- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.061
huhu cvp verebılcek bırını arıyorum acıl.siparişi girerken takıldım da.spectra lash maskara ıstendı ıkısıde.birini alana herhangı bırı bedava rımellerden.bunu nasıl yazaıcam.
teslimat bilginde çıkış gözüküyormu
hımmm o zaman genital temizleme jeli ve mendil 10 lira ya sadece jelin kodunu yazsak yetiyor yani
Kızlar ben 2 katologdur hayret edğyorum valla bukadar vasat olabilir,tam sevgililer katoloğu maşallah tebrik ediyorum hazırlayanları çoook uğraşmışlar!!! ya daha önceki sevgililer günü katologlarından acayip satış olurdu daha tık yok valla,hele panorama delitti beni çantayı gördünüzmü kızlar hele o limite zorla verseler almam berbat yaa,siparişlerimide öyle bir tıkmışlar temizleme jelinin kafası paramparça çok bıktırdılar bu aralar beni yaa nolur sizde yazın tepkilerinizi kızlar düzelsin artık bişeyler.
doğrudur canım bigün kıyafetime fazla sıkmışım günboyu kokuyordubayanssulusmile
ehuehbayanssulusmile
Evet bende biri toilette,diğeri parfüm diye biliyordum ama toilettenin kıyafet olduğunu niye hiç düşünemedik ki :)) Walla ya
Cidden kıyafetlerden epey uzun süre gitmeyen kokular var.ben genelde tenime sıkmamaya çalışırım güneşli havalarda.Kansere yol açar felan die hep korkarım.yada güneşle temas etmeyen yerlere sıkarım.
ben de iade yapıcam sanırım.Ama temsilcime gıcık oluyorum nasıl iade etcem ki of yaa
ay canım şuan yanımda değil diğer odada katalog.Yarın yazayım olmazsa
canım benim takım öncümde beceriksiz hep her şeyi yanlış söylüyo her işimi rezil ediyo bende o yüzden artık bişey olduğu zaten bölge sorumluma gidiyorum. sen de öyle yapabilirsin
kızlar bugün son ödeme faturam var ,perşembe akşam vermiştim,bugün siparişler gelirmi acaba
çokmu kötü ya beklediğimize deymiyor yani kataloklar öylemi..
kızlar bi sorum olacak ben bu ay temsilci tutarıyla 280 TL sipariş verdim, 10 adet de katalog da bunun içinde. Panaromadaki porselen fincan takımı hariç başka ne gönderirler hediye olarak tahminen? ya da bu ay 250 TL üzeri sipariş veren arkadaşlara neler geldi paylaşabilir misiniz?
canım yağlı ve karma ciltler için zaten.bayanssulusmilekızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?