Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım bikaç adres ekleyebilirsin...yanlış hatırlamıyorsam siparişi verdikten sonra en sonda adres bilgisi giriyoruz ya...2 seçenek var.ilki yandaki adrese gelsin 2.si de aşağıdaki adresime farklı adrese gelsin seçeneği...2.olanı seç.aşağıdaki bilgileri siparişi göndereceğin adresi gir..daha sonra da arada da olsa bu adresi kullanacaksan eğer kaydet de...böylece her sipariş verişinde başka adres istiyorum die 2.seçeneği seçersen altta açılır buton aktif hale gelir..ordan seçersin...umarım yardımcı olabilmişimdir...benim böyle kayıtlı 3-4 adresim var...

kızlar kampanya 3 katalogunun yanındaki indirim broşürü varya onlar stoklarla sınırlı olduğu için hemen sipariş varmeyi düşünüyoruzda kampanya 3 kataloğunun basladığı tarihtemi hemen sipariş vermem gerekiyo

evet canım bence ilk hafta vermelisin sipariş.mesela martın ilk cuma günü 4e kadar ver bence çünkü indirimli ürünlerden kalmıyo ve insan sinir oluyo :umursamaz:
ben bu ay birsürü sipariş kaçırdım buyüzden.

kızlar bide bişy sorcam mart ayında tulip çanta var mı?isteyenler varda..şimdiden thanks canlarım

ben dün akşam verdim siparişimi merakla bekliyom k3 katoloğunu çok satışlar olur inşallah
bu ay hiç kar edemedimmafoldumbenmafoldumben

Eklentiler

• $YeniMakale_en_guzel_sevgili[1].webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 20

tşkler sedna
a.s.

daha önce yazmıştım avonu arıycan henüz kargoya verilmediyse iptal edilme durumu oluyo..

yok öyle bişey şubat 26 ya kadar aynı katalog aynı indirimler geçerli

tul diyorsa doğruduryerimseniben

tul.cüm bu arada senin lacivert çanta geldimi?nasıl?

evet hemen ilk gün ilk saatlerde yoksa ince ind.katalogundakiler kalmaz

he bide takım öncülerinin cvplaması gerekiyo bu tür soruları onlar üye yapsın yollasın bize biz cevaplayalarım onlar nie o zaman üye yaptıkları kişi iiçin para alıyo? haksızlık bu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…