Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cevplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar tul senin dediğin hesaplama çok pratik bundan sonra işim daha kolay...

arkadaşlar bir de tırnak güçlendirici ve dudak balımını sormak istiyorum kulllanan var mı aranızda...kendime almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

cnm bankaya hesap acıyosun avona otomatik ödeme talimatı veriosun gün geldiğinde bankadaki parandan faturan ödenio yerimseniben

süper shock maskara şiddetle önerim süper harika bi rimel alanın pişman olmuycağı bi rimel süper tek tek ayırıyo kirpikleri dolgunlaştırıyo bana göre avonun tüm rimelleri arasında en iyisi bu rimel topaklanma fln olmuyo yapış yapış deil en ufak kirpikleri bile dolgunlaştırıp kıvırıyo :asigim:

diğerlerini kullanmadm cnm bilmiorum opuyorumnanaktan

Maskarayı kullandım memnunum
Kremi annem kullanıyor nemlendirici olarak memnun
Likit jöleyi kullanıyorum memnunum dalgalrım akşama kadar bozulmuyor (=

canım çok teşekkür ederim ilgine.

Maskarayı kullandım memnunum
Kremi annem kullanıyor nemlendirici olarak memnun
Likit jöleyi kullanıyorum memnunum dalgalrım akşama kadar bozulmuyor (=

oh oh iyi o zaman şimdi daha çok sevindim sipariş verdiğime teşekkür ederim canım.

peki son bir soru, ben böyle sertleştiren ve kalıntı bırakan vıcık vıcık jölelerden nefret ediyorum doğal dursun istiyorum yapış yapış olmasın sert ve ıslak durmasın istiyorum . bu nasıl bir etki bırakıyro peki?

Maşallah hepsini kullandınmı kız kokoş chic sexy çok merak edyorum yaa insede alsam
ayy bond gırl benden başka yazan olmamışş kıııızz neden acep?

arkadaş çevremden sonra bi kokoş yorumu dahabayanssulusmilevalla onlardan başka banyoda sepetle 2-3 parfüm daha var...wish of love,pur balanca blush,pur blanca...ama pek tutmuyorum onları..
chic sexy kadar bi başka deodorant yoktur herhalde kalıcılıkta..kokusu da süper..3 tanesi 15 oldu 2 kere her iki kampanyada da 20 kadar sattım valla süper bişey obayanssulusmile

naturals saç şampuanlarındaki kampanyada süper bence,büyük boy bir alana bir bedava hemde..

neresi süper yaa zaten %50 indirime giriyordu tanesi 4.90 dı şimdi 9.80 tanesi +1 hediye aynı kapıya çıkmıyor mu üstelik öyle 2 tane alıp napıcaz deyip vazgeçiyorlar...bende sen bi tane al öbürünü başkası alır diye çene yoruyorum...

tabiki güzelim öyle yap..arayıp bulunur mu listeden fiyat haaa aman dikkat çantaların hesaplaması farklı şöyle ki;20 tl lik ürünün gelişi 15 iken 20 tl lik çantanın gelişi 16 oluyo...
ürünü hesaplarken 4/1 ini düşerken çantada 5/1 ini düşüyorsun katalog fiyatından...

shock maskara 3 aşamalı maskara çıkmadan önce sattığım önerdiğim 1. numaralı maskaramdı diyebilirim ama artık 3 aşamalı olanı diyorum.
solitions serisine güvenemiyorum hep bi sorun yaşadım lipozomludan bende almıştım..ama daha da geliştirildi-adı da değişti o türde bi ürün var sanırım..
saç şekillendirme serisinin hepsi var bende ben en çok spreyi seviyorum sertleştirmiyor ve şekil verip sıkıyorsun dökülmüyor saç..likit jölede iyi diyebilirim

ben ondan birisine getirmiştim büyük boydu o bakımdan dedim o zamanda büyük boyu aynıydı fiatı ve bir tane hediyesi yoktu,şimdi iki tane büyük boy 9.80 e geliyor

ben ondan birisine getirmiştim büyük boydu o bakımdan dedim o zamanda büyük boyu aynıydı fiatı ve bir tane hediyesi yoktu,şimdi iki tane büyük boy 9.80 e geliyor

hıııı anladımm
indirim de değilken almak gereksiz çünkü hepsi ara ara giriyo indirim...
ucuz büyük ve kaliteli bence naturals ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…