Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya kızlar bende bişey sorcam bu ay 165 tllik sipariş verene perfect wear maskara hediye diyelimki ben 165tllik sipariş vermedim ozaman hediye gelmiyormu

şu solitions serisinden yağlı cilt tipine uygun kremleri soran vardı ya;
o üründen bi temsilci arkadaşım geçen sene satmıştı bir hafta sonra geri getirmiş müşterisi yüzünde sivilce yapmış,o da kendide yağlı ciltli ben kullanayım diye düşündü ve aynı sorunu o da yaşadı geçmedi sonunda cilt dok.gitmişti,ben de solitions dan satmıştım bi müşterime ertesi gün getirdi gece boyu kaşınmış yüzü gördüm kuru kuru olmuş gerilmiş...pul puldu...
bunların üzerine bi üst temsilcimize anlattığımızda solitions da böyle şikayetlerin nadiren de olsa olduğunu,livv botanical serisinin hassas ciltler için birebir olduğunu,anew serisini de hiç tereddütsüz önerebileceğimizi anlatmıştı....
yine de bi deneyin isterseniz her cilt aynı değil sonuçta...bunlar da yaşandı-bilin istedim:teselli:

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ben panoramadan hem mavi göz kalemini hem griyi almayı düşünmüştüm o zaman bir tanesine karra vereceğim.ruj numunelerini alıcam bir de numune kabı hediye imiş

canım yüzünü temizledikten sonra tonik sürmezsen gözeneklerin açılır. temizleme jelleri, köpükler vs gözeneklerini açıyor ordaki kiri götürüyor. tonik ise kalan son kiri alıyor ve gözeneklerini sıkılaştırıyor tekrar. temizleyici tonik ve nemlendiricileri bir arada kullanmak da çok önemli. ben kendim böyle bir şey yaşadım doktor anlattı bana tek tek bunları. dove a kafayı takmıştım bir ara hiç tonik kullanmıyodum öğne değili gibi kocaman oldu gözeneklerim. doktor çok kızmıştı hem dove kullandığıma hem de tonik falan sürmediğime :kedi:

bayanlar günaydın K2 de neler tavsiye edersiniz?arkadaşım 17.80 tl ye inen ışıltı veren fondoten istedi ama nasıldır acaba dedi tereddüt etti kullanan var mı acaba?başka neler tavsiye edilebilir 2.katalogta ?

ya arkadaşlar ben de bu tereddüt edenleri anlayamıyorum. yani zaten kozmetikçilerden alabileceğinden çok daha uygun fiyata bi ürün alıcaksın ve avon da yılların markası. al kullan kardeşim. benim de bazı müşterilerim var 3 milyona ruj alıcak otuziki kişiye fikrini soruyo deliriyorum. yahu al kullan nolucak yani... beğenmezsen almazsın bidaha. sanki kozmetikçiye gidip aldığı her şeyden çok memnun kalıyo da... haksız mıyım ama arkadaşlar ?ohaoldumsmile

dükkandan alınca sanki para vermiyorlar bu konuda haklısın canım ya çok tereddüt var .ama dışarıdan 1 ürün alacaklarına bizden 2-3 ürün alabiliyorlar örnek olarak

solitions serisinden ben normal ciltler için olandan

turuncu renkli bir müşterime bütün serisini satmıştım.

çok memnun kaldığını söylemişti.cilt tipine göre değişiyor tabii.

sonuçta herkes cilt tipine göre almalı işte değilmi,yok o arkadaş aldı memnun bende deniyeyim olmuyor tabi bu her firmada böyledir.

canım takım öncünle veya bölge sorumlunla buluşucaksın bütün sana gelen ürünleri götür yanında faturanı da tabiki. gelen hediyelerin varsa onları da götüreceksin çünkü iade ettiğin ürünlerin fiyatı düşülcek faturandan dolayısıyla eğer belli bir limitin altına düşüyosan bu durumda hediyelerinide göndermen gerecek. ben geçen ay bahtsızlık yaşadım ilk siparişimdi çoğun yanlış girmiş takım öncüm çoğu gelmedi farklı farklı şeyler geldi alakasız. bölge sorumlumla buluştum iade ettim. onların her pazartesi toplantıları oluyomuş. eğer takım öncüne verirsen iadeni o bölge sorumlusuna vericek. bölge sorumlunda pazartesi günü iadeleri göndericek. direk bölge sorumlunla da görüşebilirsin yani. yalnız sakın peşini bırakma iyice izle neler yaptığını tek tek kontrol etsin.

kızlar sayfa 53 deki krem temizleyici yıkanıyormu krem gibi mi kullanılıyordu..

