- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.441
yok arkadaşım yaa ne yüzde kırkı.yüzde otuz diyolar ama değil.hesapladığın zaman karın yüzde yirmi beş oluyo...
geliş fiyatıyla hesaplarsan %33,katalog(satış)fiyatıyla hesaplarsan %25 oluyo...
anlamadım valla...bize kalan 100 lirada 25 lira oluyo.o zaman yüzde 25 karımız olmuyomu?
aslında söylediğin doğru, belki çok çok yakın 1-2 kişi ye satılabilir geliş fiyatına ben yalnızca kuzenime veriyorum geliş fiyatına ki o da artık kardeşimden öte birisi. ama sonuçta herkes avon satıyo diyede geliş fiyatına vermek çok yalnış çünkü bu defa diğerlerindende aynı talepte bulunuyo insanlar sanki öyle bi zorunluluğun varmış da para koparıyomuşsun muamelesi yapıyolar insana. yüzsüz yüzsüz bide indirim yaparsan alırım diyenler bile oluyor. yani böyle düşünürsek her yerde de loreal lancome satılıyor o zaman mağazalar her yerde satılıyo diye geliş fiyatına versin olur mu? olmaz tabi. arada bir jest yapmak, hediyelerden vermek vs tarzı şeyler güzel tabiki ticareti albenili hale getiren şeyler ama herkese her daim geliş fiyatına vermek bencede çok saçma ve değmez. herkes avon satıyor olabilir, arkadaşımız kendinden almaları için bişeyleri cazip hale getirmek istiyor olabilir ama bu şekilde olmaz bu bence. dediğin gibi arada sırada indirim yapmak vb şeyler olabilir. mesela benim bi müşterim 150 tl lik ürün aldı ilk kez benden aldı. ona biraz indirim yapmayı düşünüyorum ama bu devamlılık arzetmicek.
evet ya kesinlikle kopamıyosun hele kendinde normalde avondan ürün alıyosan bırakmak mantıksız geliyor bazen a.s
aslında söylediğin doğru, belki çok çok yakın 1-2 kişi ye satılabilir geliş fiyatına ben yalnızca kuzenime veriyorum geliş fiyatına ki o da artık kardeşimden öte birisi. ama sonuçta herkes avon satıyo diyede geliş fiyatına vermek çok yalnış çünkü bu defa diğerlerindende aynı talepte bulunuyo insanlar sanki öyle bi zorunluluğun varmış da para koparıyomuşsun muamelesi yapıyolar insana. yüzsüz yüzsüz bide indirim yaparsan alırım diyenler bile oluyor. yani böyle düşünürsek her yerde de loreal lancome satılıyor o zaman mağazalar her yerde satılıyo diye geliş fiyatına versin olur mu? olmaz tabi. arada bir jest yapmak, hediyelerden vermek vs tarzı şeyler güzel tabiki ticareti albenili hale getiren şeyler ama herkese her daim geliş fiyatına vermek bencede çok saçma ve değmez. herkes avon satıyor olabilir, arkadaşımız kendinden almaları için bişeyleri cazip hale getirmek istiyor olabilir ama bu şekilde olmaz bu bence. dediğin gibi arada sırada indirim yapmak vb şeyler olabilir. mesela benim bi müşterim 150 tl lik ürün aldı ilk kez benden aldı. ona biraz indirim yapmayı düşünüyorum ama bu devamlılık arzetmicek.
kızlar ürün çantası almışmıydınız ben geçen siparişimde almıştım baya güzel gerçekten herşeyini koy,siparişlerini koy dağıt derli toplu güzelmiş yani...kaydirigubbakcemile5
ben en çok parfümlerini beğeniyordum avon un.Olmazsa kullandığım parfümleri stok yapayım.
bugün veritadan aldım patakremi walla.avon da farklı tonda gelince sinir olmuştum geçen.
madem öyle ton faarkı var,üyelere numuneleri gönder üye olunca değil mi ama?
Bir de ben neden sinir oldum Avon a Mail atıyosun kendince bişeyler yazıyo,ama senin görüşlerini de pek takmamış bi havada cevap geliyo.
Mail attım Avona kar payı az.Birde küsüratlar koyuyorsunuz müşteriler o küsüratları görmüyorlar dedim.
neymiş onların çalışması o şekildeymiş.
banada uzun uzun yazmışlar bu kar payını.
anladığım yüzde 25 oluyo sonuçta.
Bi karı yok bence avonun ya.
ben alacaklarımı alıp belki bırakırım.[/COLOR]
haklısın canım.avon temsilcilerini hiç bi şekilde takmıyor.
bende kendim ve eşimin ihtiyaçları için temsilciliği bırakmak istemiyorum.
ama her kampanyada 75.tl üründe alamam:1no2:
avonun sorduğumuz sorulara kendınce cevap vermesıne bende katılıyorum arkadaslar.mesela ben gecenlerde dedım ki sipariş ettiğimiz urun yoksa elınızde,yerıne alternatıf urun göndermeyın.başka renk yada ne biliyim değişiğini.madur olan biz oluyoruz ıadelerle uğraşıyoruz ssnra dedim.bana cvp olarak işte bız sızın maduryıyetınızı ıstemıyruz,felan bi sürü ıvır zıvır..sonuc bunu dedıkten snra sipariş vermiştim kardeşimin parfumunu sımple elements mavi,gitmişler sarısını gödermişlerrdeliricem yaa iade ettim tabı
gerçekten çok sinir bozucu.. =(
arkadaşlar bronzlatıcı incilerden kullanan var mı tavsiye edermisiniz ?
kampanya 2 siparişleri 29 unda başlıyor değilmi ?
ya k 2 de güsel çanta modelleri varmı acaba..??
Mail attım Avona kar payı az.Birde küsüratlar koyuyorsunuz müşteriler o küsüratları görmüyorlar dedim.
neymiş onların çalışması o şekildeymiş.
banada uzun uzun yazmışlar bu kar payını.
anladığım yüzde 25 oluyo sonuçta.
Bi karı yok bence avonun ya.
ben alacaklarımı alıp belki bırakırım.[/COLOR]
haklısın canım.avon temsilcilerini hiç bi şekilde takmıyor.
bende kendim ve eşimin ihtiyaçları için temsilciliği bırakmak istemiyorum.
ama her kampanyada 75.tl üründe alamam:1no2:
Sana indirimli olarak ürünn vericek birini bulabilirsin. Ben geliş fiyatına yakın veriorum çoğu ürünü :) 50krş karla felan oda katalog masrafımı karşılaması için delikafadulden bana yakın bi yerde oturuosan sana geliş fiyatından ben verebilirim opuyorumnanaktan
hıc canta alan varmı kıslar nasıl kalıtelımı oluyor cantaları AVONUN
kızlar ben k2 den banyo köpüğü isticem ama hangisini istesem bilemedim. secret garden ı beğenmiştim biliyorum onu white lily yi beğenmemiştim. naturals in çilekli vücut losyonunu aldım onunla uyumlu olsun istiyorum.
strawberry sozbet
soft pink
sensetive
bunlar nasıl merak ediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?