Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar hangi kremsi far
k3 teki canım fiyatı 10.10 mu neydi yine indirime girmiş kaçırma
grisini almayı düşünüyodum yorumun olumlu olduğuna sevindim bende alayım o zaman..

k3 te var ya o ..
kesinlikle pişman olmazsın
çok pratik :)

kızlar bşyler sormuştum ama yazan olmamaış
sorumun cevaplarını nesekei aldım dün
üye olucam
takım öncümlede konuştum sordum sorularımı baya aydınlatttııı
imza gerekmiyormuşş
soran olmuş..
bi kimlik fotokopisi yeterlii...
75 sınırya kargo ücreti vermemek için..
takım öncüm tamamlayamadığında ben tamamlarım dedi sağolsun
tamamlamasada 7.5 tl imiş sanırım kargoo
bu arada bileniniz var mı bilmiyorum
yaza sınır 40 tl ye düşcekmiş...
bir de kızlarr
şu kesin mi takım öncüm olcak bayan dediii
hesap açtırmasanda iş bankasından 2 tl ile yatırılıomuşş
fatura öle mi?
bu arada panaroma da gördüm dün 3 üye yapana dora rengi çanta varya harikaa :lepi:
birde mesala sipariş başka şehirden alsam kargo adresinide o şehire versem o ay için öele oluyor mu bilginiz var mıı?

canım ben senın dıer sorularına da cvp vermıstım ama görmemıssın heralde...
başka sehırede sipariş verirken teslımat adresını o adres girersen olur canım...

hmm şimdi gördüm cnm sağolasın ynlız imza yokmuş dünki bayan öyle dedi ama..

hoşbuldum canım.
arkadaşlar kocaeli gölcükte olup 75 tlyi tamamlayamayan varsa bana ulaşsın şubat ayı için yardımcı olurum.yada başka konularda da avon hakkında soru ve sorunlarınız varsa gönüllüyüm:).

Son düzenleme:
arkadaşlar bugun çekmediğim kalmadı ya deli oldum kargodan mesaj geldi bugun gelecek diye bekle bekle gelmeyince aradım adam demezmi bana biz geldik 9 bucukta bulamadık sizi açan olmadı diye imkansız bugun hiç çıkmadım sorumsuzlar baska yere bastılar kesin dedim bebeğim var getiremezmisin yeniden diye anca pazartesi dedi...bende gittim kimlik istedi kimliği almayı unutmuşum haydaaa tekrar eve cıkarsın kimlik alırsınn tekrar gidersinn..deli oldum yaa.sonunda elimde yaniii :)))

kıslar bana panaromadakı cantayla makyaj cantası geldı cok guzellermıs gercekten.böyle hedıyelerı ıle avutuyorum kendımı ıste başka kazanc yok zaten.

ya bu avon iyice cozuttu panaromadaki hediyelerle heray ayrı bi şok yaşıyorum ilerde 500 tllik satışa gözkalemi falan verceklermafoldumben

şubat kataloğundaki brozlaştırıcı inciler hakkında bilgisi,tecrübesi olan varmı hanımlar?

hayırlıolsun bakalım evet yazın limit temmuz-ağs-eylül-ekim de 4 kam.boyunca 40 tl oluyor..kargo adresini siteden değiştirilebilirsin.banka sorularını cevaplayamıycam ben kartla çalışıyorum kart ödememde 15-18 arası oluyo...taksite böldürme(8taksite kadar)chip kazanma şansı var ve daha kolay geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…