- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.921
Evet canım yollarlar (=
Canım benim avonda kar etmek çok zor müşterin çok olcak hemde adam gibi olcak yoksa çırpınır durur elindekinide avona harcarsın...
Her ay 75 in altında sipariş verirsen kargo ücretini sen ödersin,
müşteri ürünü hemen almak ister paraya gelince dil papuç olur,araki bulasın,
eş dost 3 kuruş kar edicek demez geliş fiyatından almak ister,
kimi ister alır getirtirsin almaz iptal et der,
avon dersen tek derdi para,ürün stokta olmaz göndermez sen müşteriye mahcup olursun,ama sen parayı 2 gün geç yatır hemen faiz işler,
amaan daha neler hayatım onun için dedim yoksa istemezmiyim keşke herşey çok güzel olsada herkes kazansa canım sen bilirsin biraz buraya takılırsan anlarsın zaten,sevgiler...
kızlar parfüm numune seti alan oldu mu? kaç tane parfum gelıyor? ve bayan ve erkek parfumlerının hepsının numunesı gelıyor mu ? Şiparıs vermeden once sıze danısmak ıstedım .
Canım 30 tane çıkıyor içinden tamamı olmuyor parfümlerin ama çoğu oluyor
Maşallah hepsini kullandınmı kız kokoş chic sexy çok merak edyorum yaa insede alsam
benim favorim kızlar.....
sositososito
-1-indessence
-2-far away
-3-ungaro
-4-today
-5-50 s glam
-6-chic sexy
-7-little white dress
valla 3 le sınırlı kalamam....bayanssulusmile
Ben artık kendime ihtiyaç dışı birşey almıycam kar edicem birazda
mrb arkadaşlar bende avon satış temsilcisiyim.yeni üye oldum. size bi kaç sorum olacak. bankada hesap açtırmak gerekiyomuş sanırım. hesabı neden açtırıyoruz. para yatırırken ilk kendi hesabımıza ordan avona havlemi yaptırıyoruz.yoksa direk avonun hesabınamı yatırıyoruz. cevaplarsanız sevinirim.
iyi geceler arkadaşlar bende sizler gibi temsilciyim.geçen ay siparişi veremediğim içim takım öncüm 2 katolog göndermiş bana...ancak fiyat listesi göndememiş gerçi internette temsilci fiyatlarını görebiliyorum..ama 2 adet parfümlerde kafam karıştı tomorrow 2adet alana 60 tl.internetten baktığımda adeti 28,5 tl.yani ikisi 57 tl oluyor...zaten 60 tl.kazancımız 3 tl mi yani...arkadaki sayfalardaki parfümlerde öyle bana yardımcı olursanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?