Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

geçen ay getirtmiştim numunelerini (söylediğim gibi numunesiz zor)bayaa koyu bi pembe bordoya yakın bi renk

avon ultra rich -mega ımpact ruj;
numunelerini geçen sipariş getirtmiştim,soranlara yardımcı olur umarım....

DIVINE WINE;bordoya yakın bi renk
PERSONIFIED PLUM;koyu gül kurusu hafif simli
FUSHİA FUN;açık pemb hafif simli
PİNK POP;daha uçuk pembe hafif simli
NEVER SO NUDE;soğan kabuğu renk hafif simli
MOCHA MADNESS;kahverengi
REALLY ROSY;açık kırmızı hafif simli
CHARGECHERRY;koyu pembe hafif simli

slm kızlar bende 2 verdım bugun geldı ama delı gıbı katlok yanlıs ıstemısım 3 ısteyecegıme 2 yı ıstemısım yaaaaaaaa

ayy canım sen demi benim gibi yaptıın... bende aynen senin gibi k3 isteyeceğime k2 istemiştim 5 tane.
bölge sorumlumu aramıştım takım öncünle iade gönder aslında pek katalog iade etmiyolar ama ben söylerim dedi. takım öncümün hiç vakti yoktu bende kadını aradım tekrar bağırdı falan bana okumuşsundur belki geçen sayfalarda

bende dedim 5 tl lik katalog için o kadar yol gidip gelemem uğraşamam. dağıttım ona buna tekrar ya bi iki bişey alan oldu arkadaşımla birleştirip ikinci siparişi vericem şimdi.
ama iade edebiliyosun eğer takım öncün sana yakındaysa iade et bence ama yol gidip gelceksen hiç değmez. belki şööyle bişey teklif edebilrisin bölge sorumluna özellikle,
onlar son güne kadar sipariş alıyolar biliyosun ve onlarca katalog oluyo onlarda. takas yapabilirsn belki.

tul cum sitem etmişsin ama genede dayanamamış vermişsin cevaplarınıolumunekankayizsmile ben işk başladığım zamanlarda senin ve bi kaç tane daha arkadaş var çok yardımınız oldu bana.sizi tanımadığım halde daha yakın hissetim kendime.Sizin sayenizde hiç bişey bilmezken bende sorulara cevap verir oldum..Herşey için teşekkür etmek istedim.Ama gitmeyin yaaaaaaaaaaa..Burasının tadı olmaz kii..Yeni başlayan arkadaşlar sormayın uleeeeeeeeeeennn acayip acayip sorular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

naber kızlar ay bu aralar felaket yoğun geçiyor bi türlü oturamıyorum işlerden okula git gel oğlumla akşam oluyor valla biraz gece bakıyorum bazen hemen eşim geliyor işten kalkıyorum bende daha yok valla artık sanki göstereyim katalok içimden gelmiyor bazen bakıyorlar a bu küçük kataloktaki gibi değil, bin tür şey söylüyorlar sanki benmi üretiyorum dimi ama artık sorarlarsa veriyorum valla 20 tl lik bişey aldı birisi ondan sonra kırk kere gittim bulamadım vede aramadı elimde kaldı gene düşüncesiz insanlar olmasa severdim daha çok bu işi ama soğuttular beni resmen..zaten faturam var daha yatırmadım alsanaalsanasmile

valla çok satış yapan arkadaşlar,hem iyi satış yapıp hem de parasını vaktinde almanın tiyolarını bana da verin ya bi zahmet...laelaelaelaelae

benim gösterdiklerim sadece bakıyorlar malesef alsalarda ufak tefek şeyler zor alıyorum parasını zaten akannehir

valla çok satış yapan arkadaşlar,hem iyi satış yapıp hem de parasını vaktinde almanın tiyolarını bana da verin ya bi zahmet...laelaelaelaelae

benim çok iyi satış yaptığım söylenemez 100-200tl arasında değişiyo siparişlerim genel olarak mesela ayın 10da veriyorum ürünleri son ödeme tarihim 25siyse ayın 15inde verin paraları diyorum ayın 20sine kadar anca topluyorum tüm paraları 25indede yatırıyorum ödeneniyo tanımadığım kişilere ise nolarını alıyorum ben şu gün ürünleri getiriyorum paranızı hazırlarsınız diyorum ürün tesliminde aa unuttum fln dedikleri zaman yarın getiriniz bende o gün veriyim diyorum baktım düzenli alış veriş yapıyolar tanımaya başladım onlarada 5 gün ödemeleri için süre tanıyorum kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

cnm bunlar yeni ürünler ön sayfadaki güzel ama manken üzerindeki kibi kırmızı olmuyo .dediğin renkte kahve tonu olmaz ..vişne rengi olur sanırım

bende sana katılıyorum tul:))

ayy güldürdün beni çok yaşa emii 'sormayın uleeeennnn'
di mi dayanamayıp yine cevaplamışım evet avon gerçekten bi bağımlılık ama yani 3-5 sayfa geri dönüp baksalar sormadan önce devamlı yanıtladığımız sorular yani..birbirimize katkısı olucak şeyleri tartışalım istiyorum..
ama yok gitmeyiz bi yere-gidemeyiz kaydirigubbakcemile3

şuan face de bi oyun var avonun sayfası hazırlamış sonucunda hediye ürünler varmış bi bakın kızlarr..

kızlar kampanya 3 te neler indirimde..neler avantajlı..bilgilendirirseniz sevinirim
celebre indirimli,bir soft musk alana bir deodorantı bedava,naturals şampuanlardan bir alana bir bedava, avon carenin yeni el kremleri bir alana bir bedava,far away edp yarı yarıya indirimli ,color triend ikili farlar iki tanesi 10 tl.aklıma gelenler bunlar..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…