- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.221
İyi akşamlar kızlar nasıl satışlarınız bu ay daha iyidir dimi?
Ben Wok tavayı alıcak kadar topladım ama diğerini alabileceğimi sanmıyorum =/
nereye istiyorsan o adrese siparişlerini gönderebilirsin.sonraki siparişte adresini değiştirmeyi unutmadan ama. kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bişey sorcam internet kampanyası2 varya hani indirimli temsilci fiyatı 75 tl olan..o setten sipariş veripde gelen varmı acaba merak ediyorum.ben vermeyi düşünüyorumda zemuszemus
bide birbirimize msn versek nasıl olur???bence iyi olur
ben avondan 2 tane yüzük aldım ikiside gsl gerçek gibiydi devamlı kullanmazsan kararma fln olmaz cnmKızlar panoramadaki sayfa 13de bi yüzük ver 3 tane kare şeklinde taşlı yeşil mor turuncu renkte taşları ben çok beğendimmm sizler beğendinizmi....takı almakat kararsızım bi müşteri kampanya 2 den kalp şeklinde kolye sipariş etti geldii bu kadarmı basit olur sanki 1 milyona alınan takılar gibi....sizce yüzükte öle olurmu
birde bişi sorcam arkadaslar hani mesela kampanya 2de 160 milyonluk satıs yapınca göz makyaj temizleyici gelio ya bunları nereden öğrenioruz??
KIZLARR fatura ödemelerini bakalardan ve pttden yaparken ücret ödeniyormuş..havale ücreti acaba ne kadar bankada pttde aynı ücretlemi havale yapıyo.... o ücretli bu ücretli ücretsizz ödeme yapmaın bi yolu yokmu....yardımcı olursanız sevinirim
Avonu ara müşterim vazgeçti geciktiği için de iptal ettir.merhaba arkadaşlar benim verdiğim siparişlerim geldi ancak eşime saat istemiştim o gelmemiş...gelmeyince eşim almaktan vazgeçti...ben şimdi iptal etirmek istiyorum...iptal ettirmek için ne yapmam gerekiyor...yardımcı olursanız sevinirim...iyi geceler herkese...
burdayımmm ama pek yazamıyom okuyup çıkıyom genelde...
evet bizden kimse yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?