Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ÖZLEM71 BENıM ÖĞLE PAYDOSUM FABRıKA ıÇıNDE MUHASEBECıYıM BEN HEM BAHÇELıEVLERDE DEĞıL iş yerim merterdeyim

bu banyo köpüğünde beyaz zambak ya da başka çeşit alırsak 10 tl değil mi yani???kafam karıştı anlayamadım

evet canım zambak yada başka çeşit bir banyo köpüğü + tarak 10 TL kaydirigubbakcemile5

tamam canım hafta sonu ararsan beni görüşürüz ,tanışırız, yarın bizim şirinevlerde ürün toplantısı olucak,sorularınızı sorarım orada dilerseniz, gitmek istiyorum oğlumu okula bırakınca....opuyorumnanaktan
alevesen uzakmış işyerin canım neyse hafta sonuda buluşuruz inşallah

kızlar bende yarın yada akşam veririm belki siparişlerimi daha bekliycemde umut yok 1. kampanyadan daha sipariş veren galiba yok..bugünde velilere bi sorucam ,arkadaşlar şimdi yeni kataloklar gelince dagıtıyorumsipariş ayın sonunda zaten başlıyor, ürünü teslim edince parasını alıyosunuz değilmi bazıları 15 gün sonra ödenmiyomu şeklinde soruyor,zaten seçiyolar ayın sonunda sipariş veriliyor,getirip parasını almam normal degilmi

kızlar kampanya 14.de b.sorumlumla beraber vermiştik ya siparişleri.

onun stokda olmayan ürünlerinden iki tanesini bu sefer benim siparişimle

yollamışlar.bir kaç ürün daha var gelecek nasıl iptal ettirebilirim acaba?

tul.cüm sen bunla ilgili birşeyler yazmıştın daha önce canım?

yardımcı olurmusun?

avon yüzümü mafetti
yuzum kırmızı ve kucuk sıvılceler doldu
bu ısın uzmanı oldugum halde böle bır sey hıc bır urunde yasamadım
sadece 1 kere (ürün burda zaten) yüzümü yıkadım make up cleansarla
gece için olan kısmıyla maf oldu yüzümmmlmaz:
şikayet edicem kesınlıkle yaktı cunku tamammen tahriş bu alerjık degil

kataloghla beraber arkadaş da birkaç sipariş verdi kargo ödemiycem ilk ayım bir sonraki ay kendim vericem kızlar numune istedim bu ay erkek parfümlerinden wildernes perceıve full speed istedim başka var mı tavsiye önümüzdeki ay satacağımı düşünürek kokuları ister müşteriler:)

şu parfüm setini de alsam mı diye düşünüyorum ayrıca ama içinde neler gelir acaba çok kararsızım öğleden sonra vericem siparişlerimi

bende parfüm numune seti isteyecektim ama vazgeçtim.

hepsi içinde olmadıktan sonra...

hepsinin olmayışı kötü olmuş ya bnde alcaktım blkıdemafoldumben

ecesu81 teşekkür ederim resim ve açıklama için bende önümüzdeki katalogta alıcam makyaj numune çantasını şu an ihtiyacım olanlardan yazdım sadece yine bayağı tuttu parfümler ama bu ay yüklenmek istemedim fazla .ilk siparişimi verdim bu hafta elimde olur mu sizce

TUL nerelerdesin canım.sen bugün kargonu alacaktın.

neler var kampanya 2 de misafirlerin gitmedimi hala:1hug:

kargom geldi kızlar,gelen her ürünü beğendim.
yeni katologta güzel şeyler var ama kampanya 1 den pek farkını göremedim ben yinede
rujlarda ve prlatıcılarda bayağ çeşitlilik var.

kargom geldi kızlar,gelen her ürünü beğendim.
yeni katologta güzel şeyler var ama kampanya 1 den pek farkını göremedim ben yinede
rujlarda ve prlatıcılarda bayağ çeşitlilik var.

neler olduğunu azıcık yazsan cnm ya bnm kargom yrn gelcek sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

bay bayan tomorrow ikisi bi arada 60 tl
little black dress blcak suede touch ikisi bi arada 55 tl
ıncandessence black suede ikisi bi arada 58 tl
deodarantlar 1 alana 2 bedeva 16,90
göz farı göz kalemi,ruj ve allıktan oluşan grup 34,50
bu guruplardan çeşit yapmışlar 31tl 30 tl ye kadar gidioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…