Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şimdi giremem çünkü bugün yatırdım parayı cari hesap özetinde henüz gözükmedi yatırdığım tutar yrn gözükür ben cuma saat 4 olmadan veriyorum cumartesi getiriyolar opuyorumnanaktan

kızlar parfüm numune seti alan oldu mu? kaç tane parfum gelıyor? ve bayan ve erkek parfumlerının hepsının numunesı gelıyor mu ? Şiparıs vermeden once sıze danısmak ıstedım .

aynen bu dediklerinin hepsini benim müşterilerimde yapıyo. hepsi çok dogru.arada hep biz kalıyoruz.hamal gibide çalışıyoruz

kızlar parfüm numune seti alan oldu mu? kaç tane parfum gelıyor? ve bayan ve erkek parfumlerının hepsının numunesı gelıyor mu ? Şiparıs vermeden once sıze danısmak ıstedım .

mrb arkadaşlar bende avon satış temsilcisiyim.yeni üye oldum. size bi kaç sorum olacak. bankada hesap açtırmak gerekiyomuş sanırım. hesabı neden açtırıyoruz. para yatırırken ilk kendi hesabımıza ordan avona havlemi yaptırıyoruz.yoksa direk avonun hesabınamı yatırıyoruz. cevaplarsanız sevinirim.

canım ben direkt ptt den yatırıyorum her ay..... hiç sorun olmuyo....bankayla çalışmadıgım için bilemiyorum,bankayla calışan arkadaşlarım bilgi verirler birazdan.....

canım ben hesap açtırıp otomatik ödeme talimatı verdim fatura tarihinden bir gün önce hesabıma yatırıyorum o otomatik ödeniyo...

evet ben de tamsilci olmadan önce ürün aldım ama hiç böyle yapmazdım çoğunu peşin verirdim en fazla ürünü alırken vermişimdir.Sanki biz bedavaya alıyoruz.Çok kızdım insanlara neyse kendi ihtiyaçlarımı ablamların ihtiyaçlarını gidersek yeter.MAllık fırçası aldım bu arada çok yumuşak çok güzel arkadaşlar mart kataloğunda almak isterseniz kesinlikle tavsiye ederim:)

benim favorim kızlar.....
sositososito
-1-indessence
-2-far away
-3-ungaro
-4-today
-5-50 s glam
-6-chic sexy
-7-little white dress

valla 3 le sınırlı kalamam....bayanssulusmile
Maşallah hepsini kullandınmı kız kokoş chic sexy çok merak edyorum yaa insede alsam
ayy bond gırl benden başka yazan olmamışş kıııızz neden acep?

Ben artık kendime ihtiyaç dışı birşey almıycam kar edicem birazda

Kızlar bence bizi çileden çıkaran insanları hemen temsilci yapalım görsünler bakalım nasılmış:roflol:
Bu arada parfümleri yazan arkadaşlara teşekür ederim herkesten bekliyorum şimdide en beğendiğimiz faydasını gördüğümüz cilt bakım ürünlerini yazalımmı önce ben yazayım çok cilt ürünü kullanmam ama artık ihtiyaç hissediyorum göz altımda çizgiler belirdi cildimde çok kuru,lipozomlu krem kullandım kötü değil ama ben daha etkili bişey stiyorum
ama favorlerim;
gliserinli el kremi,
ss.bronzlaştırıcı vücut losyonu
dudak balmı
parfüm yazmayanlar hepsini beraber yazabilir bizde fikir ednirz teşekürler...

Hayatım sen o açtırdığın hesaba yatırıyosun banka senin adına yatırıyo canım hem belli bi ücrette ödemiyosun,kredi kartın varsa o daha kolay.Eğer açtırcaksan iş bankası iyi ziraat tavsiye etmiyorum ama diğerleri nasıl bilmem.

kızlar dün gece siparişlerimi verdim. aslında arkadaşımın annesi parfüm alıcağnı söylemişti ama memleketine gitmiş cumartesi gelicekmiş bakması etmesi derken onun siparişi ta haftaya kalır beklemeyim dedim çünkü 14 şubata elimde olsun diyen müşteriler vardı. ama bugün sabah sipariş verenlerden birisi dediki ben o anew kremden almıcam vazgeçtim ben sana bi düşüneyim demiştim dedi. halbuki gliserinli el kremi için demişti onu iki kez sordum anew i alıcakmısın diye evet demişti. hemen açtım baktım sipariş daha sisteme geçmemiş Allah tan da iptal ettim.

böyle müşterilere sinir oluyorum. ya ben ürünleri çoktan almış olsaydım napıcaktım o kremi? benim öyle çok müşterim yokki başkasına satıyım. hayret bişey ya sinir oluyorum.

neyse bugün verdim siparişleri bakalım pazartesi elimde olur heralde ya bu avon ciddi bağımlılık yapıyo

Birde bir kaç ürün hakkında yorumlarınızı almak istiyorum;

1)shock mascara
2)solutions lipozomlu krem (turuncu, şubat kataloğunda 10tl olan)
3)kırmızı saç bakımı serisinin likit jölesi

bunlar nasıl kızlar???

canım o tomorrow sayfasından herhangi iki adet parfüm alırsan ikisini 60 tl ye alıyor alanlar temsilci fiyatıyla ise 45. temsilci fiyat listesinde yazıyor. bunlar ikili alırsan yani ister iki adet bayan tomorrow al ister iki erkek tomorrow istersen de bi erkek bi bayan tomorrow al katalog fiyatıyla 60, temsilci fiyatıyla 45. yani 15 rl karın oluyor.

28 küsür olanlarda parfümlerin tekli fiyatları. 1 tane alırsan 28 veriyosun. o yani.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…