Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

internetten baktığın k2 kataloğu şubat kataloğu yani o tull ün bahsettiği k3 kataloğu yani mart kataloğunda indirimde celebre yerimseniben

Hayatım son siparişte benimde başıma geldi uzun zamandır tıkıştırıp gönderiyolar,kargoda dikkat etmiyo hemen arayıp söyle iade et.

Eyeddontlie sana teşekür edemedim canım sağol.
Satış yapan arkadaşlara çok sevindim inşallah hepimizin satışları çok güzel olur ama anladığım kadarıyla
yine iyi değil katolog ben yine az isteyimm bari
Geçenseneydi galiba yine cem tava vermişlerdi benimki çok adiydi çok az kullanabildim attım inşallah gene öyle değildir.

Hayatım son siparişte benimde başıma geldi uzun zamandır tıkıştırıp gönderiyolar,kargoda dikkat etmiyo hemen arayıp söyle iade et.

tabiki değişime yollayabilirsin sağlamını sana göndermek zorundalar senin hatan deil sonuçta Şeniz

teşekkür ederim canlarım benim Şeniz
ya bide bununla uğraştırıyolar adamı sinir oldum gerçektten

rica edrim canımopuyorumnanaktan

kızlar ben satış temsilcisi olmak için sitesinden form doldurdum..

hala cevap gelmedi..

bu şekilde temsilci olan var mı yoksa herkes referansla mı oldu acaba ?

kızlar ben satış temsilcisi olmak için sitesinden form doldurdum..

hala cevap gelmedi..

bu şekilde temsilci olan var mı yoksa herkes referansla mı oldu acaba ?

Canım bende o şekilde oldum yakında ararlar,sana en yakın birisini yönlendirirler o seni bulup üye yapar heerşey anlatır da yanlış anlama ama bence bulaşma.

neden bulaşma dedin canım..

böyle çok uçuk hayallerim yok zaten satış yapayım diye..

kendime ve çok yakınımda avon alanlar için katılmak istemiştim..

iyi geceler arkadaşlar bende sizler gibi temsilciyim.geçen ay siparişi veremediğim içim takım öncüm 2 katolog göndermiş bana...ancak fiyat listesi göndememiş gerçi internette temsilci fiyatlarını görebiliyorum..ama 2 adet parfümlerde kafam karıştı tomorrow 2adet alana 60 tl.internetten baktığımda adeti 28,5 tl.yani ikisi 57 tl oluyor...zaten 60 tl.kazancımız 3 tl mi yani...arkadaki sayfalardaki parfümlerde öyle bana yardımcı olursanız sevinirim..

berrak görünüm veren krem nası kızlar Düzelme oluo mu cilt renginde bi de dolgunlaştırıcı dudak stiği var anew Limit yetmio ona göre sipariş vericem işe yarıolar mı kullananlar ???

evet renk tonu bozukluğu olabiliyo ya yüzde onlar için etkili bu krem ,rujda etkili hatta uzun süreli kullanımda kalıcı etki deniyor ama o kısmını bilmiyorum..anew lere gözün kapalı hiç danışmadan kullanabilirsin:1hug:

evet sitesindeki katalog kam.2 benim dediğim 26 şubatta başlayacak olan kam.3 daha var yani sipariş için...

Canım bende o şekilde oldum yakında ararlar,sana en yakın birisini yönlendirirler o seni bulup üye yapar heerşey anlatır da yanlış anlama ama bence bulaşma.

güldürdün beni:roflol: çok yaşa emii,biz bulaştık aldık ağzımızın payını mı diyosun.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…