Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bende önceden yapıodum ama uzun zamandır yapmıom kar artık yuzde kırkmış dogrumu oyleyse yenıden başlamayı dusunuyorum da

arkadaşlar bende önceden yapıodum ama uzun zamandır yapmıom kar artık yuzde kırkmış dogrumu oyleyse yenıden başlamayı dusunuyorum da

yok arkadaşım yaa ne yüzde kırkı.yüzde otuz diyolar ama değil.hesapladığın zaman karın yüzde yirmi beş oluyo...

ya bayanlar nasıl bu satışları ilerletiyorsunuz.ben bi abla war komşumuz onunla yapıyorum bu awonu.10 katalog getirtiyor 5 i bende oluyor.ufak tefek şeyler satabiliyorum.ilk siparişimde 24 parça şey sattım 6 sı parfümdü.ama bidaha hiç öyle olmadı.bi parfüm alan aylarca almıyor.dersaneye gidiyorum katalog verecek arkadaş bulamıyorum çünkü hemen hemen hepsi avoncu zaten.bi üniversiteden arkadaşım war müşterim bi onun arkadaşı 1 de dersaneden var.kendi alacaklarımda oluyor kar yapamıyorum.almayı düşünen birileri olduğunda (kuzenim felan) 30 luk parfümü 25e verebilcğmi söylediim halde rağabet olmuyor.bu şubat kataloğunda aldığım siparişler.2 tane kalpli ruj paleti 2 tane solutionun nemlendiricisi.1tane dudak parlatıcı.daha gelirmi sipariş bilmiyorum da sanmıyorumda

anladığım kadarıyla asıl üye komşun,sen satışlarınla ona puan kadandırıyorsun o da haliyle ay hediyelerini belki gün hediyelerini kazanıyor,senin de katkınla..senin için ne yapıyor,gelen hediyelerden veriyor mu?al ister kullan ister sat diye hediye gelen ürünlerden veriyor mu 5 katalogla zor zaten bence madem az buçuk yapmaya çalışıyorsun...üye ol kendin 20 katalog getir bak o zaman nasıl satış oluyo....bu benim fikrim tabi ki ama...karar senin...

temsılcı olsunlar ozaman kendılerı alsın bence yanlıs yapmıssın gelıs fıyatına satmakla

aslında söylediğin doğru, belki çok çok yakın 1-2 kişi ye satılabilir geliş fiyatına ben yalnızca kuzenime veriyorum geliş fiyatına ki o da artık kardeşimden öte birisi. ama sonuçta herkes avon satıyo diyede geliş fiyatına vermek çok yalnış çünkü bu defa diğerlerindende aynı talepte bulunuyo insanlar sanki öyle bi zorunluluğun varmış da para koparıyomuşsun muamelesi yapıyolar insana. yüzsüz yüzsüz bide indirim yaparsan alırım diyenler bile oluyor. yani böyle düşünürsek her yerde de loreal lancome satılıyor o zaman mağazalar her yerde satılıyo diye geliş fiyatına versin olur mu? olmaz tabi. arada bir jest yapmak, hediyelerden vermek vs tarzı şeyler güzel tabiki ticareti albenili hale getiren şeyler ama herkese her daim geliş fiyatına vermek bencede çok saçma ve değmez. herkes avon satıyor olabilir, arkadaşımız kendinden almaları için bişeyleri cazip hale getirmek istiyor olabilir ama bu şekilde olmaz bu bence. dediğin gibi arada sırada indirim yapmak vb şeyler olabilir. mesela benim bi müşterim 150 tl lik ürün aldı ilk kez benden aldı. ona biraz indirim yapmayı düşünüyorum ama bu devamlılık arzetmicek.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakvereliniortakvereliniortak

her harfine katılıyorum arkadaşım aynı fikirdeyim seninle kaydirigubbakcemile5

bende her dediğine katılyorum ama bir kereye mahsus olmuyor bu indirimer devamını bekliyorlar nedense sanki zorunluluğumuz varmış gibi...
mesela bne diyorum ki geliş fiyatından verirsem e bende kuryelik yapmış olmak için mi yapayım dedğim zaman ---e yapma o zaman başkaısndan alırız diyenler ukelaşukela insanlar da olmuyor değil....
aman saki her ay ki kazacımızla bir araba alabilecek kadar kazanıyoruz bazen en iyisi yapmayayım diyorum ama sağolsun avon bana iadesi mevcut ürün gönderiyor yada stokta yok diyor mecburen tekrar sipariş vermke için katalog aıyorum.....
işte böyle bıksanda sıkılsanda bir şekilde kopamıyorsun bu iştennnn iş dedim ama iş olarak görselerdi bize bu denli tekliflerde bulunmazlardı demi?

valla kızlar almassa almasın ben gelıs fıyatından verdıkten sonra nıe yapıyımkı bu işi cok sukur kımse bana boyle bırsey demedi dıyenlerede vermem kendı bılır temsılcısı olsun alsın ozaman

evet ya kesinlikle kopamıyosun hele kendinde normalde avondan ürün alıyosan bırakmak mantıksız geliyor bazen a.s

kızlar ürün çantası almışmıydınız ben geçen siparişimde almıştım baya güzel gerçekten herşeyini koy,siparişlerini koy dağıt derli toplu güzelmiş yani...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…