- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.321
ayy canım sen demi benim gibi yaptıın... bende aynen senin gibi k3 isteyeceğime k2 istemiştim 5 tane.
bölge sorumlumu aramıştım takım öncünle iade gönder aslında pek katalog iade etmiyolar ama ben söylerim dedi. takım öncümün hiç vakti yoktu bende kadını aradım tekrar bağırdı falan bana okumuşsundur belki geçen sayfalarda
bende dedim 5 tl lik katalog için o kadar yol gidip gelemem uğraşamam. dağıttım ona buna tekrar ya bi iki bişey alan oldu arkadaşımla birleştirip ikinci siparişi vericem şimdi.
ama iade edebiliyosun eğer takım öncün sana yakındaysa iade et bence ama yol gidip gelceksen hiç değmez. belki şööyle bişey teklif edebilrisin bölge sorumluna özellikle,
onlar son güne kadar sipariş alıyolar biliyosun ve onlarca katalog oluyo onlarda. takas yapabilirsn belki.
1 alana 1 bedava ürünleri sipariş ederken ikisininde kodunu giriyor muyuz?
yoksa otomatik mi ekleniyor kızlar ürün sipariş listemize
iyigeceler kızlar a.s.
biri bana avonun alkolsüz parfümlerinin isimlerini verebilirmi bilmiyorumkismile
böyle bir sipariş aldımda alkolsüz olacak bende yeni olduğumdan pek bilmiyorum :kedi:
teşekkür ederim canım ya çok sağolalkolsüz parfümü yok ama yazın pur blanca ve celebre nin vücud spreyleri vardı onlar alkolsüzdü (kalıcı olmıyor)1 veye 2 kere kondu kataloga sonra gözükmedi benim bildiğim bu ama yine de avonu ara sor derim.
1 alana 1 bedava ürünleri sipariş ederken ikisininde kodunu giriyor muyuz?
yoksa otomatik mi ekleniyor kızlar ürün sipariş listemize
şuan face de bi oyun var avonun sayfası hazırlamış sonucunda hediye ürünler varmış bi bakın kızlarr..
avon ultra rich -mega ımpact ruj;
numunelerini geçen sipariş getirtmiştim,soranlara yardımcı olur umarım....
DIVINE WINE;bordoya yakın bi renk
PERSONIFIED PLUM;koyu gül kurusu hafif simli
FUSHİA FUN;açık pemb hafif simli
PİNK POP;daha uçuk pembe hafif simli
NEVER SO NUDE;soğan kabuğu renk hafif simli
MOCHA MADNESS;kahverengi
REALLY ROSY;açık kırmızı hafif simli
CHARGECHERRY;koyu pembe hafif simli
aynen ...
kampanya ne gün başlıyor diye soran mı arasın ,
ne kadarlık siparişe kargo ücreti soran mı arasın
şu parfüm sizce nasıl diyen mi ,
iade nasıl olucak,
geliş fiyatını nasıl hesaplanır,
kargomu nerden takip edicem diyen mi............kafamçokkarıştı
yani bu kadar mı olur kampanya tarihleri her katologun arkasında yazar..
kargo ücretini-iadeyi-geliş ücretini kayıt yapan temsilci zaten anlatır..
parfüm-ürün sorularına gelince numune denen bişey var benim bayıldığım kokudan bi başkası nefret edebilir...ki bu işi hakkıyla yapmak isteyen kazanç sağlamak isteyen işe başlarken başlangıç paketi alır sorana çıkarıp denetir..kremler çantalar da hadi tecrübe sorulur ama parfüm zevk meselesi...bunlar sizde biliyorsunuz aslında...
burası niye var derseniz..;
tecrübelerimizi paylaşalım-satış taktiklerimizi anlatalım-yoğun şikayet alan ürünü-memnun kalınan en çok satılan ürünü konuşalım.takım öncünüzle yaşanan durumu yazın doğru mu yanlış mı tartışalım sizi kendi menfaatleri doğrultusunda mı yönlendiriyor anlatalım...vereliniortak
en faal üyelerinden biriyken sadece okuyup geri çıkar oldum bu basit sorular yüzünden..ve burdan birbirimize kızlar nerdesiniz diye sesleniyoruz ..çünkü onlarda sıkıldı (onlar kendini bili)çünkü bu ara öyle aynı şeyler soruluyor ki....
birbirimize daha faydalı olacağımız konularda görüşmek üzere:1hug:
bol ve iyi satışlar...a.s.
teşekkürler..
birde yardım ettikten sonra başımıza kakmasanız bilmiyorumkismile
herkes bu yollardan geçmiştir sanırım..
hevesle okuyordum bu sayfaları..
bazen diğer sayfalarda olsada sorulara cevaplarımız
telaştan ve o an ki aceleden bakamıyor olabiliriz..
bence cevaplamak isteyenler cevaplasın rahatsız olanlar cevap vermesin ..
böyle bizde mahcup oluyoruz mafoldumben
teşekkürler..
birde yardım ettikten sonra başımıza kakmasanız bilmiyorumkismile
herkes bu yollardan geçmiştir sanırım..
hevesle okuyordum bu sayfaları..
bazen diğer sayfalarda olsada sorulara cevaplarımız
telaştan ve o an ki aceleden bakamıyor olabiliriz..
bence cevaplamak isteyenler cevaplasın rahatsız olanlar cevap vermesin ..
böyle bizde mahcup oluyoruz mafoldumben
başına kakmadım ben canım eğer beni kastediyorsan, bende avona başlayalı altıüstü 3 ay oldu bende bir çok konuda takılıyorum. dönüp önceki konuları şöyle bi aradığımda çoğunun cevabını buluyorum böylece cevap bekleyerek vakit kaybetmemiş oluyorum. geçmiş sf lara gözat dememdeki amaç buydu. burası forum, forumların zaten amacı yardımlaşmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır.
her harfine katılıyorum cnm önceki sayfalarda sorduğunuz soruların cevapları var ayrıca takım öncünüze sormanız ve onun anlatması lzm sizi üye yapıyosa sizinle ilgilenmek zorunda ha ii olmassın takım öncünle sorarsın yada bana böle böle diyo kızlar doğrumu diye sorarsın yada işte takım öncüm ilgilenmiyo benle kızlar merak ettiklerim var fln dersin bizde seve seve cevaplarız bunda bi art niyetimiz yok bahsettiğimiz şey diğer sayfada cvpladımız soruyu bi sonraki sayfada başka biirinin sorması haliyle insan aynı sorulara cvp vermek istemio umarım anlatabilmişimdir yerimseniben
evet canım, yani arkadaşların beni yanlış anlamalarını istemiyorum ben yalnızca hem soru sorana hemde soruyu cevaplayana kolaylık olması açısından bi tavsiyede bulunmak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?