Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

birşey sormak istiyorum sizlere hanımlar,
bu ay ki indirim kataloğunda( netten gördüm) far paleti var 4'lü,onu almak istiyorum ama o katalogtakiler çabuk tükeniyormuş.
bu katalog çıkalı kaç gün oldu ? ne kadar zaman içinde tükenir acep?

mrb arkadaslar bısey soracağım.gecen ay ılk sıparısımdı faturam 211.45 geldı.daha snra aynı aydan 106 liralık bi spariş daha verdım.ve akbank a otomatik ödeme verdim.neysee ılk faturamın vadesı 11 ocağa kadar uzatılmış.bende hıc dıkkat etmemısım ıkıncısınınkıyle beraber uzadı zannedıyorum.meğer şimdi farkedıyorum kı ıkıncısının 4 ocak yanı dunmus.ve benım hesabımda 88 lıra vardı.onun hepsını cekmıs.bende bugun 230 lıra yatırdım hesabıma erken zannedıyorum kı belkı 11 ıne kadar bırdaha gıdemem dıye.baktım 88 lıram yok.sorduğumda avon cekmıs dun dedıler.acaba bir sorun olur mu faız gıbı.cunku 12 lıra eksık cekılmıs oldu.ne yapıcam ben.

ayrı ayrı girilecek kodları

bu sorunu geçmiş sayfalafda tekrar sormuştun ve ben cevaplamıştım istersen önce geçmiş sayfaları tara...........sengözlerimebaksanab

Benimde geldi bugün kolim...
Bana da yapmışlar şu farklı far gönderme şeyini sinir oldum yaalsanaalsanasmile
Yeni katalog hiç beklediğim gibi gelmedi ohaoldumsmile
Biraz daha kampanya olabilirdi parfümlerde...
Bakalım ne kadar topluycaz bu ay...

ben kartla ödediğim için bilemiycem elden böyle yatırmak çok sıkıntılı geliyor bana..

bu sorunu geçmiş sayfalafda tekrar sormuştun ve ben cevaplamıştım istersen önce geçmiş sayfaları tara...........sengözlerimebaksanab

ben ilk kez soruyorum bu soruyu. lilyum nickinin farklı versiyonlarında bi sürü arkadaş var. onlarla karıştırdın sanırm

ben ilk kez soruyorum bu soruyu. lilyum nickinin farklı versiyonlarında bi sürü arkadaş var. onlarla karıştırdın sanırm

belki ama daha dün cevapladığım lilyum adına öyleyse kusura bakma:1hug:
ince katalogdaki ürünler kampanyanın başladığı gün verilirse sipariş öyle geliyor ertesi güne bile kalmıyor.....

sorun değil tul
cevapladığın içinde teşekkür ederim . üzüldüm. bi ümit belki şimdi sipariş versem kalmıştırbayanssulusmile

sorun değil tul
cevapladığın içinde teşekkür ederim . üzüldüm. bi ümit belki şimdi sipariş versem kalmıştırbayanssulusmile

avon müş.hiz arayarak 5 i tuşlayıpstok durumunu öğrenebilirsin kalıp kalmadığı ama bir hafta oldu sanmam(temsilci misin?-müşteri mi?)

canım black suede edt erkek parfüm ne kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…