Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bana neden rİmel gelmedİ sİz yenİ Üye oldugunuz İÇİnmİ

canım rimel yeni üyelere geliyo.ilk kampanyada 140 geçersen göz makyajı temizleyici, 2.kampanyada 165 i geçersen rimel, 3.kampanyada 180 i geçersen yüz kremi 4.dede 200 ü geçersen soft musk parfüm geliyo.sadece yeni üyeler için.yerimseniben

canım hiç anew sattınmı,sayfa 53 de en alttakrem temizleyici var ya ben o sayfadaki gece-gündüz kremlerinden sattım da en alttaki krem temizleyici ilk önce sürülüyor galiba yıkanıyormu acaba, pamuklamı sürülüyor.sence..

kızlar yeni üye olduk diyelim k2 panaromada 350 tllik sattık diyelim çanta gelirmi yeni olunca birde ne gibi zorlukları var ben 3 senedr unuttum müşterim soruyor

aynen öyle canım.kampanya 2 için hiç sipariş toplamaya niyetim yok.:dilcikar:

berbat bir katalog.hiç emek vermeye değmez.sanki satış yapamayalım diye uğarşmışlar.

bari parfümlerde bir indirim yapın.takılar dersen hep eski modeller."avon" sıkmaya başladı:1no2:

Kızlar faturamın içinde k1 e 5 katalog daha ekleyin fincan takımı gelsin yazıyor,onun yerine sipariş versem olmaz mı?ya da o takım için 5 katalog daha almaya değer mi?çünkü boşuna almış olacağım k1 den ikinci siparişim olacak ben k2 ye başladım değer mi?ya da sipariş versem en az 75lik olur mu?

k2 katalogu verceksın siparıs k1 dgıl

yok canım k1 süresince 5 adet daha katalog sipariş verin kütahya porselen 6lı fincan takım sizin olsun diyor aynen buraya geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…