Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bişey sorcam ben istanbulda oturuyorum ya türkiyenin herhangi bi yerinden temsilci yapabilirmiyim temsilci tavsiye edebilirmiyim yani başka şehirden????

kızlar k1 den sıparıs verıpte stokta kalmayan urununuz cıktı mı acaba? Mesela sımple elements 30ml olan parfum,gelmeyenınız var mı?

kızlar k1 den sıparıs verıpte stokta kalmayan urununuz cıktı mı acaba? Mesela sımple elements 30ml olan parfum,gelmeyenınız var mı?

valla ben şimdilik 2 tane verdim.cumartesi geldi bana ikiside ama 2 hafta sonra falan gene vericem ayyyy ya kalmazsaaaaa..bak aklıma soktun şimdi naapsam kibilmiyorumkismile

valla ben şimdilik 2 tane verdim.cumartesi geldi bana ikiside ama 2 hafta sonra falan gene vericem ayyyy ya kalmazsaaaaa..bak aklıma soktun şimdi naapsam kibilmiyorumkismile

ben 8 tane verdımde o parfumden bırde uygun olunca fıyatı talep cok fazla olacagından ya gelmezse dıye korkuyorum bende,kokusuda fena deıl yanı :)

faturada kırmızı renkte yzan şey k2 panoraması ve kataloğu anlamına gelio ilk siparşle beraber bi sonraki ayın panoroması ve kataloğu gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…