- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.281
hep aynı sorular ben cvplamaktan sıkıldım cnm ya kaydirigubbakcemile3
kampanya 3 ün siparişleri ayın 26 sında saat 4 başlıyo dimi..........
kaydirigubbakcemile3 Ben de verdim canım dayanamadım bu ay.normalde beklerdim son haftaya kadar ama bekleyemedim.700küsür bu ay.bakalım mart nolcak :hulya:
hoşgeldin canımmerhabalar kızlar bende yeni satış temsilcisi oldum aranıza yeni katıldım yaniii bilmediklerim olursa bana yardımcı olursunuz dimi bilmiyorumkismile
ha bu arada kızlar, avonun boyalı saçlar için olan hangi şampuanını önerirsiniz?
k3 de naturals serisi indirimdeydi ben bi de onu anlamadım. ilk sf da bademli seri var "herhangi birini alana herhangi diğeri bedava" gibi bişey yazıyo. arka sayfasındada dier naturals in şampuanları var işte bambulu mangolu falan. ondada aynı şey yazıyo.
yani şimdi ben ilk sf dan bi bademli şampuan arka sf dan da bedavası olarak boyalı saçlar için olan şampuanı seçsem oluyor mu yoksa illa aynı sflardan mı seçmem gerek? ama hepsi naturals???
hep aynı sorular ben cvplamaktan sıkıldım cnm ya kaydirigubbakcemile3
ha bu arada kızlar, avonun boyalı saçlar için olan hangi şampuanını önerirsiniz?
k3 de naturals serisi indirimdeydi ben bi de onu anlamadım. ilk sf da bademli seri var "herhangi birini alana herhangi diğeri bedava" gibi bişey yazıyo. arka sayfasındada dier naturals in şampuanları var işte bambulu mangolu falan. ondada aynı şey yazıyo.
yani şimdi ben ilk sf dan bi bademli şampuan arka sf dan da bedavası olarak boyalı saçlar için olan şampuanı seçsem oluyor mu yoksa illa aynı sflardan mı seçmem gerek? ama hepsi naturals???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?