Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok arkadaşım yaa ne yüzde kırkı.yüzde otuz diyolar ama değil.hesapladığın zaman karın yüzde yirmi beş oluyo...

geliş fiyatıyla hesaplarsan %33,katalog(satış)fiyatıyla hesaplarsan %25 oluyo...

anlamadım valla...bize kalan 100 lirada 25 lira oluyo.o zaman yüzde 25 karımız olmuyomu?

Mail attım Avona kar payı az.Birde küsüratlar koyuyorsunuz müşteriler o küsüratları görmüyorlar dedim.

neymiş onların çalışması o şekildeymiş.

banada uzun uzun yazmışlar bu kar payını.
anladığım yüzde 25 oluyo sonuçta.
Bi karı yok bence avonun ya.
ben alacaklarımı alıp belki bırakırım.

evet ya kesinlikle kopamıyosun hele kendinde normalde avondan ürün alıyosan bırakmak mantıksız geliyor bazen a.s

haklısın canım,heryerde lancome satılıyo die,kimse geliş fiyatına satmıyo.

ben iyice sinir oldum zaten hem Avon a hem müşterilere.
Zaten indirim yapmışım 13,5 lira verecek.Yanımda 10 liram var diyo ve ben 2. dönem yokum diyo.Buda seneye unutmazsam veririm demek.ne rahat insanlar var ya sinir oldum walla.

ben en çok parfümlerini beğeniyordum avon un.Olmazsa kullandığım parfümleri stok yapayım.

bugün veritadan aldım patakremi walla.avon da farklı tonda gelince sinir olmuştum geçen.
madem öyle ton faarkı var,üyelere numuneleri gönder üye olunca değil mi ama?

Bir de ben neden sinir oldum Avon a Mail atıyosun kendince bişeyler yazıyo,ama senin görüşlerini de pek takmamış bi havada cevap geliyo.

Fazlasıyla katılıyorum sana canım yazık bence değmez hediyeler için...

Ayyyy çatlıcam ortadan artıkın koyun şu çantanın fotosunuuuuu kızzlarrr bendeki hiç güsel değil yaaa...

Aşkkım bana hiç öyle farklı çıkan bişey gelmedi hangisini istemiştin pata kremin?
Evet aynen sen ne yazarsan yaz hiçbişey değişmiyo yaa valla bende de baydı artık iyce milletin tutumundanda avonun saçma politikalarındanda bıktım yeni bişeyler planlalıyorum olursa bırakıcam ayrıca karda çok düşük bi banka yatırdığıma bakıyom bi karıma çok komik kalıyo...

Numuneleri bile parayla satıyo temsilcilerine.yuh diyorum.en azından temsilcilerine her ürünün 1 tane numunesini göndermesi lazım

avonun sorduğumuz sorulara kendınce cevap vermesıne bende katılıyorum arkadaslar.mesela ben gecenlerde dedım ki sipariş ettiğimiz urun yoksa elınızde,yerıne alternatıf urun göndermeyın.başka renk yada ne biliyim değişiğini.madur olan biz oluyoruz ıadelerle uğraşıyoruz ssnra dedim.bana cvp olarak işte bız sızın maduryıyetınızı ıstemıyruz,felan bi sürü ıvır zıvır..sonuc bunu dedıkten snra sipariş vermiştim kardeşimin parfumunu sımple elements mavi,gitmişler sarısını gödermişlerr deliricem yaa iade ettim tabı

gerçekten çok sinir bozucu.. =(

arkadaşlar bronzlatıcı incilerden kullanan var mı tavsiye edermisiniz ?

kesınlıkle sıstemlerınde bıcok olumsuzluk var . bnde her ay 75 ı tamamlamaya calsıyorum . ama hıcte kazandıgım solenemez bazen kendı cebımden cıkıyo ya fatura parasını odemek ıcın .bklm sonum nolcak .

kızlar ben k2 den banyo köpüğü isticem ama hangisini istesem bilemedim. secret garden ı beğenmiştim biliyorum onu white lily yi beğenmemiştim. naturals in çilekli vücut losyonunu aldım onunla uyumlu olsun istiyorum.

strawberry sozbet
soft pink
sensetive
bunlar nasıl merak ediyorum?

bence en güzeli secret garden :lepi:
sensetive elimde var ama kokusuna bakmadım. Pudralı soft bi koku olduğunu düşünüyorum.
çilekli tavsiye etmem şurup gibi kokuyo :sinifsinif: Mis gibi tatlı çilek kokusu bekleme
Soft pink de vardı elimde ama onunda kokusuna bakmamıştım
Bence K1'den söle 1Litre banyo köpügü ve tarak 10TL :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…