Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şimdi eşimin banka kart hem maaş hem kredi kartı olarak geçiyor
ben taksit değilde direk çekmelerini istesem oluyor mu
ve hangi tarihlerde çekiyorlar?
bu arada hoşgeldin cnm bende yeniyim :)

ooo baya aksilik olmuş neseki almışsınız :)
kıslar bana panaromadakı cantayla makyaj cantası geldı cok guzellermıs gercekten.böyle hedıyelerı ıle avutuyorum kendımı ıste başka kazanc yok zaten.
3 kişiyi üye mi yaptında geldi cnm güle güle kullanın :)
hmm yani başka şehire göndirceğimde siparişleri değiştircem
sonra yne kendi şehrimde verceğimde kendi adresimi yani
öyle mi cnm?

Hanımlarr ben temsilci değilim ama şu kampanya 3 de Far Away 30 olmuş diyorumki acaba bunu mu alsam yada şu küçük wonder var ya mor o bide kırmızısından mı alsam 2 tanesi 30 hangisini önerirsiniz?

Hanımlarr ben temsilci değilim ama şu kampanya 3 de Far Away 30 olmuş diyorumki acaba bunu mu alsam yada şu küçük wonder var ya mor o bide kırmızısından mı alsam 2 tanesi 30 hangisini önerirsiniz?

far awayi seviyosan bence bu kampanyada al o küçük dediklerinde 50ml far awayde 50ml make me wonderlar genelde yarı fiyatına iniyolar hep ama far away %50den fazla indirimde bence far awayı al yinede sen bilirsin yerimseniben

far awayi seviyosan bence bu kampanyada al o küçük dediklerinde 50ml far awayde 50ml make me wonderlar genelde yarı fiyatına iniyolar hep ama far away %50den fazla indirimde bence far awayı al yinede sen bilirsin yerimseniben

ben normalde far away kullanıyorum zaten bu ara açıktan aldım haklısın galiba indirimdeyken kaçırmamak gerek teşekkürler bu aradaopuyorumnanaktan

arkadaşlar mrb ben de 2 aydan beri üyeyim ocakta 200tl civarında satış yapmıştım bu ay çok kötü 75 tl yi dolduramadım bile biraz daha bekleyip kendim bir şeler siparş etcem napimmm yaaa.s

ıyi akşamlar kızlar nasıl satışlarınız bu ay daha iyidir dimi?
Ben Wok tavayı alıcak kadar topladım ama diğerini alabileceğimi sanmıyorum =/

arkadaşlar mrb ben de 2 aydan beri üyeyim ocakta 200tl civarında satış yapmıştım bu ay çok kötü 75 tl yi dolduramadım bile biraz daha bekleyip kendim bir şeler siparş etcem napimmm yaaa.s

aynen canım yaa.bende 3 aydır üyeyim.ilk iki ay satışlar çok iyiydi ama bu şubat kataloğu berbat.bende 75 i dolduramadım daha.mart kataloğunu çokta merak ediyorum..Bide güya sevgililer günü kataloğu.berbat bi katalogtu...

burdayımmm ama pek yazamıyom okuyup çıkıyom genelde...
evet bizden kimse yok..
olumunekankayizsmileburdayım kızlar epeydir oraya buraya koştur dışarda işlerim vardı,rahatsızdım birazda,merak etmişsiniz teşekkürler canım,demekki burda çok güzel dostluklar da kurmuşuz avoncular olarak...opuyorumnanaktan

Bugün avon toplantısındaydım gerçi geç gittim biraz yeni ürünler tanıtılıyordu baktım biraz çok kalabalıktı çok satış yapan üyelere hediyeler dağıtıldı baya özendim ya nerde bende o kadar satış keşke yapabilsem inşallah olur ilerde napalımohaoldumsmile

İyi akşamlar kızlar nasıl satışlarınız bu ay daha iyidir dimi?
Ben Wok tavayı alıcak kadar topladım ama diğerini alabileceğimi sanmıyorum =/
daha bende pek yok ya,zaten zevkimi de kaçırdı bazı ürün alıp ısmarlayıp da almayan müşteriler valla napıcam bilmem artıklmaz:

nereye istiyorsan o adrese siparişlerini gönderebilirsin.sonraki siparişte adresini değiştirmeyi unutmadan ama. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bişey sorcam internet kampanyası2 varya hani indirimli temsilci fiyatı 75 tl olan..o setten sipariş veripde gelen varmı acaba merak ediyorum.ben vermeyi düşünüyorumda zemuszemus

bide birbirimize msn versek nasıl olur???bence iyi olur

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar spariş veriyorum şuan ama bi üründe kararsız kaldım top allık almak istiyorum ama bronzlaştırıcı olanımı alsam yoksa avonun fırsat köşesinde olan allığımı alsam karar veremedim hangisi daha iyi acaba bilgisi olan varmı?

merhaba canım.bence bronzlaştırıcı olanı alma.hem gramajı az hem öteki yani fırsat ürünü olan daha kalıcı.bronzlaştırıcı 22gr fırsat ürünü olan 30gr..bayanssulusmile

ayrıca sevgililer günü kampanyasındaki parfüm indiriminden 15 şubata kadar yararlanılıyormuş.15şubattan sonra verilen siparişlerde geçerli değilmiş kampanyaaaaaa!!!!

merhaba arkadaşlar benim verdiğim siparişlerim geldi ancak eşime saat istemiştim o gelmemiş...gelmeyince eşim almaktan vazgeçti...ben şimdi iptal etirmek istiyorum...iptal ettirmek için ne yapmam gerekiyor...yardımcı olursanız sevinirim...iyi geceler herkese...

hangi parfüm indiriminden canım?bütün indirimde olan parfümler mi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…