Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tul canım indirim broşüründeki dörtlü göz farlarında iki tanesi 5041-1 5046-1
ve joy bileklikle,mandy kolye kalmamış malesef

ben tel ile girdim ilk gün siparilerimi int.çok yoğundu,3 nün kodunu girdim ama int.den girince birini ileri sayfalarda verir ücretsiz diye diğerlerini vermezse ona göre girersin

yerimseniben tamam canım sağol..

iyi geceler kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
kızlar siparişler nasıl,yeni kampanyadan varmıboshayallersmile

kampanya 1 den ilk gün 332 lik girdim pzt.salı sanırım bi 150 lik daha olucak giricem,kam 2 kataloglarını dağıttım 20 li alıyorum ben,bi kişiden öğrendim bugün istediğini ama ayın 29 unda başlıycak ya şimdiden sorup bekletmek istemediğimden 10 gün sonra öğrenicem siparişlerini bakalım ne kadar olur çanta gelir herhalde yaaa

tul canım indirim broşüründeki dörtlü göz farlarında iki tanesi 5041-1 5046-1
ve joy bileklikle,mandy kolye kalmamış malesef

hııı tamam onlar ilk gün ilk saatlerde tükeniyo zaten ince ind. kat. olduğu ay ben tel veriyorum ilk dakikalarda hemen yoksa int.sayfası açlasıya yoğunluktan çoğu şey bitiyo aklında bulunsun...temsilcim demişti ince kat.siprişini ilk gün girin yoksa kalmaz diye

darkinlife cım merhaba canım istersen yarısını kullan iade alınıyor alınmaması gibi bi durum yok yani

Teşekkürler Tulcum temsilcim baktı,bu kullanılmış dedi de.Kullanmadan ne bilsin ki uyup uymadığını dedim.Biz bunlar için tester kullanıyoruz dedi.
Tüm dolu çantamız var felan dedi.Bende tüm parfümler yada rujlar içinde yokmuş dedim ondan almadım dedim.

Yani birde ben tester almak zorunda değilim ki.Bu temsilcinin isteğine bırakılmazdı değil mi zorunlu olsa.
ben zaman zaman merak edilen ürünlerin testerını istiyorum zaten dedim.

Avona mail atcam zaten,üyelere ilk hediyelerin yerine dolu çanta göndersinler daha yararlı olur.
.

Canım satış yeri değil burası,yasak satış yapmak.Lütfen kurallara uyalım.Kuralları bildiğinizi düşünüyorum.yeni üyelik almışsınızdır büyük ihtimal

Dakınflıfe cnm temsılcının ıŞıne gelmemıŞtır.yÜzdesı dÜŞecek..3 kampanya ıÇınde ıade edebılırsın ınsan kullanmadanasıl bılecek yarımda olsa ıade Şansın var

bana da doğru gırdığım halde sımple element parfumun sarısını göndermısler.k1 de mavı 10 lıralık olan.çok sınır oldum yaa.o da aynı lımon kolonyası gıbı kokuyomecbur değişicem.keşke hiç göndermeselerdı.

ayyy acaba mavisi kalmadığı için mi gönderdiler ki benimde vvar ondan siparişim.

mavisini biliyorum ama sarısı için bişe diyemicem bılmıom

kızlar ya 1 ltlik banyo köpüğünü yazarken tarağın kodunuda yazmamız gerekiyormu?siparişleri yazıyorum banyo köpüğü normal fiyatından çıkıyor ve yukarıda tarağın kodunu yazdığınızdan emin olun diyor e tarağın kodunu yazınca onuda ayrı hesaplıyor ama off kafam karıştı

kızlar az önce verdim siparişlerimi,ilk olduğu için biraz acemilik yaşadım yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.

kızlar az önce verdim siparişlerimi,ilk olduğu için biraz acemilik yaşadım yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.

benimde geçen ay ilk siparişimdi çok aksilikler yaşadım önceki sf lara bakarsan görürsün çırpınıyodum burda sonra hemen öğreniyo insan ilk başta çok normal acemilik olması

benimde geçen ay ilk siparişimdi çok aksilikler yaşadım önceki sf lara bakarsan görürsün çırpınıyodum burda sonra hemen öğreniyo insan ilk başta çok normal acemilik olması

evet canım ya ilk sipariş kabus gibiydikaydirigubbakcemile3çok şükür öğrendim sizlerinde yardımıylakaydirigubbakcemile5

ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben

Dakİnflİfe cnm temsİlcİnİn İŞİne gelmemİŞtİr.yÜzdesİ dÜŞecek..3 kampanya İÇİnde İade edebİlİrsİn İnsan kullanmadanasıl bİlecek yarımda olsa İade Şansın var
Kesin öyledir.Biraz daha sipariş gircekmisin die soruyo fincan takımı alırsın dio p

ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben
Yok c
anım 75 in altına kargo ödeniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…