- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.081
Kızlar bana neden rİmel gelmedİ sİz yenİ Üye oldugunuz İÇİnmİ
25 tl yi geçtiğimden signature edt,birde panoramadaki kahve fincanı takımı gelicek.başka bilmiyorum,5.de ne gelıyor
25 tl yi geçtiğimden signature edt,birde panoramadaki kahve fincanı takımı gelicek.başka bilmiyorum,
biliyorum ya indirimli diycektim canım :kedi:özlemcim signature hediye gelmiyo ki.sadece indirimli geliyo.
Kızlar ben 2 katologdur hayret edğyorum valla bukadar vasat olabilir,tam sevgililer katoloğu maşallah tebrik ediyorum hazırlayanları çoook uğraşmışlar!!! ya daha önceki sevgililer günü katologlarından acayip satış olurdu daha tık yok valla,hele panorama delitti beni çantayı gördünüzmü kızlar hele o limite zorla verseler almam berbat yaa,siparişlerimide öyle bir tıkmışlar temizleme jelinin kafası paramparça çok bıktırdılar bu aralar beni yaa nolur sizde yazın tepkilerinizi kızlar düzelsin artık bişeyler.
Kızlar faturamın içinde k1 e 5 katalog daha ekleyin fincan takımı gelsin yazıyor,onun yerine sipariş versem olmaz mı?ya da o takım için 5 katalog daha almaya değer mi?çünkü boşuna almış olacağım k1 den ikinci siparişim olacak ben k2 ye başladım değer mi?ya da sipariş versem en az 75lik olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?