Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

brozlaştırıcı allık al o zaman canım tüm yüzüne uygularsın doğal bi brozluk veriyo :hulya:

canım diğerlerine bişey diyemicem ama jojobalı dudak parlatıcı mükemmel.ben kendim kullanıyorum.çok uzun süre gidiyo.hemen minnacık sürdünmü yetiyo.çok güzel mutlaka tavsiye ederimyerimseniben

brozlaştırıcı allık al o zaman canım tüm yüzüne uygularsın doğal bi brozluk veriyo :hulya:

katologtaki allıktan bahsediosun dimi
ondanda sipariş vericem ama parlak bi renk olsun die istedim stylodan.
bişe daha sanırım yeni kotologtaki top allıklarda 2 tl daha inidirmli geliomuş bize,panoramada yazıodu doğru anladıysam eğer...zemuszemus

merhabalar bugün hasta olduk,oğlumda bende öksürüyoruz, sabah dr.götürdüm onu okula gidemedi,sizden naber ha bu arada siparişler geldi bugün nihayetolumunekankayizsmile

fincanları beğendim sade ,güzel.katalokta bence ne iyi ne kötü diyeyim sayfa sayfa inceliycem daha sonra...ay birde millet seçerken tamam da , ürünü dağıtıp para vermeye gelince ık mık etmeseler...akannehirsanki kendimi zorla satmışım gibi hissediyorum inanın ya.ihtiyacımız olmasa zaten bu işi niye yapalım,taşıyoruz, götürüyoruz okadar..

bayanlar günaydın K2 de neler tavsiye edersiniz?arkadaşım 17.80 tl ye inen ışıltı veren fondoten istedi ama nasıldır acaba dedi tereddüt etti kullanan var mı acaba?başka neler tavsiye edilebilir 2.katalogta ?

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen
:kedi:

canım ben kullanıyorum o seriden çook memnunum kremi bitti benimde hepsi bitsin tekrar alıcam. benim t bölgem yağlı neler neler kullandım bi fayda göremedim ama bu hakikaten çok iyi çıktı. ama tonikten çok kremi matlaştırıyo hepsini birlikte kullanırsam ancak sonuç alıyroum ben. bir de sana tavsiyem kremini yüzüne iyice yedirerek sür yoksa gerginlik yapıyor.

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen

bnde kullanıyorum o seriyi, yağlı bir cildim var bnmde. özellikle köpükten çok memnunun sabah ve akşam yıkıyorum suratımı ferahltıyor suratımı. toniğinide banyodan sonra kullanıyorum
. bayanssulusmilegamyoncuiremsu

prenses ten subat katalogunda cıkan o ruj allık bi tarafı goz farı olan kalemi aldım. bugun geldi cok güzel oneririm arkadaslar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…