Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar k 2 den siparişi az olan varsa bana söleyebilirmi kargo ücreti ödememek için az bi siparişim var üstüne tamamlayacakta gücüm yok yardım edermisiniz bana verip ben versem olurmu

offff çatlıcam yaa şu katalog 3 ü çok merak ediyorum.Henüz 75 lik toplayamadım katalog 2 den.gelcek siparişler var ama sabırsızlanıyorum.bir an önce versemde gelse yawwwww

iyi canım k2 den daha iyi canım k3 60 ytl e civarındaki cogu parfüm inmiş bu ay ama herzamanki gibi avon cimrii verdikleri 10 milyonluk bi tava:) neymiş 300 ytllik satış yapcakmışım iyi canım zaten millet almıyo :)) insanları teşvik ettirici seylerin yapılması gerekiyo bence

arkadaşlar bugün verdim şubat ayı siparişimi nihayet tamamlayabildim 75 tl yi merakla bekliyom şimdi mart katoluğunu bir an önce gelir inşallah kmp3 de daha iyi siparişler olur diye beklyom şimdiden parfümlerden indirime gircekleri söyleyince istediler bile en çok celebre ve far awayı isteyenler var bakalım hayırlısı
kaydirigubbakcemile5

takım öncüm olck bayan bana bankadan 2 tl vererek yatırılıyor fatura dedi canım ...

ben de inş yarın siparişimi verip aranıza katılacağım..

heyecanla bekliyorum..

ilk siparişi takım öncüm verecek şifremin elime geçmesini ve artık kendim halletmeyi istiyorum.

inş sorun yaşamam..

kızlar bişey daha soracağım bankaya ödeme yapmaya giderken yanımızda ne getirmemiz gerekiyo sadece kimlik yeterlimi mesela ödemeyi temsilci numaramızla yapıyorum değilmi

kızlar bişey daha soracağım kampanya ikinini siparişleri gelid bi arkadaş göz kalemini beğenmiş 2 tane daha istiyo bende daha kampanya ikiden sipariş veremicem için söle düşündüm kampanya ikinin süresi ne zaman bitiyodu.

kampanya 3ün siparişini yakın bi zamanda verirken kampanya 2dende 2 tane kalem sipariş edebiliyomuyum acaba k3 siparişini verirken...

canım kampanyaların başlama ve bitiş tarihleri vardır..hatta saatleri...yani sadece tek kampanyadan sipariş verebilirsin..
bankalardan ödeme çeşitleri var..mesela atm den yatırılabilir...iş bankasında içerde ismini şimdi unuttuğum bi cihaz vardı kaydirigubbakcemile3 ondan yatırınca atm ye göre daha ucuz oluyordu. kredi kartından yada normal mevduat hesabınızdan da yatırabilirsiniz..otomatik ödeme talimatı verin..böylece havale parası ödemezsiniz..gününde hesapta para olsun yeter...hem kredi kartında puan , taksit gibi avantajlarda var..dezavantajı parayı yatırmasanda faturan ödenir ama parayı harcayınca kredi kartına borçlanabilirsin..dikkatli olmak lazım...bide internetten havalede yapılabilir..ben nete güvenmiyorum tabi ama kullanan çok kişi var..kişisel bi karar...

peki kendi adıma hesap açtırmam için nufüs cüzdanımı gerekli sadece? yani hesap açılınca benim yatırdığım para her ay otomatik olarak avona gidiyo ben hiç bişe yapmadam :) hesap açtırırken ücret veriyomuyuz

yani ben kampanya 2 nin tarihi bitmeden 2 tane ürünü kampanya 3 siparişiyle veremiyorum

eger takım öncunu yakından tanıyorsan ve yakınlarda oturuyorsa sonradan alınan sıparislerını verırsen geCADIARZUtırıyolar ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…