Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İyi akşamlar kızlar nasıl satışlarınız bu ay daha iyidir dimi?
Ben Wok tavayı alıcak kadar topladım ama diğerini alabileceğimi sanmıyorum =/

bu ay daha iyi bnm açımdan wok tavayı bende alabilirim belki daha topluyorum siparişlerimi kataloğ fiyatıyla 250küsür sattıklarımın toplamı dağıttım kataloğları haber bekliyorum :hulya:

ikili parfüm indirimleri varya canım tomorrow serisi,little black-black suede touch,,incandessence-black suede..onlarda 15 şubat sonmuş.yani yarın 4e kadar verilmesi lazım sipariş..

sğl cnm hangi set acaba bi link atsan bulamadım ben

canım avona şifreni girince yeni bi ekranda reklamını açıyo avon.

Kampanya 2'ye Özel Fırsat Paketi'ni Kaçırmayın! 10 adet ürün ve 5'li Katalog'tan oluşan 242 TL değerindeki Fırsat Paketi Temsilci Fiyatıyla SADECE 75 TL!

K02 ınternet Paketi-Ürün Kodu: 6730-9

Paketin ıçeriği;

-Women of Earth EDP - 50ml
-Brazil Beat EDT - 50ml
-Color Trend Dudak Şeklinde Ruj - First Kiss
-Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştiren Deneme Boyu Fondöten-Almond -15ml
-Kirpikleri Uzun Gösteren Maskara-Black
-Avon Care A ve C Vitamini ıçeren Yüz Kremi - 125ml
-Sweet Candy Banyo Köpüğü - 1lt
-Naturals Badem ve Süt Özlü Nemlendirici Vücut Losyonu - 200ml
-Jillian Dempsey Makyaj Paleti - Holiday Glow
-Kozmetik Çantası
-K-3 Kataloğu (5'li)

ben bundan bi tane vercem yarın sipariş.ay çok meraklandım opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Kızlar panoramadaki sayfa 13de bi yüzük ver 3 tane kare şeklinde taşlı yeşil mor turuncu renkte taşları ben çok beğendimmm sizler beğendinizmi....takı almakat kararsızım bi müşteri kampanya 2 den kalp şeklinde kolye sipariş etti geldii bu kadarmı basit olur sanki 1 milyona alınan takılar gibi....sizce yüzükte öle olurmu

ben avondan 2 tane yüzük aldım ikiside gsl gerçek gibiydi devamlı kullanmazsan kararma fln olmaz cnm

birde bişi sorcam arkadaslar hani mesela kampanya 2de 160 milyonluk satıs yapınca göz makyaj temizleyici gelio ya bunları nereden öğrenioruz??

KIZLARR fatura ödemelerini bakalardan ve pttden yaparken ücret ödeniyormuş..havale ücreti acaba ne kadar bankada pttde aynı ücretlemi havale yapıyo.... o ücretli bu ücretli ücretsizz ödeme yapmaın bi yolu yokmu....yardımcı olursanız sevinirim

Canım bi hesap açtır yada kredi kartı en iysi,zaten hesabın varsa bi bankada otamatik ödeme talimatı ver.

Avonu ara müşterim vazgeçti geciktiği için de iptal ettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…