Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ben de iade konusunu anlamadım,bir çanta ve far iade ettim ama bölge temsilcisinin iade edip etmediğini nasıl öğrencem?diğer sipariştemi belli olur?Ya iade etmezse nolcak

Rica ederim canım ne demek yerimseniben. Benimde bi müşterim var "bunu alıyım beğenmezsem değiştiririm" diyor. yani çok saçma ben de olmaz öyle dedim. yani avon kaliteli bir marka uyduruk değil. tamam belki loreal kadar yada benzeri markalar kadar kaliteli değil ama ben çok güzel olduuğunu düşünüyorum. üstelik zaten alanlar hep indirimdeki şeyleri alıyolar. dışarıda 50 tl den aşağı alamayacağı şeyi 20 ye 10 a laıyor. katalogdan baktıklarını unutuyolar bazen. biraz riski göze almaları gerek bence. deneye yanıla öğreniyosun diyosunki fondoten alcam görünenin bi ton açığını alayım dicekler zamanla

sende böyle keyfi şekilde iade isteyenlere , canım o şekilde iade edemiyorum ancak yanlış ürün gönderiminde ya da hatalı ürünlerde iade yapıyorum onu da zaten kendilerinden kaynaklıysa kabul ediyolar falan de. böyle başa çıkılmaz çünkü bunlarla. üç kuruşa beş köfte alıp sonra da bizi uğraştırıyolar yahu lmaz:

yyaa kızlar bu sıra avona o kadar uyuz oluorum kı inanın bırakmayı bile düşünüorum ama yapamıorum o ayrı:):) nese kampanya 12 de belkı hatırlarsınız iki grup yapmıslar ikisnden ürün seçiosun grup fiatı ödüosun nese bi parfum bi eyelıner sectim herikisinden 2ser tane biride müşterim için.. nese parfumler geldı eyelınerler hala ortada yok sinirlendim aradın yok neymıs stokta yokmus gelince gönderceklermıs ama ürün katalogda hala satısta onun üzerine kaç sipariş girdim göndermedikleri çogu ürünü gönderdiler ama onlar hala yok hadi benımkı neysede müşterim için eksi puan bence ki yenı bi müşterimdi söölein napıım ben şimdi kızlar...çok sinirlendim valla yaa kötükedihüso

kızlar bn avondan vücut pudrası alcam. for away mi alayım yoksa soft musk mı bilmiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha güzel kullananlar vrmı?*

soft musk ekşimsi kokuyor ben beğenmiyorum hani eskiden impause muydu neydi bi derodorant vardı spreyli. sıkınca fışkırıyodu. onun kahverengisi gibi kokuyo aynı. far away kesinlikle daha güzel.bayanssulusmile

Bundan zaten baktım iade koşullarına renk değişimi diye bişey yokmuş.Walla bende o şekilde diyeceğim,resmen hanfendiler beğenmeyip vazgeçince gönderiyolar ya sinir oldum.
Tamam Avonda hatalı renk tonu katalogla uymuyor ama değişim yapmamı istemedi resmen iade etmemi istedi.Bir de sürekli indirimli verdiğim biri yan i.Artık indirim mindirim yok walla.iyilik yap denize at die boşuna demiyolar.
Düşünsene 160 küsürlük alışverişim otomatikman düşecek ve ödemem günü 15 gün erkene kayacak.Sırf ben 150 yi geçsin die kendime de bişeyler almıştım.

Ay aynen ya.Tam da ben üye oldum Avon da stoksuzluk die bişeyi öğrendim.o kadar alışveriş yapardım avondan hiç böyle bişey duymamıştım.

Ben de iade konusunu anlamadım,bir çanta ve far iade ettim ama bölge temsilcisinin iade edip etmediğini nasıl öğrencem?diğer sipariştemi belli olur?Ya iade etmezse nolcak

Canım temsilcin gönderdikten sonra internetten bak.Temsilci girişi yap.Orda biyerde gözüküyormuş.Bana öyle dedi iade edince ben.

ay komşumuz wish of happines almıştı k1 den dayanamadım bi fıs sıktım merak ettim. sipariş ettiğim numune paketinde de yoktu napiim çook güzel çok beğendim meyveli, şekerli ve hafif turunçgil kokusu var...

canım bazen iade etmiyolar onlar kendi müşterilerine satıyolar ama farketmez. faturandaki asıl nüzhanda iade işlemlerini yapması gerek. o yüzden ben de herkese diyorumki buluşun bunu yapacak olan kişiyle gözünüzün önünde yapsın. faturanda gözüküyor ödenecek miktarda iade edilen ürünlerin. iade edilen ürün fiyatı düşülüyor faturnda. ama bu hemen iade edersen geçerli. eğer geciktirirsen o ay o faturayı ödüyosun, bidahaki ayın faturasında düşüyolar iadeleri.
bir de şu var; diyelim ki k1 de iadelerin var. k1,k2,k3 süresinde iade etme hakkına sahipsin. her pazartesi bölge sorumluları toplanıyolar iadeleri gönderiyolar.

iyi akşamlar kızlar,k1 deki 3 adet senses rolon varya onları sipariş verirken nasıl yazmam gerekiyor kodlarını

herhangi birinin kodunu gir canım bütüm siparişlerini girip devam butonuna basınca altta ücretsişz gönderilcek ürünler cıkıo roll onları görürsün zaten hangisinden istiosan yanına adetını girceksin snr tekrar devam...

sağolun kızlar..tam siparişlerimi yazdım ama stokta kalmayan 4 ürün çıktı gönderemedim malesef yarın müşterime söylerim artık yerine başka bişey ister belki..görüşürüz kızlar iyi geceler

darkinlife cım merhaba canım istersen yarısını kullan iade alınıyor alınmaması gibi bi durum yok yani

hangileriymiş onlar canım ya ben pzt.salı da 2. bi sipariş giricem kampanya 1 den

iyi akşamlar kızlar,k1 deki 3 adet senses rolon varya onları sipariş verirken nasıl yazmam gerekiyor kodlarını

ben tel ile girdim ilk gün siparilerimi int.çok yoğundu,3 nün kodunu girdim ama int.den girince birini ileri sayfalarda verir ücretsiz diye diğerlerini vermezse ona göre girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…