- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.201
şubat kataloğundaki brozlaştırıcı inciler hakkında bilgisi,tecrübesi olan varmı hanımlar?
ya bu avon iyice cozuttu panaromadaki hediyelerle heray ayrı bi şok yaşıyorum ilerde 500 tllik satışa gözkalemi falan verceklermafoldumben
nasıl yapıcam onu canım avondan diyosan bu ilk ayımm temsilci numaraları falan gelmedi benimm dahA nerden bakabiliriz[/QUOCNM
KIZLAR TAKIM ÖNCÜNÜZÜ ARAYIP ÖÜĞRENEBİLİRSİNİZ
şimdi eşimin banka kart hem maaş hem kredi kartı olarak geçiyorhoşbuldum canım.
arkadaşlar kocaeli gölcükte olup 75 tlyi tamamlayamayan varsa bana ulaşsın şubat ayı için yardımcı olurum.yada başka konularda da avon hakkında soru ve sorunlarınız varsa gönüllüyüm:).
ooo baya aksilik olmuş neseki almışsınız :)arkadaşlar bugun çekmediğim kalmadı ya deli oldum kargodan mesaj geldi bugun gelecek diye bekle bekle gelmeyince aradım adam demezmi bana biz geldik 9 bucukta bulamadık sizi açan olmadı diye imkansız bugun hiç çıkmadım sorumsuzlar baska yere bastılar kesin dedim bebeğim var getiremezmisin yeniden diye anca pazartesi dedi...bende gittim kimlik istedi kimliği almayı unutmuşum haydaaa tekrar eve cıkarsın kimlik alırsınn tekrar gidersinn..deli oldum yaa.sonunda elimde yaniii :)))
3 kişiyi üye mi yaptında geldi cnm güle güle kullanın :)kıslar bana panaromadakı cantayla makyaj cantası geldı cok guzellermıs gercekten.böyle hedıyelerı ıle avutuyorum kendımı ıste başka kazanc yok zaten.
hmm yani başka şehire göndirceğimde siparişleri değiştircemhayırlıolsun bakalım evet yazın limit temmuz-ağs-eylül-ekim de 4 kam.boyunca 40 tl oluyor..kargo adresini siteden değiştirilebilirsin.banka sorularını cevaplayamıycam ben kartla çalışıyorum kart ödememde 15-18 arası oluyo...taksite böldürme(8taksite kadar)chip kazanma şansı var ve daha kolay geliyor..
Hanımlarr ben temsilci değilim ama şu kampanya 3 de Far Away 30 olmuş diyorumki acaba bunu mu alsam yada şu küçük wonder var ya mor o bide kırmızısından mı alsam 2 tanesi 30 hangisini önerirsiniz?
far awayi seviyosan bence bu kampanyada al o küçük dediklerinde 50ml far awayde 50ml make me wonderlar genelde yarı fiyatına iniyolar hep ama far away %50den fazla indirimde bence far awayı al yinede sen bilirsin yerimseniben
arkadaşlar mrb ben de 2 aydan beri üyeyim ocakta 200tl civarında satış yapmıştım bu ay çok kötü 75 tl yi dolduramadım bile biraz daha bekleyip kendim bir şeler siparş etcem napimmm yaaa.s
olumunekankayizsmileburdayım kızlar epeydir oraya buraya koştur dışarda işlerim vardı,rahatsızdım birazda,merak etmişsiniz teşekkürler canım,demekki burda çok güzel dostluklar da kurmuşuz avoncular olarak...opuyorumnanaktanburdayımmm ama pek yazamıyom okuyup çıkıyom genelde...
evet bizden kimse yok..
daha bende pek yok ya,zaten zevkimi de kaçırdı bazı ürün alıp ısmarlayıp da almayan müşteriler valla napıcam bilmem artıkİyi akşamlar kızlar nasıl satışlarınız bu ay daha iyidir dimi?
Ben Wok tavayı alıcak kadar topladım ama diğerini alabileceğimi sanmıyorum =/
şimdi eşimin banka kart hem maaş hem kredi kartı olarak geçiyor
ben taksit değilde direk çekmelerini istesem oluyor mu
ve hangi tarihlerde çekiyorlar?
bu arada hoşgeldin cnm bende yeniyim :)
hoşbuldum canım..eşinin kartından otomatik ödeme talimatı verin bence.kartta para olması halinde fatura 150 tl altındaysa 21 gün,150 tl üstündeyse 30 gün sonunda ödeniyor.talimat verirseniz fatura kendiliğinden 21 yada 30 gün sonunda karttan ödenmiş oluyor.
hmm yani başka şehire göndirceğimde siparişleri değiştircem
sonra yne kendi şehrimde verceğimde kendi adresimi yani
öyle mi cnm?
merhaba canım.bence bronzlaştırıcı olanı alma.hem gramajı az hem öteki yani fırsat ürünü olan daha kalıcı.bronzlaştırıcı 22gr fırsat ürünü olan 30gr..bayanssulusmile
ayrıca sevgililer günü kampanyasındaki parfüm indiriminden 15 şubata kadar yararlanılıyormuş.15şubattan sonra verilen siparişlerde geçerli değilmiş kampanyaaaaaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?