- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.741
bakmadım çıkmışmı canımwar canım nette yeni katalog
Avon- Yarına Merhaba yazan linki tıkla google da
çanta anlattığınız gibiyse güzel,merak ettim istiycem bende artık yanımızda çantamızlamı gezicezkaydirigubbakcemile3bide ben okula oğlumu bırakıyorum,okulun önünde bi büfe var kapıda çay içiyoruz bazende aklıma takılan orda iki kırtasiyevar ikiside avon satıyor,bende çekiniyorum ne derece doğru bi akıl verin belki ince düşünüyorum birazcık ama orda masa üzerine katalok koyuyorlar, ben bi arkadaşla oturuyorum çay içiyoruz onbeş dakka oturup orada katalok çıkartmıyorum pek çekiniyorum ne yapmalıyım :1no2:
sen 4. siparişini geçen verdin demek , walla bu sefer hediye var mı bilemiyorum canım sana
geçen siparişin ne kadarlıktı?
iyi geceler canım .öptümm
For menlere güzel diolar ama şahsen kullanmadık biz ailecek daha onu
arkadaşlar daha önce siparişlerim gelmiyo diye yazmıştım ya bugün itibariyle geldiler ama tam bir hayal kırıklıgı oldu işlemeli el çantası çok sıradan bişi çıktı dergide rengi daha açık görünüyodu gümüş gibiydi gelense koyu gri boncuklarıda sanki kararmış gibi duruyo iadede edemeyiz dediler ne işe yarayacak anlamadım kullanamamki bunu bi akıl verin bana lütfen
Kızlar ya bişey sorucaktım ben indirim kataloğundan sipariş vericem ama stokta varmıdır acaba.hani şu farlardan var ya onlardan istediler.bitmişmidir acaba?
slm kızlar avondan uyelıgımın sılınıp sılınmedıgını nerden ogrenebılırım 3ay sıparıs vermedım otomatık sılınır dedıler dogrumu
silinir ama emin olmak içinmüş.hiz.arayabilirsin ya da siteye temsilci no ile girmeye çalış sonlandıysa giriş vermez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?