- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.861
canım ben celebreyi çok beğenirim uzun süredir de almak istiordum, indirime girmesini dört gözle bekliyordumsen 30.90 deyince çok sevindim ama avonun internet sayfasındaki online katologun 62.sayfasında çantalar var..... sanırım ben şubat katologuna bakıyorum.. :bbo: beni bu konuda aydınlatabilir misinn yerimseniben
canım kargoyu arasaydın ilk önce onlar mı bantlamışlar
günaydın arkadaşlar..
bugün ürünler geldi şükür ama bi sorun var =( koliyi bi açtım içindeki saç spreyi dökülmüş koli içindekiler yapış yapış ve saç spreyinin her tarafını bantlamışlar dibinde kalmış sadece =( ben napabilirim iade mi yapim başka bişey mi ?
hiç aklıma gelmedi aramak.. ne yapcamı şaşırdım..
canım şimdi ben bu ürünü iade etsem sağlamını yollarlar mı ? aslında iade değilde değiştirme olcak benim dediğim ..
Hayatım son siparişte benimde başıma geldi uzun zamandır tıkıştırıp gönderiyolar,kargoda dikkat etmiyo hemen arayıp söyle iade et.
tabiki değişime yollayabilirsin sağlamını sana göndermek zorundalar senin hatan deil sonuçta Şeniz
Eyeddontlie sana teşekür edemedim canım sağol.
Satış yapan arkadaşlara çok sevindim inşallah hepimizin satışları çok güzel olur ama anladığım kadarıyla
yine iyi değil katolog ben yine az isteyimm bari
Geçenseneydi galiba yine cem tava vermişlerdi benimki çok adiydi çok az kullanabildim attım inşallah gene öyle değildir.
canım solitions serisinden maximum moisture kremleri güzel ,hemde indirimde yeni katalokta, kuru ciltlere özel.
kızlar ben satış temsilcisi olmak için sitesinden form doldurdum..
hala cevap gelmedi..
bu şekilde temsilci olan var mı yoksa herkes referansla mı oldu acaba ?
berrak görünüm veren krem nası kızlar Düzelme oluo mu cilt renginde bi de dolgunlaştırıcı dudak stiği var anew Limit yetmio ona göre sipariş vericem işe yarıolar mı kullananlar ???
kuru ciltler için hangi nemlendiriciyi önerirsiniz....
canım ben celebreyi çok beğenirim uzun süredir de almak istiordum, indirime girmesini dört gözle bekliyordumsen 30.90 deyince çok sevindim ama avonun internet sayfasındaki online katologun 62.sayfasında çantalar var..... sanırım ben şubat katologuna bakıyorum.. :bbo: beni bu konuda aydınlatabilir misinn yerimseniben
hiç aklıma gelmedi aramak.. ne yapcamı şaşırdım..
canım şimdi ben bu ürünü iade etsem sağlamını yollarlar mı ? aslında iade değilde değiştirme olcak benim dediğim ..
kızlar ben satış temsilcisi olmak için sitesinden form doldurdum..
hala cevap gelmedi..
bu şekilde temsilci olan var mı yoksa herkes referansla mı oldu acaba ?
Canım bende o şekilde oldum yakında ararlar,sana en yakın birisini yönlendirirler o seni bulup üye yapar heerşey anlatır da yanlış anlama ama bence bulaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?