- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.881
iyi geceler arkadaşlar bende sizler gibi temsilciyim.geçen ay siparişi veremediğim içim takım öncüm 2 katolog göndermiş bana...ancak fiyat listesi göndememiş gerçi internette temsilci fiyatlarını görebiliyorum..ama 2 adet parfümlerde kafam karıştı tomorrow 2adet alana 60 tl.internetten baktığımda adeti 28,5 tl.yani ikisi 57 tl oluyor...zaten 60 tl.kazancımız 3 tl mi yani...arkadaki sayfalardaki parfümlerde öyle bana yardımcı olursanız sevinirim..
kızlar ben satış temsilcisi olmak için sitesinden form doldurdum..
hala cevap gelmedi..
bu şekilde temsilci olan var mı yoksa herkes referansla mı oldu acaba ?
neden bulaşma dedin canım..
böyle çok uçuk hayallerim yok zaten satış yapayım diye..
kendime ve çok yakınımda avon alanlar için katılmak istemiştim..
güldürdün beni:roflol: çok yaşa emii,biz bulaştık aldık ağzımızın payını mı diyosun.kafamçokkarıştı
yüz için vücut için eller için mi?????
yalanmı ama şekerim valla bazen uykularım kaçıyo hiç sorun bitmiyoki ömrümü yedi bu avon benim...
Canım benim avonda kar etmek çok zor müşterin çok olcak hemde adam gibi olcak yoksa çırpınır durur elindekinide avona harcarsın...
Her ay 75 in altında sipariş verirsen kargo ücretini sen ödersin,
müşteri ürünü hemen almak ister paraya gelince dil papuç olur,araki bulasın,
eş dost 3 kuruş kar edicek demez geliş fiyatından almak ister,
kimi ister alır getirtirsin almaz iptal et der,
avon dersen tek derdi para,ürün stokta olmaz göndermez sen müşteriye mahcup olursun,ama sen parayı 2 gün geç yatır hemen faiz işler,
amaan daha neler hayatım onun için dedim yoksa istemezmiyim keşke herşey çok güzel olsada herkes kazansa canım sen bilirsin biraz buraya takılırsan anlarsın zaten,sevgiler...
ya kızlar bnm 97lik borçumun suan 15günü ödemedim faiz falan koymadılar henüz tele msj yollamışlar 19 subatta ödeyin ve 75tllik sipariş verin dio msjda kaydirigubbakcemile3
ayy o kadar doğr yazmışsın kii başladığımdan beri kazanamadığım gibi cebimden verdimm nerdeyse alırken herkezz alıyor iş parasına gelince kimsede sesyok illa yalvarcann bide sonra mesela 5.60 tl için 60 tl yi vermiyolar iyide sonuçta ben onun parasını veriyorum yani benden çıkıyo çok uraşırsann belkii ii satarsın ama çok gıcık ben kendim alırım die düşünüp başlamıştım ama bıktımm herayyy herayy bankada bekle paraları hesapla bide ürünü beğenmezler sanki ben zorla satmışım gibi bana suç bulurlar en iyisi giderim bende başkasından alırımm ne uraşcamm yaa bide bunun stresiiylee:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?