- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.181
gökçen sağol canım cevapladığın için,
iade ettim bakalım.
Avonun iadeyi kabul etmeme gibi bi hakkı var mı?
Temsilcim bu kullanılmış dedi ürünlere bakınca.
Ama cilt için alınan bişeyin uygun olmadığını da sürmeden nasıl anlasınlar ki?
Kaldı ki Avonun kendi hatası katalogdakinden 1er ton daha koyu pata kremler.
2 tane aldım ben bu siparişlerde her 2 side katalogdan 1 ton koyu çıktı.Artık 1 ini bi şekilde başka kişiye sattım ama diğerini iade edeceğim.
Bi sorun çıkar mı? Yoksa bu para benim cebimden çıkcak.
Bende böyle isteyip sonra vazgeçenlere sinir oluyorum.Değişime göndercem kadın vazgeçtim diyor ya.
kızlar bn avondan vücut pudrası alcam. for away mi alayım yoksa soft musk mı bilmiyorum sizce hangisini alayım hangisi daha güzel kullananlar vrmı?*
Bundan zaten baktım iade koşullarına renk değişimi diye bişey yokmuş.Walla bende o şekilde diyeceğim,resmen hanfendiler beğenmeyip vazgeçince gönderiyolar ya sinir oldum.Rica ederim canım ne demek yerimseniben. Benimde bi müşterim var "bunu alıyım beğenmezsem değiştiririm" diyor. yani çok saçma ben de olmaz öyle dedim. yani avon kaliteli bir marka uyduruk değil. tamam belki loreal kadar yada benzeri markalar kadar kaliteli değil ama ben çok güzel olduuğunu düşünüyorum. üstelik zaten alanlar hep indirimdeki şeyleri alıyolar. dışarıda 50 tl den aşağı alamayacağı şeyi 20 ye 10 a laıyor. katalogdan baktıklarını unutuyolar bazen. biraz riski göze almaları gerek bence. deneye yanıla öğreniyosun diyosunki fondoten alcam görünenin bi ton açığını alayım dicekler zamanla
sende böyle keyfi şekilde iade isteyenlere , canım o şekilde iade edemiyorum ancak yanlış ürün gönderiminde ya da hatalı ürünlerde iade yapıyorum onu da zaten kendilerinden kaynaklıysa kabul ediyolar falan de. böyle başa çıkılmaz çünkü bunlarla. üç kuruşa beş köfte alıp sonra da bizi uğraştırıyolar yahulmaz:
Ay aynen ya.Tam da ben üye oldum Avon da stoksuzluk die bişeyi öğrendim.o kadar alışveriş yapardım avondan hiç böyle bişey duymamıştım.yyaa kızlar bu sıra avona o kadar uyuz oluorum kı inanın bırakmayı bile düşünüorum ama yapamıorum o ayrı:):) nese kampanya 12 de belkı hatırlarsınız iki grup yapmıslar ikisnden ürün seçiosun grup fiatı ödüosun nese bi parfum bi eyelıner sectim herikisinden 2ser tane biride müşterim için.. nese parfumler geldı eyelınerler hala ortada yok sinirlendim aradın yok neymıs stokta yokmus gelince gönderceklermıs ama ürün katalogda hala satısta onun üzerine kaç sipariş girdim göndermedikleri çogu ürünü gönderdiler ama onlar hala yok hadi benımkı neysede müşterim için eksi puan bence ki yenı bi müşterimdi söölein napıım ben şimdi kızlar...çok sinirlendim valla yaa kötükedihüso
Ben de iade konusunu anlamadım,bir çanta ve far iade ettim ama bölge temsilcisinin iade edip etmediğini nasıl öğrencem?diğer sipariştemi belli olur?Ya iade etmezse nolcak
Ben de iade konusunu anlamadım,bir çanta ve far iade ettim ama bölge temsilcisinin iade edip etmediğini nasıl öğrencem?diğer sipariştemi belli olur?Ya iade etmezse nolcak
arkadaşlar bu vücut pudrası sürülünce cilde koyuluk veriyomu.yani şöyle benim bacaklarım çok beyazda:)) hani sürsem bi işe yararmı??
gökçen sağol canım cevapladığın için,
iade ettim bakalım.
Avonun iadeyi kabul etmeme gibi bi hakkı var mı?
Temsilcim bu kullanılmış dedi ürünlere bakınca.
Ama cilt için alınan bişeyin uygun olmadığını da sürmeden nasıl anlasınlar ki?
Kaldı ki Avonun kendi hatası katalogdakinden 1er ton daha koyu pata kremler.
2 tane aldım ben bu siparişlerde her 2 side katalogdan 1 ton koyu çıktı.Artık 1 ini bi şekilde başka kişiye sattım ama diğerini iade edeceğim.
Bi sorun çıkar mı? Yoksa bu para benim cebimden çıkcak.
Bende böyle isteyip sonra vazgeçenlere sinir oluyorum.Değişime göndercem kadın vazgeçtim diyor ya.
sağolun kızlar..tam siparişlerimi yazdım ama stokta kalmayan 4 ürün çıktı gönderemedim malesef yarın müşterime söylerim artık yerine başka bişey ister belki..görüşürüz kızlar iyi geceler
hayır beyazlık vermiyo aksine beyazımsı bi pudra:1no2:
iyi akşamlar kızlar,k1 deki 3 adet senses rolon varya onları sipariş verirken nasıl yazmam gerekiyor kodlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?