaman.stok sorununu da düşünüyorum açıkçası kalmazsa mahcup olurum zaten yenıyım gelmesse alıcılarım bıle azalır:umursamaz:

Canım bende senin gibiyim ya :))) Bazen sormaya bile utanıyorum :sinifsinif: ama bu iş zewkli yine de.
Yavaş yavaş kaparsın heralde bu işi :) Daa çok tecrübesiziz yerimseniben

Ya bilemiyorum bu avonu walla bendede bikaç sipariş önce girdiğim make me wonder gözükmüyodu.

zaten tanıdıklarıma veriyorum, benim çevrem ayrı ,herhalde onlarında ayrıdır zaten,kızlar konulara bakarken aşkı memnudaki bihterin kokusu topiği açılmış,bulanlar kokuyu almış..
Linkide kopyalasaydın,neymiş kokusu merak ettim :)sositososito

kızlar kargom 2 koli halinde yolda yarın ya sabahtan-ya da öğleden sonra elimde inşallah...işin ters yanı yarın misafirim var ve açıp-poşetlemem gecikecek....

ben mı bılmıyorum nerde olacağını bugun ayın 4 ü fakat hala gün hedıyelerını bulamıyorum.belli mi değil mi arkadaslar

eğer yeniyseniz ilk 4 kampanya size o sayfalar açılmaz...çünkü sizin ilk 4 ay belirlenmiş hediyeleriniz var onlar geliyo zaten

eğer yeniyseniz ilk 4 kampanya size o sayfalar açılmaz...çünkü sizin ilk 4 ay belirlenmiş hediyeleriniz var onlar geliyo zaten

canımk benim bu 4. siparişim 155 tl lik sip. verdim
bana hediye çanta yollamışlar.Buay 200 e parfümdü hediye neden böyle oldu?

Birde nasıl bir çantadır fikrin var mı?

stokta kalmadığı için kampanyanın son günlerinde sipariş girenlere kahve tonlarında olan gönderildi geçmiş sayfalarda bu konuyu tartıştık bizde ve biz iade ettik müşterimize bile göstermedenaldığın ürünü 3 ay içinde geri iade edebilirsin istersen yarısını kullanmış ol.ver aldığın temsilciye iade etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…