Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Gördüm canım.resim şimdi görünüyor.ama ben avon çantalarına pek cesaret edemiyorum.

daha önce alıpta kullanan varmı?

arkadaşım aldı yazın çok beğenmiştim kendime istemeden önce aradım sordum bi sorun çıktı mı çanta da diye çünkü benim en son aldığım çantanın fermuarının dikili olduğu astarı yırtıldı tamamen tamirlenecek...devamlı kullandım ama sağlam çıktı dedi ki o zaman gelişi 30 du şimdi 18.90 verdim bende sipariş hayırlısı ama az önce mesaj geldi avondan stokta olmayan ürün sebebiyle teslimatımız 1-2 gün gecikecektir diyo???????????daha yola çıkmamış..

merhaba, ben bir şey sormak istiyordum. yıldızlar kulübüne girdim, hediyeleri nerede ve nasıl alacağım bilgisi olan var mı acaba ?

takı hadiyeni yollarlar diğerleri siparişlerinle birlikte 3-4 kam. da bir geliyor....ya da ara avon iletişim hattını..

ya faturamı fazlasıyla ödediğim halde yine 0.16 kuruş borç gözürünüyor.

sinir oldum ne yapıcağım.ziraat bankasında hep böyle sorunlar oluyor yazmıştı bi arkadaş.

Dün avon,u arayıp ödememi fazlasıyla yaptığımı söylemiştim.kontrol edelim dediler.

bugün baktığımda çekilmiş 0.16 kuruş bunlarada herşeyi arayıp söyleyeceğiz....:dilcikar:

benim iadelerim sistemde gözüküyor kızlar.geri vermiştim bazı ürünleri ya.

Ya şu tırnak cilası kurutucuyu da hiç beğenmedim.ama iade etme süresi geçti mi bilemiyorum.
ellerime ve ayaklarıma sürdüm oje ve yarısı bitti.yani bir iki kullanımlık daha anca çıkar.
5ml likmiş zaten 7 tl ye felandı yanılmıyosam.

başka kullanan oldu mu bundan?

canım yok sadece parfüm numunesi aldım 5 lira olanlardan

bide sadece o 3 parfüm değil bi kaç tane parfüm daha yok içinde.ben özellikle onları merak ettiğim için onları yazdım.mesela treselle, tasha, soft man ve hatırlayamadığım bi kaç tane daha var.bunlarda yok...

salı-çarşamba ulaşıcam katalog verdiklerime inşallah bakalım...kam.1den 2. ve son siparişimi verdim sıra geldi 2.ye......
kam.1 i 485 tl oldu ya 2 den pek umudum yok:1ninca::1ninca:

m.hizmetlerini arayıp şikayetini dile getirseydin canım.yada mail atıp.

numunede eksik olması çok tuhaf.onlardadamı stok sıkıntısı çekiyorlar.

para verip numune seti alıcam birsürü eksik olacak....

Kııızlarr bende avon satış temsilcisi olduuum ocak kataloğunu bitirdim şimdi şubata gectim şu an mutluyum kendimede cok sey alıyorum ve sanki karlıyım ya :) ama daha cahilim :)

ben temsilci olmak istyorum ama temsilci olunca ayda belli bi satış yapma zorunluluğu var mı?

canım en az 75 liralık sipariş vermen gerekiyor temsilci fiyatıyla.yoksa 7 , 5 lira kargo parası ödersin.birde 3 ay üst üste sipariş vermezsen temsilciliğin iptal oluyor.mesela 1 ay satış yapıp diğer ay yapmasan da olur yani.

valla bu kataloklardan bana hiç haber gelmedi verdim arkadaşlara toplıyım işaretlersiniz demiştim de,artık şubatın ilk haftası veririm sipariş azda olsa

takı hadiyeni yollarlar diğerleri siparişlerinle birlikte 3-4 kam. da bir geliyor....ya da ara avon iletişim hattını..

gönderimler şubat ayında yapılacakmıs bir iade falan olur diye bekleniyormusmus...

ayrıca eger seviye 1 2 falandan hediye kazandıysanız onlar telefona mesaj olarak gelcek hangi hediyeyi seçiyorsunuz diye..a b c li şıklar halinde olacakmıs...hangisini seçtiysek onu yazıp mesajla geri döncekmişimişzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…