Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

krem temizleyici sadece silerek temizleniyor üzerine de varsa tonik ya da gündüz -gece kremi sürülüyor....

mecbur katalog istiycen takım için...

cnm benim müşterim üye olmak istiyor.panoromadaki çantayı gördü ilk üye oldugum zaman panoromadaki ürünleri kazanabilirmiyim diyor birde ne gibi zorlukları var diyor ben unuttum ilk üye oldugumda neler oldugunu yardımcı olurmusunuz.

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen

kullanmadım-satmadım ama,ürün eğitiminde anlatılan yağlı ciltteki parlamayı önlüyor...işe yarar sanırım..

temsilci tavsiye de kazanılan sarı parlak çantalar senin için sen temsilci önerdiğinde ve o 2 sipariş girdikten sonra sana geliyor..
ama satış ile kazanılan siyah çantaysa kam 2. nin sonunda kazanılacak olan;evet onu da belirtilen limit dahilinde satış yaparsa çantayı kazanır...

zorlukları;satış yapacak limite ulaşırsa hediyesini kazanacak ilk 4 ay zaten ona belli hediyeler gelecek,iadeler olacak-3 kampanya boyunca sipariş girmezse üyeliği bitecek-en az 75 tl sipariş girecek yoksa 7.5 tl kargo öder,bunlar zorluk falan değil bence.......

kızlar slm hihoyyyt

perfect wear fondöten(cildim karma)

planet spa vücut kremi

jojobalı dudak parlatıcı

color trend 2 li göz farı

solutions kış serisi

soft glow die bi ürün vardı tam ismini hatırlamıorum

bu ürünler nasıl kullananlar yorum yapabilirlermii ? belki daha önce yorum yapılmıstır ama lütfen kusura bakmayın pek zamanım olmuyo diğer sayfaları okumaya

ha bide son olarak duş jeli alana dş jeli ve vücut pudrası hediyeydi o duş jelleri ve vücut pudrası nasıl sizcea.s.

Duş jelleri çok güzel, üstelik benim gibi bol kullanan birine bile uzun süre gidiyor. vücut pudrasını tek geçerim. olağanüstü gerçekten, şiddetle tavsiye edilir... boshayallersmile

merhaba kızlar bende satış temsilcisiyim henüz 1 ay oldu başlayalı..benim sormak istediğim bişey var,hiç katalog siparişi vermesem bile bana 1 tane katalog geliyormu?ben 5li vermek istemiyorum 1 katalog benim için yeterli,katalog siparişi vermezsem eğer 1 tane gönderiyolarmı bana fisfisfis

geliyo bitane kataloğ sana kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…