- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.941
mrb arkadaşlar bende avon satış temsilcisiyim.yeni üye oldum. size bi kaç sorum olacak. bankada hesap açtırmak gerekiyomuş sanırım. hesabı neden açtırıyoruz. para yatırırken ilk kendi hesabımıza ordan avona havlemi yaptırıyoruz.yoksa direk avonun hesabınamı yatırıyoruz. cevaplarsanız sevinirim.
Birde bir kaç ürün hakkında yorumlarınızı almak istiyorum;
1)shock mascara
2)solutions lipozomlu krem (turuncu, şubat kataloğunda 10tl olan)
3)kırmızı saç bakımı serisinin likit jölesi
bunlar nasıl kızlar???
1)shock mascara
bunlar nasıl kızlar???
naturals saç şampuanlarındaki kampanyada süper bence,büyük boy bir alana bir bedava hemde..
süper shock maskara şiddetle önerim süper harika bi rimel alanın pişman olmuycağı bi rimel süper tek tek ayırıyo kirpikleri dolgunlaştırıyo bana göre avonun tüm rimelleri arasında en iyisi bu rimel topaklanma fln olmuyo yapış yapış deil en ufak kirpikleri bile dolgunlaştırıp kıvırıyo :asigim:
diğerlerini kullanmadm cnm bilmiorum opuyorumnanaktan
Maskarayı kullandım memnunum
Kremi annem kullanıyor nemlendirici olarak memnun
Likit jöleyi kullanıyorum memnunum dalgalrım akşama kadar bozulmuyor (=
bi sorım bakım ne dick saol canımTakım öncüne git bakalım canım onda belki vardır istediğin renk :ecrin_bebek:
benim favorim kızlar.....
sositososito
-1-indessence
-2-far away
-3-ungaro
-4-today
-5-50 s glam
-6-chic sexy
-7-little white dress
valla 3 le sınırlı kalamam....bayanssulusmile
Maşallah hepsini kullandınmı kız kokoş chic sexy çok merak edyorum yaa insede alsam
ayy bond gırl benden başka yazan olmamışş kıııızz neden acep?
naturals saç şampuanlarındaki kampanyada süper bence,büyük boy bir alana bir bedava hemde..
cevplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar tul senin dediğin hesaplama çok pratik bundan sonra işim daha kolay...
arkadaşlar bir de tırnak güçlendirici ve dudak balımını sormak istiyorum kulllanan var mı aranızda...kendime almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
1)shock mascara
bunlar nasıl kızlar???
ben ondan birisine getirmiştim büyük boydu o bakımdan dedim o zamanda büyük boyu aynıydı fiatı ve bir tane hediyesi yoktu,şimdi iki tane büyük boy 9.80 e geliyorneresi süper yaa zaten %50 indirime giriyordu tanesi 4.90 dı şimdi 9.80 tanesi +1 hediye aynı kapıya çıkmıyor mu üstelik öyle 2 tane alıp napıcaz deyip vazgeçiyorlar...bende sen bi tane al öbürünü başkası alır diye çene yoruyorum...
ben ondan birisine getirmiştim büyük boydu o bakımdan dedim o zamanda büyük boyu aynıydı fiatı ve bir tane hediyesi yoktu,şimdi iki tane büyük boy 9.80 e geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?