- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.201
ben tel ile girdim ilk gün siparilerimi int.çok yoğundu,3 nün kodunu girdim ama int.den girince birini ileri sayfalarda verir ücretsiz diye diğerlerini vermezse ona göre girersin
kızlar siparişler nasıl,yeni kampanyadan varmıboshayallersmile
tul canım indirim broşüründeki dörtlü göz farlarında iki tanesi 5041-1 5046-1
ve joy bileklikle,mandy kolye kalmamış malesef
darkinlife cım merhaba canım istersen yarısını kullan iade alınıyor alınmaması gibi bi durum yok yani
Canım satış yeri değil burası,yasak satış yapmak.Lütfen kurallara uyalım.Kuralları bildiğinizi düşünüyorum.yeni üyelik almışsınızdır büyük ihtimalarkadaşlar merhaba benim bir komşum var durumu kötü ve hayatını şal örerek ve satarak kazanmaya çalışıyor ancak fazla satamıyor . ben çevremdekilere sattım kendim aldım akrabalarım aldı ama pazar bitti :) benimde aklıma burası geldi eğer almak isteyen bayanlar varsa aranızda özelime yazar mısınız resimlerini de gönderirim. şallar çok güzel ve desenli . tanesi 50 tl ya da daha düz olsun yünlü olsun derseniz 40 tl'ye de var.
bana da doğru gırdığım halde sımple element parfumun sarısını göndermısler.k1 de mavı 10 lıralık olan.çok sınır oldum yaa.o da aynı lımon kolonyası gıbı kokuyomecbur değişicem.keşke hiç göndermeselerdı.
mavisini biliyorum ama sarısı için bişe diyemicem bılmıombana da doğru gırdığım halde sımple element parfumun sarısını göndermısler.k1 de mavı 10 lıralık olan.çok sınır oldum yaa.o da aynı lımon kolonyası gıbı kokuyomecbur değişicem.keşke hiç göndermeselerdı.
kızlar az önce verdim siparişlerimi,ilk olduğu için biraz acemilik yaşadım yardımlarınız için teşekkür ederim a.s.
benimde geçen ay ilk siparişimdi çok aksilikler yaşadım önceki sf lara bakarsan görürsün çırpınıyodum burdasonra hemen öğreniyo insan ilk başta çok normal acemilik olması
Kesin öyledir.Biraz daha sipariş gircekmisin die soruyo fincan takımı alırsın dioDakİnflİfe cnm temsİlcİnİn İŞİne gelmemİŞtİr.yÜzdesİ dÜŞecek..3 kampanya İÇİnde İade edebİlİrsİn İnsan kullanmadanasıl bİlecek yarımda olsa İade Şansın var
Yok cya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben
canım yasak burda satıs yapmak bılgın olsun
ya ben siparişimi girdim ve istedğim ürünler kalmadığı için faturam 82 tl ye düştü şimdi bi de kargo parası mı vereceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?