Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

dark canım sen hiç stokda kalmayıp da gelmeyen

ürünkeri sonradan iptal ettirdinmi?

saat 3 de geldi kargom ama az önce açabildim,misafirleri yollayıp okullular geldi-yemek derkennn ama miray yazmış allahtan beklememişsiniz

ben bu kam.iyi mi kötü mü karar veremedim karar sizin;
bay-bayan tomorrowlar 60 tl
little black dress-black suede touch 55.00 tl
indessence-black suede 58 tl
3 ü16.90 tl deodorantlar
color trednd rujlar 4.90
şık bi erkek saati var 35 00 tl
chic deo.lar 8.20tl
500 ml lik banyo köpükler 5.50 tl
avonkıds ler yenilenmiş 5.70 tl
göz kalemleri 3.50 tl
6.40 dudak balmı 1+1
2 yei bay33, bayan parfüm 30 tl rollonları hediye

size yazarken farkettim ki pek iyi değil sanki inşallah müşteriler böyle düşünmez....

tul.cüm birşeyler yazarmısın?:1hug:

offf 1. kampanyadan 130 luk siparişim var bari 180 e tamamlayabilseydim rimel gelcekti hediye oda gelmicek şimdimafoldumben

kızlar lutfen cvp beklıyorum k1 de orta sayfada bulunan 10 tl lık banyo kopugu ve tarak var .onu sıparıs verırken kod olarak sadece banyo kopugunun kodunu mu yazacagız bılgısı olan yada sıparıs veren varsa lutfen yardımcı olsunn.

ne sormuştun cnm görmedim hiç?? görsek cvp vermezmiyiz bilmediğimiz konu olmadığı sürece cvp veriyoruz yerimseniben

kızlar lutfen cvp beklıyorum k1 de orta sayfada bulunan 10 tl lık banyo kopugu ve tarak var .onu sıparıs verırken kod olarak sadece banyo kopugunun kodunu mu yazacagız bılgısı olan yada sıparıs veren varsa lutfen yardımcı olsunn.

canım tarağında banyo köpüğünde kodunu giriyosun kendi hesaplıyo 10 tl olarak onları yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…