Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bilmediklerimizi soruyoruz evet aramızda daha tecrübeli olan arkadaşlar olduğu için oda takım öncüsü arkadaş bana uzak onu ara sor falan biraz zor geliyo böyle daha iyi anlaşıyoruz bence tabi kişisel tercih soruları cevaplamak..

verdim kampanya 2 siparişlerimi nihayet...valla zor topladım yaa.97 liralık oldu.kampanya 3 te inşallah çok satışımız olur.

kaydirigubbakcemile3 Ben de verdim canım dayanamadım bu ay.normalde beklerdim son haftaya kadar ama bekleyemedim.700küsür bu ay.bakalım mart nolcak :hulya:

kızlar hayret bişey ama k2 den ikinci siparişimi topladım bu hafta vericem ama başka bi arkadaşla birleştirip vericez. bi tane parfüm isteyen oldu bide siparişi eksik gelenler olmuştu onlarda istediler ben bidaha sipariş vericem yazıyımmı gelmeyenlerinizi deyince. hadi bakalım.
ama k3 ü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım talep ne olacak..

ha bu arada kızlar, avonun boyalı saçlar için olan hangi şampuanını önerirsiniz?
k3 de naturals serisi indirimdeydi ben bi de onu anlamadım. ilk sf da bademli seri var "herhangi birini alana herhangi diğeri bedava" gibi bişey yazıyo. arka sayfasındada dier naturals in şampuanları var işte bambulu mangolu falan. ondada aynı şey yazıyo.
yani şimdi ben ilk sf dan bi bademli şampuan arka sf dan da bedavası olarak boyalı saçlar için olan şampuanı seçsem oluyor mu yoksa illa aynı sflardan mı seçmem gerek? ama hepsi naturals???

kızlarrr merhaba
ben T.Ö. bu benim 3. kampanyam...geçtiğimiz cmt toplantı yapıldı gittim. orda altımıza ne kadar çok aday alır ve yükselmeye gidersek daha çok kar payımızınolacağını ve daha fazla para kazanabileceğimzi söyledi bölge temsilcimiz. ama nasıl ??? bu hafta saha çalışması yapıcaz bakalım...

ben walla 100-150 zor zar yapıyorum. 2 kişilik üyeliğm olduğu için 2sinde de 75 yapıp 150 tl zorla yapıyorum ve hep kendime alıyorum....
yani avondan para kazanmıyorum ürün alıyorum ..hep kendime almak zorunda kalıyorum çünkü kimseyi tanımıyorum. izmirliyim ve evlenip istanbula geldim. burda da insanlar biribirleriyle görüşmüyor. öyle de olsa herkes geçim kavgasında gel şundna al diyemiyorum. tesadüfen katalou elimde gören olursa çıkıyor bişeyler :)

bu ay sadece internette görünen 10 ürünlik internet paketinden haberiniz var mı ?? 242 tl değerindeki 10 adet ürün temsilci fiytatıyla 75 tl ... çok uygun stoklarda sınırlı yazıyor ama az evel denedim henüz var :) fırsatı kaçırmayın satış yapabilecek arkadaşlar derim ben :=)

ben arasıra kullanıyorum avon ürünlerinden. özellikle cilt ürünlerinin kokuları hep aynı o yüzden sıkılmaya başladım. kazanan kazanıyor ayrıca. her iş yerinin bi avoncusu var, ya da başka markaların. oranın devamlı çalışanı gibiler resmen. ben kozmetik ürün satan yerlerden,gözümle görüp alıyorum her şeyi artık.

slm kızlar bende 2 verdım bugun geldı ama delı gıbı katlok yanlıs ıstemısım 3 ısteyecegıme 2 yı ıstemısım yaaaaaaaa

ben aynı sayfadan iki ürün seçmen gerektiğini biliyorumm canım

selam kızlar kampanya üçün kapağındaki ruj varya sizce nasıl yeni ürünmü kullanan oldumu kalıcı bişeymi kardeşim DıVıNE WıNE olanı almak istiyo sizce o renk kahverengimsimi,yoksa koyu bi kırmızımı olur ....avondan ruj renkleri katalogtakiyle gerçekteki farklı olabiliyo çünkü...

hep aynı sorular ben cvplamaktan sıkıldım cnm ya kaydirigubbakcemile3

aynen ...
kampanya ne gün başlıyor diye soran mı arasın ,
ne kadarlık siparişe kargo ücreti soran mı arasın
şu parfüm sizce nasıl diyen mi ,
iade nasıl olucak,
geliş fiyatını nasıl hesaplanır,
kargomu nerden takip edicem diyen mi............kafamçokkarıştı
yani bu kadar mı olur kampanya tarihleri her katologun arkasında yazar..
kargo ücretini-iadeyi-geliş ücretini kayıt yapan temsilci zaten anlatır..
parfüm-ürün sorularına gelince numune denen bişey var benim bayıldığım kokudan bi başkası nefret edebilir...ki bu işi hakkıyla yapmak isteyen kazanç sağlamak isteyen işe başlarken başlangıç paketi alır sorana çıkarıp denetir..kremler çantalar da hadi tecrübe sorulur ama parfüm zevk meselesi...bunlar sizde biliyorsunuz aslında...
burası niye var derseniz..;
tecrübelerimizi paylaşalım-satış taktiklerimizi anlatalım-yoğun şikayet alan ürünü-memnun kalınan en çok satılan ürünü konuşalım.takım öncünüzle yaşanan durumu yazın doğru mu yanlış mı tartışalım sizi kendi menfaatleri doğrultusunda mı yönlendiriyor anlatalım...vereliniortak
en faal üyelerinden biriyken sadece okuyup geri çıkar oldum bu basit sorular yüzünden..ve burdan birbirimize kızlar nerdesiniz diye sesleniyoruz ..çünkü onlarda sıkıldı (onlar kendini bili)çünkü bu ara öyle aynı şeyler soruluyor ki....
birbirimize daha faydalı olacağımız konularda görüşmek üzere:1hug:
bol ve iyi satışlar...a.s.

bir naturals alana diğer herhangi bi naturals ürünü bedeva aynı sayfa kısıtlaması yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…