- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.141
rica ederim :)tşk ederim cnm bende alayım o seriden
prenses almıs kullanıyo .. sordum nasıl diye 12 hafta da etki veriyomus urun ama güzel durmaya baladı dedi
bnce al derim,:kedi:bendemi alsam o seriden benimde cildim yağlı almayı düşünüyorum kullanıp şikayeti olan varmı acaba alsammı ki kararsız kaldım bilmiyorumkismile
bnce al derim,:kedi:
bayanlar benim sorum karıştı kaldı arada bK2 katalogta neleri tavsiye edersiniz kullandıklarınız bu gidişle sadece kendime alabilicem.bir arkadaşım 17.80 tl ye inen ışıltı veren fondoteni nasıl diye merak ediyor ne dersiniz kullanan var mı ve diğer ürünler hakkında K2 için hangi ürünleri önerirsiniz
k2 kataloğundan alıp memnun olduğum ürünleri yazıyım
ultra colour rich 24k gold ruj 13.00tl syf 19 memnunum
dörtlü göz farı 15,60tl syf 21 memnunum
pro to go ruj 13,60tl syf 21 memnunum
hızlı kuruyan tırnak cilası 74.40tl syf 25 memnunum
clour trend ruj 4.90tl syf 39 memnunum
saç spreyi şekillendirici sprey vaks 6.00tl syf 103 memnunum
kajalstick göz kalemi bunlarda çok gsller
avon süper shock maskara bayılıyorum buna şiddetle tavsiye ederim opuyorumnanaktan
brozlaştırıcı top allık kullanmadım ama çok sattım alanlardan şikayet yok
rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten hiç kullanmadım ama çok sattım alanlardan şikayet almadım kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
sagol canım çok faydalı tabi sattığımız şikayet almadığımız ürünleri yazalım,benimde ençok sattıklarım beyaz zambak duş köpüğü,soft musk,anew yaş. et.karşı gece-gündüz kremi,avon care el,yüz vücut kremleri,kaydirigubbakcemile5
kızlar ya panoromadaki ürünlerden 1 er tanemi alma hakkımız var acil cvp verirseniz çok sevinirim
kızlar ya panoromadaki ürünlerden 1 er tanemi alma hakkımız var acil cvp verirseniz çok sevinirim
İstediğiniz kadar sipariş verebilirsiniz ibaresi yoksa sadece 1 tane alabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?