Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aromadisiac prfümler 30 tl yeni çıkmış testerleri gelmiş zaten değişik kokusu var
3 lü fırçayla sürülen rujar çıkmış 9,90 tl renkleri hoş,color trendden

göz kalemleri 3.5 tl olmuş renkler güzel,yeni gelen panorama daha güsele benizoo
bana cıvıl cıvıl geldi bide siz bakın bakalım beğenicekmisiniz:)
buarada banada soft musk parfüm geldi hediyee kokusu iğrençç oda parfümü bile yapmam rezil bişe

panoramadan çok amaçlı makyaj kalemi istemiştim çok umutlu deildim ama çok güsel çıktı hmde bayağ büyükmüş renkleride çok güsel ve yoğun tavisye ederimm:)

oley en sevdiğim maskaram indirime girmiş nihayet elimdeki bitmek üzereydi çok saol cnm gelsin bakalım yrn detaylı bakarım soft musk parfmü beğenen çok ama bende beğenmiyorum kullanma beğenen birine satarsın ben öle yapmıştım yerimseniben

bişi daha sorcam panaromadaki siyah çantanın satış limiti nedir kazanmak için ne kdrlık satış yapmak gerekiyor opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

bnde aslında super shock kullanıorum ama bu farklı sanki ucu turkuaz renkli ama adı tam olarak super shock maskara heralde dizaynını değiştrdiler gerçi şekli şemalide aynı,bitek ucunun rengi farklı...
ya bide ben avondan çok maskara aldım hepsi hemen kuruo sanki sürerkende öle bi pütür pütürlük oluoo sende de varmı aynı sorun:uhm:

yok cnm normalde süper shock maskaranın fırçası turkuaz maskaranın siyahı boyuyo o yüzden siyahmı gibi duruyo cnm ben tüm avon maskaralarını denedim hepsi hemen kuruyo pütür pütür oluyo aynı sorun bendede var yani cnm en iyisi süper shock maskara bence tüm rimellerinin arasında

kızlar daha öncede soracaktım ama sitede sorun vardı.

şu faturada kırmızı yazı ile yazılan

"kampanya 1 sipariş paketi" ne oluyor.

her kampanyada var.panorama filanmı?

bence de super shock ...

panorama ve bir adet katalogda parayla bu "avon" ne cimri bi şirket.

koliden çıkan kataloğu ücretsiz sanıyorduk birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…