- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.821
canım tarağında banyo köpüğünde kodunu giriyosun kendi hesaplıyo 10 tl olarak onları yerimseniben
tul.cüm birşeyler yazarmısın?:1hug:
kızlar lutfen cvp beklıyorum k1 de orta sayfada bulunan 10 tl lık banyo kopugu ve tarak var .onu sıparıs verırken kod olarak sadece banyo kopugunun kodunu mu yazacagız bılgısı olan yada sıparıs veren varsa lutfen yardımcı olsunn.
kıslar erkek saatını gordum ben yakından çok beğendim
aromadisiac for edt erkek bayan parfumlerıde süper kokusu
birşey sormak istiyorum sizlere hanımlar,
bu ay ki indirim kataloğunda( netten gördüm) far paleti var 4'lü,onu almak istiyorum ama o katalogtakiler çabuk tükeniyormuş.
bu katalog çıkalı kaç gün oldu ? ne kadar zaman içinde tükenir acep?
mrb arkadaslar bısey soracağım.gecen ay ılk sıparısımdı faturam 211.45 geldı.daha snra aynı aydan 106 liralık bi spariş daha verdım.ve akbank a otomatik ödeme verdim.neysee ılk faturamın vadesı 11 ocağa kadar uzatılmış.bende hıc dıkkat etmemısım ıkıncısınınkıyle beraber uzadı zannedıyorum.meğer şimdi farkedıyorum kı ıkıncısının 4 ocak yanı dunmus.ve benım hesabımda 88 lıra vardı.onun hepsını cekmıs.bende bugun 230 lıra yatırdım hesabıma erken zannedıyorum kı belkı 11 ıne kadar bırdaha gıdemem dıye.baktım 88 lıram yok.sorduğumda avon cekmıs dun dedıler.acaba bir sorun olur mu faız gıbı.cunku 12 lıra eksık cekılmıs oldu.ne yapıcam ben.
bu sorunu geçmiş sayfalafda tekrar sormuştun ve ben cevaplamıştım istersen önce geçmiş sayfaları tara...........sengözlerimebaksanab
ben ilk kez soruyorum bu soruyu. lilyum nickinin farklı versiyonlarında bi sürü arkadaş var. onlarla karıştırdın sanırm
sorun değil tul
cevapladığın içinde teşekkür ederim . üzüldüm. bi ümit belki şimdi sipariş versem kalmıştırbayanssulusmile
canım black suede edt erkek parfüm ne kadar...bay bayan tomorrow ikisi bi arada 60 tl
little black dress blcak suede touch ikisi bi arada 55 tl
ıncandessence black suede ikisi bi arada 58 tl
deodarantlar 1 alana 2 bedeva 16,90
göz farı göz kalemi,ruj ve allıktan oluşan grup 34,50
bu guruplardan çeşit yapmışlar 31tl 30 tl ye kadar gidioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?