- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.761
ÖZLEM71 BENİM ÖĞLE PAYDOSUM FABRİKA İÇİNDE MUHASEBECİYİM BEN HEM BAHÇELİEVLERDE DEĞİL iş yerim merterdeyim
bu banyo köpüğünde beyaz zambak ya da başka çeşit alırsak 10 tl değil mi yani???kafam karıştı anlayamadım
tamam canım hafta sonu ararsan beni görüşürüz ,tanışırız, yarın bizim şirinevlerde ürün toplantısı olucak,sorularınızı sorarım orada dilerseniz, gitmek istiyorum oğlumu okula bırakınca....opuyorumnanaktanÖZLEM71 BENİM ÖĞLE PAYDOSUM FABRİKA İÇİNDE MUHASEBECİYİM BEN HEM BAHÇELİEVLERDE DEĞİL iş yerim merterdeyim
bu banyo köpüğünde beyaz zambak ya da başka çeşit alırsak 10 tl değil mi yani???kafam karıştı anlayamadım
kızlar bende yarın yada akşam veririm belki siparişlerimi daha bekliycemde umut yok 1. kampanyadan daha sipariş veren galiba yok..bugünde velilere bi sorucam ,arkadaşlar şimdi yeni kataloklar gelince dagıtıyorumsipariş ayın sonunda zaten başlıyor, ürünü teslim edince parasını alıyosunuz değilmi bazıları 15 gün sonra ödenmiyomu şeklinde soruyor,zaten seçiyolar ayın sonunda sipariş veriliyor,getirip parasını almam normal degilmi
hepsinin olmayışı kötü olmuş ya bnde alcaktım blkıdemafoldumbenmakyaj numune seti ve parfüm numune setini merak edenler için resimleri yüklüyorum.
makyaj setinin içinde 15 adet ruj numunesi, 5 adette fondoten numunesi var.
parfüm numune setinin içinde de 28 adet parfüm numunesi var. parfümlerin hepsi yok. hatta aynı parfümlerden birkaç tane koymuşlar.
http://img266.imageshack.us/img266/2305/pic1196.jpg
kızlar şu signature takı setinden alan varmı?kaydirigubbakcemile5
kargom geldi kızlar,gelen her ürünü beğendim.
yeni katologta güzel şeyler var ama kampanya 1 den pek farkını göremedim ben yinede
rujlarda ve prlatıcılarda bayağ çeşitlilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?