- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.901
Bu ayın faturasını geç yatırıyosan sonraki siparişinin faturasına ekliyolar canım
kızlar ya şbt kataloğu 122 sayfasındaki parlatıcılardan sipariş eden oldumu ?
mankenin üzerinde RAVE kullanımıştır yazıo. bir müşretim sipariş etti. fakat gelen renk üzerinde rave yazıo ama Rengi MAUVE SEQUİN. bnce mankernin üzerinde de COTTON CANDY kullanılmış.Müşterim deyince fark ettim . yanlışlık yapmışlar bnce. mail atıcam avona ya. sizde de oldumu böle.
bide kızlar ben yarısından çoğunu yatırdım şuan 58tl kadarını onu çektiklerinden sona kalan 39tlyi sipariş verebiliomuyum yarısını yatırmış oldugumdan dolayı yada hepsinimi yatırmam gerekio sipariş verebilmem için???
müşterim mankendekını istiyor. hangisini yazcam şimdi bilemedimCanım katalogtaki renk ile gelen uyuşmuyor bazen... doğru renktir gelen ama katalogta farklı görünür bazen
Bu ilk kampanyan ise tamamını yatırmadan sipariş veremezsin ama ilk değilse fatura yatırmadan sipariş verebiliyosun canım olumunekankayizsmile
ilk siparişim deil bu 6-7ci siparişim şimdi 58 çektiler diyelim 39 kaldı ben sipariş verirsem yollarlarmı siparişimi bilmiyorumkismile
müşterim mankendekını istiyor. hangisini yazcam şimdi bilemedim
Canım benim avonda kar etmek çok zor müşterin çok olcak hemde adam gibi olcak yoksa çırpınır durur elindekinide avona harcarsın...
Her ay 75 in altında sipariş verirsen kargo ücretini sen ödersin,
müşteri ürünü hemen almak ister paraya gelince dil papuç olur,araki bulasın,
eş dost 3 kuruş kar edicek demez geliş fiyatından almak ister,
kimi ister alır getirtirsin almaz iptal et der,
avon dersen tek derdi para,ürün stokta olmaz göndermez sen müşteriye mahcup olursun,ama sen parayı 2 gün geç yatır hemen faiz işler,
amaan daha neler hayatım onun için dedim yoksa istemezmiyim keşke herşey çok güzel olsada herkes kazansa canım sen bilirsin biraz buraya takılırsan anlarsın zaten,sevgiler...
Yalanmı ama şekerim valla bazen uykularım kaçıyo hiç sorun bitmiyoki ömrümü yedi bu avon benim...
solutions berrak görünüm veren kremden bahsediyosan halam kullanıyo ve çok memnun cild tonu gittikçe düzelio göz altı morlukları fln gerçekten işe yarıyo halamda gözlemlediğim kadarıyla yerimseniben
evet renk tonu bozukluğu olabiliyo ya yüzde onlar için etkili bu krem ,rujda etkili hatta uzun süreli kullanımda kalıcı etki deniyor ama o kısmını bilmiyorum..anew lere gözün kapalı hiç danışmadan kullanabilirsin:1hug:
sağol tatlım güneş lekelerine de ii gelio mudur mahcup olmıyım sonra Yeni çıktı gibi ya, ondan kullanan var mı diye sonuçlarını merak ettim
yüz için... anew clinical thermafirm sıkılaştırıcı yüz kremi tavsiye ettim yoğun nemlendirme diye ama yanlışmı yaptım??...
sağol tatlım güneş lekelerine de ii gelio mudur mahcup olmıyım sonra Yeni çıktı gibi ya, ondan kullanan var mı diye sonuçlarını merak ettim
canım çok haklısın ürünü veriyosan parayı da alacaksın,git bakalım lokantaya yemek ye ve parayı daha sonra vericem de olurmu,bu işi yapmadan önce bende bazı arkadaşlarımdan ürün aldığım olmuştur,yok sonra vericem ,haftaya vericem gibi şeyler ters bana,param varsa alırdım yoksa almazdımarkadaşlar bugün bir karar aldım çok haklıymışsınız para peşinde koşamıycam bundan sonra kimseye satmıycam ailem dışında ya da parasını peşin vericek.şimdi para peşinde koşuyorum ne acayip insanlar sanki bana bedavaya geliyor.ayıp ya nasıl yediriyorlar kendilerine ürün gelir almazlar alırlar parayı hiç vermezler ya da kalanı haftaya derler.Ben sadece kendiem ve aileme alıcam avon ürün.Uğraşıcak durumda değilim.çok kızdırdılar benidaha 2.siparişim insanlar deli ettiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?