Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bide kızlar ben yarısından çoğunu yatırdım şuan 58tl kadarını onu çektiklerinden sona kalan 39tlyi sipariş verebiliomuyum yarısını yatırmış oldugumdan dolayı yada hepsinimi yatırmam gerekio sipariş verebilmem için???

kızlar ya şbt kataloğu 122 sayfasındaki parlatıcılardan sipariş eden oldumu ?
mankenin üzerinde RAVE kullanımıştır yazıo. bir müşretim sipariş etti. fakat gelen renk üzerinde rave yazıo ama Rengi MAUVE SEQUıN. bnce mankernin üzerinde de COTTON CANDY kullanılmış.Müşterim deyince fark ettim . yanlışlık yapmışlar bnce. mail atıcam avona ya. sizde de oldumu böle.

Son düzenleme:

Canım katalogtaki renk ile gelen uyuşmuyor bazen... doğru renktir gelen ama katalogta farklı görünür bazen

Bu ilk kampanyan ise tamamını yatırmadan sipariş veremezsin ama ilk değilse fatura yatırmadan sipariş verebiliyosun canım olumunekankayizsmile

Yalanmı ama şekerim valla bazen uykularım kaçıyo hiç sorun bitmiyoki ömrümü yedi bu avon benim...

Çok güzel açıklamışsın canım.

ben artık satış yapıcam diye hiiçmi,hiç stres yapmıyorum.

ilk başlarda b.sorumlumla çalışıyordum.her kampanya yok siparişim az

yok fatura gününe kadar ödemeleri toplamaya çalış.stresi,telaşı hiç bitmiyordu.

bu kadar canımı sıkacağıma ya "avon"u bırakırım,yada çok kafaya takmam dedim.

avon "temsilci avon,un kalbidir" diyor ama temsilcileri için ne yapıyor?

gönderdiğimiz mailleri bile ciddiye almıyorlar.kendilerince saçma bi cevapla geçiştiriyorlar.

nasıl olsa temsilci olmak isteyen çok.bırakırsan bırak...

sen çalışır katalog dağıtırsın,sipariş alırsın sonrada

avon,dan sağ elle,kazandığını,sol elle tekrar avon,a geri ödersin...:dilcikar:

solutions berrak görünüm veren kremden bahsediyosan halam kullanıyo ve çok memnun cild tonu gittikçe düzelio göz altı morlukları fln gerçekten işe yarıyo halamda gözlemlediğim kadarıyla yerimseniben

teşekkürler tatlım peki güneş lekelerine de ii gelio mu kifisfisfis

sağol tatlım güneş lekelerine de ii gelio mudur mahcup olmıyım sonra Yeni çıktı gibi ya, ondan kullanan var mı diye sonuçlarını merak ettim

sağol tatlım güneş lekelerine de ii gelio mudur mahcup olmıyım sonra Yeni çıktı gibi ya, ondan kullanan var mı diye sonuçlarını merak ettim

zaten o lekelerin çoğu güneş sebebiyle oluşuyor,dolayısıyla onlara iyi geliyor yani cillerin bile rengini açıyor ama yazın ciller tekrar koyulaşıyor.....

yüz için... anew clinical thermafirm sıkılaştırıcı yüz kremi tavsiye ettim yoğun nemlendirme diye ama yanlışmı yaptım??...

hımmmm ama o krem sıkılaştırıcı özl.olan değil mi??
kuru cilt ve yüz için dendiğinde ben;
*naturals in kuru cilt için aloe-avokado özlü yenileyici yüz kremi öneriyorum bi de onun yeni çıkan ballı olanı var onu diyorum...
*bi de dry skin sos de kuru c.için pirinç yağı ve nem.içeren yüz kremi var(süper bişey-hele el için olanı)
solitions serisinde de var ama ben solitions serisini sevemedim..

kullanıp test etmiş değildim ama ürün tanıtımında çok ayrıntılı üzerinde durdular senin soruna benzer sorular da oldu yanıtlar benim verdiğim şekildeydi.....

benim favorim kızlar.....
sositososito
-1-indessence
-2-far away
-3-ungaro
-4-today
-5-50 s glam
-6-chic sexy
-7-little white dress

valla 3 le sınırlı kalamam....bayanssulusmile

canım çok haklısın ürünü veriyosan parayı da alacaksın,git bakalım lokantaya yemek ye ve parayı daha sonra vericem de olurmu,bu işi yapmadan önce bende bazı arkadaşlarımdan ürün aldığım olmuştur,yok sonra vericem ,haftaya vericem gibi şeyler ters bana,param varsa alırdım yoksa almazdım lmaz:

Evet insanlar artık iyice cıvıttı... bizi bu işten çok kazanıyor sanıyolar... ama süreki indirim istiyoruz nasıl kazansınlar diyen yok alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…