Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

huhu cvp verebılcek bırını arıyorum acıl.siparişi girerken takıldım da.spectra lash maskara ıstendı ıkısıde.birini alana herhangı bırı bedava rımellerden.bunu nasıl yazaıcam.

huhu cvp verebılcek bırını arıyorum acıl.siparişi girerken takıldım da.spectra lash maskara ıstendı ıkısıde.birini alana herhangı bırı bedava rımellerden.bunu nasıl yazaıcam.

canım birtanesinin kodunu yaz devam et dediğinde aşağıda bedelsiz ürünler çıkar ordan istediğini işaretle 1 taneyse 1 yazcaksın oraya.

Kızlar ben 2 katologdur hayret edğyorum valla bukadar vasat olabilir,tam sevgililer katoloğu maşallah tebrik ediyorum hazırlayanları çoook uğraşmışlar!!! ya daha önceki sevgililer günü katologlarından acayip satış olurdu daha tık yok valla,hele panorama delitti beni çantayı gördünüzmü kızlar hele o limite zorla verseler almam berbat yaa,siparişlerimide öyle bir tıkmışlar temizleme jelinin kafası paramparça çok bıktırdılar bu aralar beni yaa nolur sizde yazın tepkilerinizi kızlar düzelsin artık bişeyler.

hımmm o zaman genital temizleme jeli ve mendil 10 lira ya sadece jelin kodunu yazsak yetiyor yani

canım sanırım o farklı oluyor çünkü seçimi sana bırakıyor yani eğer hem mendili hem jeli alırsan 10 tl ödersin. mesela sadece jeli yazarsan 17,20 ödersin. biri birinin bedavası değil çünkü. eğer "1 adet temizleme jeli alana 1 adet temizleme mendili bedava" deseydi o zaman yalnız jeli yazardık. yani böyle olduğundan eminim ama seni yine de bi takım öncüne yada nbölge sorumluna bi sorboshayallersmile

canım nesini beğenmedim katalogların? nerdeyse her ürün indirimdeydi ben hiç yapmadığım kadar çok satış yaptım. yılbaşı kataloğu da iyiyidi kaldı ki bu ona göre çok çok daha avantajlıydı. benim müşterilerim bütün ihtiyaçlarını aldılar ama sanırım k2 de pek bişey almıcaklar

kızlar bi sorum olacak ben bu ay temsilci tutarıyla 280 TL sipariş verdim, 10 adet de katalog da bunun içinde. Panaromadaki porselen fincan takımı hariç başka ne gönderirler hediye olarak tahminen? ya da bu ay 250 TL üzeri sipariş veren arkadaşlara neler geldi paylaşabilir misiniz?

kızlar bugün son ödeme faturam var ,perşembe akşam vermiştim,bugün siparişler gelirmi acaba

canım benim k14 faturamın son ödemesi 11 iydi ben 9 unda k1 siparişlerimi internetten verdim beklemeye aldılar zaten haftasonu olduğu için de beklemeye alabiliyolarmış. bugün yani 11 inde faturamı yatırdım havaleyle, siparişimi hemen işleme almışlar. beklemede yazıyodu baktım işlendi yazıyodu. ama tabi fatura ödendi bilgisi yarına güncellenir.
anladığım kadarıyla sen de bi önceki faturanı ödemeden yeni sipariş vermişsin, faturanı ödediğin zaman işleme alıyolar ona göre hesapla geliş günün.

çokmu kötü ya beklediğimize deymiyor yani kataloklar öylemi..

Ben beğenmedim canım tabiki beğenen çıkacak yada çok satış yapanlar olacak,müşterilerin beklentleri ilede alakalı ama yıllardır uğraşan birisi olarak diğer katologlara göre yetersiz buluyorum,sorun çok satış yapmam değil satış çok olsa bile yine beğenmezdim dediğim gibi çok yetersiz yılbaşı katoloğu gibi daha başarılı bişey beklerdim.
Özlemcim siparişin yarın gelir bence sen merak etme.Umarım satışların çok iyi gider canım...

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen
:kedi:

rimel gelıcek bıde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…