- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.301
selam kızlar kampanya üçün kapağındaki ruj varya sizce nasıl yeni ürünmü kullanan oldumu kalıcı bişeymi kardeşim DİVİNE WİNE olanı almak istiyo sizce o renk kahverengimsimi,yoksa koyu bi kırmızımı olur ....avondan ruj renkleri katalogtakiyle gerçekteki farklı olabiliyo çünkü...
slm kızlar bende 2 verdım bugun geldı ama delı gıbı katlok yanlıs ıstemısım 3 ısteyecegıme 2 yı ıstemısım yaaaaaaaa
bir naturals alana diğer herhangi bi naturals ürünü bedeva aynı sayfa kısıtlaması yok..
avon ultra rich -mega ımpact ruj;
numunelerini geçen sipariş getirtmiştim,soranlara yardımcı olur umarım....
DIVINE WINE;bordoya yakın bi renk
PERSONIFIED PLUM;koyu gül kurusu hafif simli
FUSHİA FUN;açık pemb hafif simli
PİNK POP;daha uçuk pembe hafif simli
NEVER SO NUDE;soğan kabuğu renk hafif simli
MOCHA MADNESS;kahverengi
REALLY ROSY;açık kırmızı hafif simli
CHARGECHERRY;koyu pembe hafif simli
valla çok satış yapan arkadaşlar,hem iyi satış yapıp hem de parasını vaktinde almanın tiyolarını bana da verin ya bi zahmet...laelaelaelaelae
selam kızlar kampanya üçün kapağındaki ruj varya sizce nasıl yeni ürünmü kullanan oldumu kalıcı bişeymi kardeşim DİVİNE WİNE olanı almak istiyo sizce o renk kahverengimsimi,yoksa koyu bi kırmızımı olur ....avondan ruj renkleri katalogtakiyle gerçekteki farklı olabiliyo çünkü...
aynen ...
kampanya ne gün başlıyor diye soran mı arasın ,
ne kadarlık siparişe kargo ücreti soran mı arasın
şu parfüm sizce nasıl diyen mi ,
iade nasıl olucak,
geliş fiyatını nasıl hesaplanır,
kargomu nerden takip edicem diyen mi............kafamçokkarıştı
yani bu kadar mı olur kampanya tarihleri her katologun arkasında yazar..
kargo ücretini-iadeyi-geliş ücretini kayıt yapan temsilci zaten anlatır..
parfüm-ürün sorularına gelince numune denen bişey var benim bayıldığım kokudan bi başkası nefret edebilir...ki bu işi hakkıyla yapmak isteyen kazanç sağlamak isteyen işe başlarken başlangıç paketi alır sorana çıkarıp denetir..kremler çantalar da hadi tecrübe sorulur ama parfüm zevk meselesi...bunlar sizde biliyorsunuz aslında...
burası niye var derseniz..;
tecrübelerimizi paylaşalım-satış taktiklerimizi anlatalım-yoğun şikayet alan ürünü-memnun kalınan en çok satılan ürünü konuşalım.takım öncünüzle yaşanan durumu yazın doğru mu yanlış mı tartışalım sizi kendi menfaatleri doğrultusunda mı yönlendiriyor anlatalım...vereliniortak
en faal üyelerinden biriyken sadece okuyup geri çıkar oldum bu basit sorular yüzünden..ve burdan birbirimize kızlar nerdesiniz diye sesleniyoruz ..çünkü onlarda sıkıldı (onlar kendini bili)çünkü bu ara öyle aynı şeyler soruluyor ki....
birbirimize daha faydalı olacağımız konularda görüşmek üzere:1hug:
bol ve iyi satışlar...a.s.
tul cum sitem etmişsin ama genede dayanamamış vermişsin cevaplarınıolumunekankayizsmile ben işk başladığım zamanlarda senin ve bi kaç tane daha arkadaş var çok yardımınız oldu bana.sizi tanımadığım halde daha yakın hissetim kendime.Sizin sayenizde hiç bişey bilmezken bende sorulara cevap verir oldum..Herşey için teşekkür etmek istedim.Ama gitmeyin yaaaaaaaaaaa..Burasının tadı olmaz kii..Yeni başlayan arkadaşlar sormayın uleeeeeeeeeeennn acayip acayip sorular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla çok satış yapan arkadaşlar,hem iyi satış yapıp hem de parasını vaktinde almanın tiyolarını bana da verin ya bi zahmet...laelaelaelaelae
celebre indirimli,bir soft musk alana bir deodorantı bedava,naturals şampuanlardan bir alana bir bedava, avon carenin yeni el kremleri bir alana bir bedava,far away edp yarı yarıya indirimli ,color triend ikili farlar iki tanesi 10 tl.aklıma gelenler bunlar..kaydirigubbakcemile5kızlar kampanya 3 te neler indirimde..neler avantajlı..bilgilendirirseniz sevinirim
canım ben takım öncüme veriyorum siparişlerimi bir tanesini söylüyorum sadece kodunu,internetten vermedim hiç ..bayanssulusmile1 alana 1 bedava ürünleri sipariş ederken ikisininde kodunu giriyor muyuz?
yoksa otomatik mi ekleniyor kızlar ürün sipariş listemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?