Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar ya bişey sorucaktım ben indirim kataloğundan sipariş vericem ama stokta varmıdır acaba.hani şu farlardan var ya onlardan istediler.bitmişmidir acaba?

kızlar ben yılbaşı akşamı vermiştim 410 tllik siparişi k1 den faturam kesilmemişti bugün mail attım hemen kesmişler ve perfect vear likit eyelinear stokta yokmuş bi dahaki siparişle gelecek ne çabuk bitmiş anlamadım

merhabalar.ben ım perfect erkek parfümünün numunesini bulamıorum.acaba bana kokuyu tarif edebilecek biri var mı?teşekürler

ben olsam bende çıkaramazdım. belli müşterileri oluyor,öyle işyerlerinde satanların.

yarı fiyatına verenler oluyor,veresiye verenler vs.birde yabancıdan almayı tercih etmeyenler

oluyor tabii...

Ben eşime hassas ciltler için olan traş balsamı sipariş etmiştim.

çok memnun kaldı,bu ay traş ,köpüğüyle birlikte yine isteyeceğim.

canım sen ilk dört siparişinde 850 limite ulaştınmı?eğer öyleyse ürün çantası hediyedir sana...

arkadaşlar daha önce siparişlerim gelmiyo diye yazmıştım ya bugün itibariyle geldiler ama tam bir hayal kırıklıgı oldu işlemeli el çantası çok sıradan bişi çıktı dergide rengi daha açık görünüyodu gümüş gibiydi gelense koyu gri boncuklarıda sanki kararmış gibi duruyo iadede edemeyiz dediler ne işe yarayacak anlamadım kullanamamki bunu bi akıl verin bana lütfen

Parfümler ne zaman indirime girer bilen var mı kızlar
Mesela sevgililer gününde alayım diyorum çok parfüme ihtiyacım var bu aralar

Bence de yani avon da amma cimrileşti.ben hatırlıyorum da geçen yıl 650 tl ye parfüm cüzdan göz kalemi saç düzleştirici bide epilasyon aleti almıştım.Nerde eski avoon

iade edebilirsin 3 ay içinde...

Kızlar ya bişey sorucaktım ben indirim kataloğundan sipariş vericem ama stokta varmıdır acaba.hani şu farlardan var ya onlardan istediler.bitmişmidir acaba?

bitmiştir ince indirim kat.olduğu ay önce ince katolog verdiğin müşterilerine ulaş ve siparişleri gir hem de ilk dakikalarda....ertesi gün bile kalmaz...ve kam.başladığı ay ince kat.geçerliliğini yitirdiğini anlat müşterilerine.

slm kızlar avondan uyelıgımın sılınıp sılınmedıgını nerden ogrenebılırım 3ay sıparıs vermedım otomatık sılınır dedıler dogrumu

slm kızlar avondan uyelıgımın sılınıp sılınmedıgını nerden ogrenebılırım 3ay sıparıs vermedım otomatık sılınır dedıler dogrumu

silinir ama emin olmak içinmüş.hiz.arayabilirsin ya da siteye temsilci no ile girmeye çalış sonlandıysa giriş vermez zaten

silinir ama emin olmak içinmüş.hiz.arayabilirsin ya da siteye temsilci no ile girmeye çalış sonlandıysa giriş vermez zaten

aslına bakarsan ıyı mı edıyorum kotu mu bılmıyorum canım ya ben sımdı lojmandayım burda avon satanlar var onların olması benım ıcın problem degıl aslına bakarsan ama daha gelelı 2bucuk ay oldu para gırınce ısın ıcıne sorun olabılır dıye tedırgınım cunku eslerım hep bır arada ve ıslerı rısklı bu yuzden sorun yasaması ıstemıyorum lojman ortamında ufak seylerden bıle tartısmalar cıkabılıyo ılk basta hıc satmasam kendı kullandıgım urunlerı alırım dıyerek baslamastım ama oyle sık almıyorum da sız olsanız ne yapardınızfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…