- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.261
şimdi eşimin banka kart hem maaş hem kredi kartı olarak geçiyor
ben taksit değilde direk çekmelerini istesem oluyor mu
ve hangi tarihlerde çekiyorlar?
bu arada hoşgeldin cnm bende yeniyim :)
ooo baya aksilik olmuş neseki almışsınız :)
3 kişiyi üye mi yaptında geldi cnm güle güle kullanın :)
hmm yani başka şehire göndirceğimde siparişleri değiştircem
sonra yne kendi şehrimde verceğimde kendi adresimi yani
öyle mi cnm?
canım bikaç adres ekleyebilirsin...yanlış hatırlamıyorsam siparişi verdikten sonra en sonda adres bilgisi giriyoruz ya...2 seçenek var.ilki yandaki adrese gelsin 2.si de aşağıdaki adresime farklı adrese gelsin seçeneği...2.olanı seç.aşağıdaki bilgileri siparişi göndereceğin adresi gir..daha sonra da arada da olsa bu adresi kullanacaksan eğer kaydet de...böylece her sipariş verişinde başka adres istiyorum die 2.seçeneği seçersen altta açılır buton aktif hale gelir..ordan seçersin...umarım yardımcı olabilmişimdir...benim böyle kayıtlı 3-4 adresim var...
merhaba arkadaşlar benim verdiğim siparişlerim geldi ancak eşime saat istemiştim o gelmemiş...gelmeyince eşim almaktan vazgeçti...ben şimdi iptal etirmek istiyorum...iptal ettirmek için ne yapmam gerekiyor...yardımcı olursanız sevinirim...iyi geceler herkese...
merhaba canım.bence bronzlaştırıcı olanı alma.hem gramajı az hem öteki yani fırsat ürünü olan daha kalıcı.bronzlaştırıcı 22gr fırsat ürünü olan 30gr..bayanssulusmile
ayrıca sevgililer günü kampanyasındaki parfüm indiriminden 15 şubata kadar yararlanılıyormuş.15şubattan sonra verilen siparişlerde geçerli değilmiş kampanyaaaaaa!!!!
kızlar ben siparişime 10 katalog eklemezsem hediye çanta falan kazanamaz mıyım yaa?zaten bu sette 5 katalog var eyvahedigeldismile
ikili parfüm indirimleri varya canım tomorrow serisi,little black-black suede touch,,incandessence-black suede..onlarda 15 şubat sonmuş.yani yarın 4e kadar verilmesi lazım sipariş..
kızlar k 2 den siparişi az olan varsa bana söleyebilirmi kargo ücreti ödememek için az bi siparişim var üstüne tamamlayacakta gücüm yok yardım edermisiniz bana verip ben versem olurmu
kızlar kampanya 3 katalogunun yanındaki indirim broşürü varya onlar stoklarla sınırlı olduğu için hemen sipariş varmeyi düşünüyoruzda kampanya 3 kataloğunun basladığı tarihtemi hemen sipariş vermem gerekiyo
tul diyorsa doğruduryerimseniben
tul.cüm bu arada senin lacivert çanta geldimi?nasıl?
ayyy canım ya sağol tanıdık isim görmek ne güzelmiş...
çanta çok şık ,kullanışlı ve sağlam bu güne kadar avondan aldığım en iyi çanta bence..:1hug:
Yeni arkadaşlar var aramızda onlardan başkalarıda hiç konuşmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?