krem temizleyici diyosa durulanıyodur canım. köpük, jel ve krem olarak üç ayrı temizleyici çeşidi vardır. bu da kremsi yüz temizleyicisi oluyor bu durumda. yüzünü onla temizleyip toniğini sürüp kremini sürüceksinhihoyyyt

canım ben önceden tek katalogla çalışıyodum ve çok eziyet çekiyodum millette rahat rahat bakamıyodu artık 10 katalogla çalışıyorum. katalog dağıttığım 10 kişiden 8 i mutlaka bişeyler alıyor üstelik o 8 i başkalarına da gösteriyor onlardanda sipariş alıyorum. diğer almayanlarda bu ay almasalar başka aylarda alıyolar. çünkü o katalog ellerinde oldukça durup durup bakıyolar illaki bişey isticeklerdir. bence 5li katalog daha iste fincan takımında gelsin. aldığın hiçbi katalog boşa gitmiyor. fincan takımını da ister kullan ister sakla birine hediye götür şöyle düşün, 5 tl ye fincan takımını alıcaksın ve daha fazla kişiye ulaşmış olucaksın. dağıt gitsin birilerine. tabi bu benim fikrim :kedi:

kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen
:kedi:

canım bir şey daha söylemek istiyorum, keyfen aldığın bişeyi beğenmediğin zaman hemen iade yapma bana kalırsa. ya almadan önce iyi araştır ya da iade etme. ben avonun kendi hatasından kaynaklanan gönderilerde iade yapıyorum yalnızca. çünkü iade ettiğimiz her ürün açılmışsa eğer atılıyor yani hem yazık hem çevreye ciddi zarar.

canım, evet hiç katalog siparişi vermesen bile avon sana 1 tane gönderiyor. ama tek katalogla doğru düzgün satış yapamazsın. ben de ilk zamanlarımda senin gibi tek katalogla çalışıyodum ve acayip zorlanıyodum. kataloğu ondan al ona ver... hem benim için hem karşıdaki için gıcık oluyodu. en azından 5 katalogla çalışırsan aradaki farkı hemen görüceksin. o 5 kataloğu verdiğin kişiler evinde iş yerined kendilerine ait olduğunu bildikleri katalogdan rahat rahat ürünlere bakıyolar. sadece kendileri değil bazen çevresindekilerde bakıyor. k1 benim ikinci kataloğumdu 5 tane katalogla çalıştım 270 TL lik sipariş aldım. bu ay 10 katalog istedim düşün yani aradaki farka bak. üstelik hiç de yorulmadım a.s

benimde kargom geldi bugün öğleden önce ama annemin iş yerine geliyo ya ben de iş yerindeyim çatlıcam bakamadım hala

evet bugün resmen koşturdum birde diyorlarki 15 gün sonra ödenmiyormu falan okadar koşturdum ve netice alamadım parayı

verdiğin sipariş miktarına göre ödeme süresini uzatıyolar ya canım kadında heralde daha önce aldığı kişilere hep öyle ödemiş o yüzden herkesi öyle sanıyo. sen ürünleri teslim ederken deki şu güne kadar parasını verirsiniz de. nasıl vermezler ya ben de bu kadınları anlamıyorum nasıl bi pişkinliktir bu?

gökçen sağol canım cevapladığın için,
iade ettim bakalım.

Avonun iadeyi kabul etmeme gibi bi hakkı var mı?

Temsilcim bu kullanılmış dedi ürünlere bakınca.
Ama cilt için alınan bişeyin uygun olmadığını da sürmeden nasıl anlasınlar ki?
Kaldı ki Avonun kendi hatası katalogdakinden 1er ton daha koyu pata kremler.
2 tane aldım ben bu siparişlerde her 2 side katalogdan 1 ton koyu çıktı.Artık 1 ini bi şekilde başka kişiye sattım ama diğerini iade edeceğim.
Bi sorun çıkar mı? Yoksa bu para benim cebimden çıkcak.

Bende böyle isteyip sonra vazgeçenlere sinir oluyorum.Değişime göndercem kadın vazgeçtim diyor ya.

kızlar bn avondan vücut pudrası alcam. for away mi alayım yoksa soft musk mı bilmiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha güzel kullananlar vrmı?*

kızlar bn avondan vücut pudrası alcam. for away mi alayım yoksa soft musk mı bilmiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha güzel kullananlar vrmı?*

Ben ikisinide kullanıyorum canım ama Far Away daha çok tercih ediliyor... çoğu müşterim Far Away kullanıyor:1hug:

arkadaşlar bu vücut pudrası sürülünce cilde koyuluk veriyomu.yani şöyle benim bacaklarım çok beyazda:)) hani sürsem bi işe yararmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…