Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın avoncularım opuyorumnanaktan ben temsilci değilim ama aradığım bir avon ürününü bulamıyorum.en iyi adres burasıdır diye düşündüm bilmiyorumkismile
şimdi benm oturduğum yerde avoncu yok.telefonla sipariş vericem.dğn internet katalğundan baktım ve not aldım.bugun sipariş vericektim ki yanlıs kataloğa bakmısım :s
acaba bu ürünleri bulabilirmiyim
color trend
parlatıcı sumer cherry 9816-2
likit eyeliner berry nice 9813-0 coco crush 9814-4
göz farı crushed beries 9810-8 coconut crush 9809-1

şu an elimde olanlar canım 8li gözfarı,pırıltılı dudak parlatıcı,uzun süre kalıcı mascara,celebre parfümler var birde, bahçelievlerdeyim ben.

Günaydın kızlar hani günlere özel hediyeler koyuluyor ya o artık olmuyor mu?Ben siteden fırsat köşesine bakıyorum orada indirimli ürünler oluyor , telefonuma mesaj falan gelmiyor neden acaba?

benim ist. oturan arkadaşım var temsilci olan.kargo çok hızlı ulaşıyor demişti.

ben perşembe günü bi faturamı 8 gün geç yatırmıştım yola takılmış o gün görünmemiş fatura bir gün sonra gözükünce yola çıktı kargom bugünde öbür faturanın son günü çıkan kargom inşallah gene takılmaz ondan tereddütteyim

şimdi baktım çıkış falan diye gözüküyor teslimat bilgisinde gelirmi bugün bakalım bugünün tarihi var

selam kızlar bende yeni avoncuyum ile uzak oturdugum ıcın bankaya degılde ptt şubesıne yatırmak ıstıyorum faturamı havale ucretı alıyorlarmı ptt den ?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…