- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.101
kızlar yeni üye olduk diyelim k2 panaromada 350 tllik sattık diyelim çanta gelirmi yeni olunca birde ne gibi zorlukları var ben 3 senedr unuttum müşterim soruyor
kızlar bana yardım edecek yokmu
canım hiç anew sattınmı,sayfa 53 de en alttakrem temizleyici var ya ben o sayfadaki gece-gündüz kremlerinden sattım da en alttaki krem temizleyici ilk önce sürülüyor galiba yıkanıyormu acaba, pamuklamı sürülüyor.sence..
Kızlar faturamın içinde k1 e 5 katalog daha ekleyin fincan takımı gelsin yazıyor,onun yerine sipariş versem olmaz mı?ya da o takım için 5 katalog daha almaya değer mi?çünkü boşuna almış olacağım k1 den ikinci siparişim olacak ben k2 ye başladım değer mi?ya da sipariş versem en az 75lik olur mu?
kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen
cnm benim müşterim üye olmak istiyor.panoromadaki çantayı gördü ilk üye oldugum zaman panoromadaki ürünleri kazanabilirmiyim diyor birde ne gibi zorlukları var diyor ben unuttum ilk üye oldugumda neler oldugunu yardımcı olurmusunuz.
cnm benim müşterim üye olmak istiyor.panoromadaki çantayı gördü ilk üye oldugum zaman panoromadaki ürünleri kazanabilirmiyim diyor birde ne gibi zorlukları var diyor ben unuttum ilk üye oldugumda neler oldugunu yardımcı olurmusunuz.
yok canım k1 süresince 5 adet daha katalog sipariş verin kütahya porselen 6lı fincan takım sizin olsun diyor aynen buraya geçirdim
Canım ben sadece far olarak kullanabildim onuçok işlevli stylo yu alan kullanan yokmu:gitme:
kimse cvp vermemiş(
kızlar slm hihoyyyt
perfect wear fondöten(cildim karma)
planet spa vücut kremi
jojobalı dudak parlatıcı
color trend 2 li göz farı
solutions kış serisi
soft glow die bi ürün vardı tam ismini hatırlamıorum
bu ürünler nasıl kullananlar yorum yapabilirlermii ? belki daha önce yorum yapılmıstır ama lütfen kusura bakmayın pek zamanım olmuyo diğer sayfaları okumaya
ha bide son olarak duş jeli alana dş jeli ve vücut pudrası hediyeydi o duş jelleri ve vücut pudrası nasıl sizcea.s.
merhaba kızlar bende satış temsilcisiyim henüz 1 ay oldu başlayalı..benim sormak istediğim bişey var,hiç katalog siparişi vermesem bile bana 1 tane katalog geliyormu?ben 5li vermek istemiyorum 1 katalog benim için yeterli,katalog siparişi vermezsem eğer 1 tane gönderiyolarmı bana fisfisfis
geliyo bitane kataloğ sana kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?