- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.161
ya kızlar bende bişey sorcam bu ay 165 tllik sipariş verene perfect wear maskara hediye diyelimki ben 165tllik sipariş vermedim ozaman hediye gelmiyormu
bnde kullanıyorum o seriyi, yağlı bir cildim var bnmde. özellikle köpükten çok memnunun sabah ve akşam yıkıyorum suratımı ferahltıyor suratımı. toniğinide banyodan sonra kullanıyorum. bayanssulusmilegamyoncuiremsu
bayanlar günaydın K2 de neler tavsiye edersiniz?arkadaşım 17.80 tl ye inen ışıltı veren fondoten istedi ama nasıldır acaba dedi tereddüt etti kullanan var mı acaba?başka neler tavsiye edilebilir 2.katalogta ?
Ben tek tek yazdım ve yanlış olmuş
ama kimse uyarmadı kimafoldumben
işin yoksa uğraş şimdi.
Bunları iade mafoldumben edince nasıl bir yol izlenecek?
Signatureyi yazması lazım.Her 15 tl lik alışverişe demiyo çünkü.
kızlar sayfa 53 deki krem temizleyici yıkanıyormu krem gibi mi kullanılıyordu..
Kızlar faturamın içinde k1 e 5 katalog daha ekleyin fincan takımı gelsin yazıyor,onun yerine sipariş versem olmaz mı?ya da o takım için 5 katalog daha almaya değer mi?çünkü boşuna almış olacağım k1 den ikinci siparişim olacak ben k2 ye başladım değer mi?ya da sipariş versem en az 75lik olur mu?
kızlar bugün avon solutions serisinin mat görünüm veren toniğini
aldım..nasıl bişi kızlar bi fikir verin.cildim çok yağlı
eğer işe yaramıcaksa iptal ettiricem hemen :kedi:
merhaba kızlar bende satış temsilcisiyim henüz 1 ay oldu başlayalı..benim sormak istediğim bişey var,hiç katalog siparişi vermesem bile bana 1 tane katalog geliyormu?ben 5li vermek istemiyorum 1 katalog benim için yeterli,katalog siparişi vermezsem eğer 1 tane gönderiyolarmı bana fisfisfis
evet bugün resmen koşturdum birde diyorlarki 15 gün sonra ödenmiyormu falan okadar koşturdum ve netice alamadım parayı
kızlar bn avondan vücut pudrası alcam. for away mi alayım yoksa soft musk mı bilmiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha güzel kullananlar vrmı?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?