Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar benim dsiparişlerimde hediye çanta diyor nedir bu bilen var mı? Nasıl bir çanta acaba? Bu ay 155 tl felan sipariş girdim
K11-14 YTGP hediyesi ne oluyor.Bu ay 200 ü bulunca parfüm gelmeyecekmiydi

kam 11 ile arası belli bi limite ulaşanlara belirlenmiş bi hediyedir herhalde Yeni Temsilci......gibi birşey herhalde....

çünkü sadece iade ettin değiştirme diye bişey yok eğer sipariş girersen öyle gelir..

canımk benim bu 4. siparişim 155 tl lik sip. verdim
bana hediye çanta yollamışlar.Buay 200 e parfümdü hediye neden böyle oldu?

Birde nasıl bir çantadır fikrin var mı?

ilk 4 ayın toplamı 800 olursaydı sanırım satışta kullanman için büyükçe bi çanta üstünde kocamam avon yazıyo yanlarında 2 cep var önde 3 gözü 2 bölmeli....benimki parçalandı desem yeri odur gelen kesin

özlem71 ve Darkinlife o banyo köpüğünün adını yazmıştım ama kaçmış demek ki gözden;sweet candy şeker kokulu banyo köpüğü bu ay indirimde değil...

nasıl canım bak çatladım şimcikk yadelikafadulden
daha gelmedi canım :) Gelse anlatırım hemen yada ismini yazarım.Ay inşallah kullanılabilecek bişeydir.

kam 11 ile arası belli bi limite ulaşanlara belirlenmiş bi hediyedir herhalde Yeni Temsilci......gibi birşey herhalde....

Büyük ihtimal öyle galiba.,
ama şimdi 200 ü tamamlarsam parfüm yinede gelri dimi?

slm arkadaşlar bende yeni uye oldum ama kimseye diyemiyorum nasıl başara bilirim sizden destek belkiyorum avon urunlerine doydukdiyorlar

ilk 10 katalogla başla dağıt etrafına sonra 5-6 gün sonra ara sor bakalım nasıl oluyormuş...kataloğu göster çantana geri kat o zaman pek satış neyin olmaz verecen katalog kalacak onda istersen siparişini öğrendikten sonra al başkasına ver çok katalog alıp para başlamayayım dersen...destek bizden satış senden-hayırlı olsun-kolay gelsin

anaaaa bana köyden tarhana gelmişş dersinkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ykıldım walla :)))

ayy inanmıyorummm bende kol çantası hayali kuruyordumm.
öle uyduruk bişey olmasa bari en azından siparişlerimi koyardım

özlem71 ve Darkinlife o banyo köpüğünün adını yazmıştım ama kaçmış demek ki gözden;sweet candy şeker kokulu banyo köpüğü bu ay indirimde değil...

Evet yazmıştın ben de göremedim o ismi :9 Acaba çilek kokulu olabilir mi die düşünüyordum kaydirigubbakcemile3

Okudum banyo köpüğünü canım,ama yokmuş bu katalogda

bakalım fazla istediğim el kremlerini vs. elden çıkarabilecekmiyim.ayy bende pek beceremem böle ya :)

o köpük indirimde degil yani taraklı olarak 10 tl degil, lavantayla beyaz zambak istiycem kendimew ikişer tane kullanmasamda satarım ya ben yarın yada öbur gün ilk 85 lık faturamı yatırayım bi de 12 sinde var 12 si gelmedende yeni siparişi veriyim sonra yollamazlar falan..

Darkınlifecım sof musk bana hediye son kolimde gelmişti,bu sefer 160 falan girersem bişey gelicekmiki...:kedi:

kargomu ve yarını dört gözle bekliyorum inşallah hemen sizinle de paylaşabilirim..iyi geceler...şimdilik...

birde bu katalokta musk for men var 43. sayfada nasıl acaba kokusu ve traş losyonu benimkine alıcaktım

Darkınlifecım sof musk bana hediye son kolimde gelmişti,bu sefer 160 falan girersem bişey gelicekmiki...:kedi:
sen 4. siparişini geçen verdin demek , walla bu sefer hediye var mı bilemiyorum canım sana

geçen siparişin ne kadarlıktı?

kargomu ve yarını dört gözle bekliyorum inşallah hemen sizinle de paylaşabilirim..iyi geceler...şimdilik...
iyi geceler canım .öptümm

birde bu katalokta musk for men var 43. sayfada nasıl acaba kokusu ve traş losyonu benimkine alıcaktım
For menlere güzel diolar ama şahsen kullanmadık biz ailecek daha onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…