Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tomorrow u tek almak istersen 38 tl yani gelişi;28,5 tl yok eğer 2 adet alırsan 60 tl yani gelişi 45 tl...
en arkada kalemler var güzelim eğer kam 2 den bahsediyorsan ama ben hiç bakmam ben fiyat listesine gelişi kendim hesaplarım sen de öyle yap karınca gibi o listeden nerden arayıp bulucan ....böl 4 e satış fiyatından çıkar ..

neden bulaşma dedin canım..

böyle çok uçuk hayallerim yok zaten satış yapayım diye..

kendime ve çok yakınımda avon alanlar için katılmak istemiştim..

Canım benim avonda kar etmek çok zor müşterin çok olcak hemde adam gibi olcak yoksa çırpınır durur elindekinide avona harcarsın...
Her ay 75 in altında sipariş verirsen kargo ücretini sen ödersin,
müşteri ürünü hemen almak ister paraya gelince dil papuç olur,araki bulasın,
eş dost 3 kuruş kar edicek demez geliş fiyatından almak ister,
kimi ister alır getirtirsin almaz iptal et der,
avon dersen tek derdi para,ürün stokta olmaz göndermez sen müşteriye mahcup olursun,ama sen parayı 2 gün geç yatır hemen faiz işler,
amaan daha neler hayatım onun için dedim yoksa istemezmiyim keşke herşey çok güzel olsada herkes kazansa canım sen bilirsin biraz buraya takılırsan anlarsın zaten,sevgiler...

arkadaşlar yeni kataloğun panoramasında anewin beyaz eyelinerı var.gözümün içine beyaz sürmek için almak istiyorum ama bilemedim.....göz kalemi şeklinde ama eyeliner diyo... göz içine sürülmez mi acaba?bilgisi olan varmı?bir de retinol içeriyo diyoya ondan da tereddüt ettim....

ayy o kadar doğr yazmışsın kii başladığımdan beri kazanamadığım gibi cebimden verdimm nerdeyse alırken herkezz alıyor iş parasına gelince kimsede sesyok illa yalvarcann bide sonra mesela 5.60 tl için 60 tl yi vermiyolar iyide sonuçta ben onun parasını veriyorum yani benden çıkıyo çok uraşırsann belkii ii satarsın ama çok gıcık ben kendim alırım die düşünüp başlamıştım ama bıktımm herayyy herayy bankada bekle paraları hesapla bide ürünü beğenmezler sanki ben zorla satmışım gibi bana suç bulurlar en iyisi giderim bende başkasından alırımm ne uraşcamm yaa bide bunun stresiiylee:lepi:

ya kızlar bnm 97lik borçumun suan 15günü ödemedim faiz falan koymadılar henüz tele msj yollamışlar 19 subatta ödeyin ve 75tllik sipariş verin dio msjda kaydirigubbakcemile3

En iysin yapmışsın canım benimkde yakındır:gitme:

Kızzlaar hadi en beğendiğimiz 3 parfümü yazalımmı?
Ben şimdii NZL.ERL. sobeliyorum hadi bakalım şekerim yaz en sevdiğin 3 parfümü?
Bende yazayım tabikinee;
Benim favorim perceive di ama bond girl ü deneyene kadar şimdi ilk 3 üm

Bond girl,
perceive,
today

bende artık illa isteyen çıkarsa veriyorum,gerçektende sanki zorla aldırıyormuşuz gibi yapıyorlar para vermeye gelince

arkadaşlar bugün bir karar aldım çok haklıymışsınız para peşinde koşamıycam bundan sonra kimseye satmıycam ailem dışında ya da parasını peşin vericek.şimdi para peşinde koşuyorum ne acayip insanlar sanki bana bedavaya geliyor.ayıp ya nasıl yediriyorlar kendilerine ürün gelir almazlar alırlar parayı hiç vermezler ya da kalanı haftaya derler.Ben sadece kendiem ve aileme alıcam avon ürün.Uğraşıcak durumda değilim.çok kızdırdılar beni daha 2.siparişim insanlar deli ettiler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…