Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evet cnm aradım kadına dedım tamam bosuna gıtmesın onumuzdekı haftaya alırım senden sana yenısı getırırm dedı

ay hala gelmedi ürünlerim çatlycam meraktan yaaa kaydirigubbakcemile3
yarın gelir inşallah:hulya:

kızlar kaynaşalım diyorum ama işten güçten giremiyorum nete pek..

1 alana 1 bedava ürünleri sipariş ederken ikisininde kodunu giriyor muyuz?

yoksa otomatik mi ekleniyor kızlar ürün sipariş listemize

bazen her iki kodu girmen gerekiyo bazen de birini giriyon ileri sayfalarda hediye olarak seçeceğin ürünleri gösteriyo işaretliyorsun sen gir siparişini o seni yönlendirir..

iyigeceler kızlar a.s.
biri bana avonun alkolsüz parfümlerinin isimlerini verebilirmi bilmiyorumkismile
böyle bir sipariş aldımda alkolsüz olacak bende yeni olduğumdan pek bilmiyorum :kedi:

iyigeceler kızlar a.s.
biri bana avonun alkolsüz parfümlerinin isimlerini verebilirmi bilmiyorumkismile
böyle bir sipariş aldımda alkolsüz olacak bende yeni olduğumdan pek bilmiyorum :kedi:

alkolsüz parfümü yok ama yazın pur blanca ve celebre nin vücud spreyleri vardı onlar alkolsüzdü (kalıcı olmıyor)1 veye 2 kere kondu kataloga sonra gözükmedi benim bildiğim bu ama yine de avonu ara sor derim.

alkolsüz parfümü yok ama yazın pur blanca ve celebre nin vücud spreyleri vardı onlar alkolsüzdü (kalıcı olmıyor)1 veye 2 kere kondu kataloga sonra gözükmedi benim bildiğim bu ama yine de avonu ara sor derim.
teşekkür ederim canım ya çok sağol
benim kuzen istedide biraz muhafazakardır alkolsüz olsun dedi ama yok dimi tüh be
neyse dediğin gibi bir arayıp sorayım kaydirigubbakcemile5

1 alana 1 bedava ürünleri sipariş ederken ikisininde kodunu giriyor muyuz?

yoksa otomatik mi ekleniyor kızlar ürün sipariş listemize

"a ürününden bir adet alana ikincisi bedava" yazıyorsa eğer bir tane a ürününü yazman yeterli zaten siparişlerini girdikten sonra promosyonlar kısmında göreceksin ikincisini bedava olarak eklerler. aynı şey, "a ürününden bir adet alana b ürünü bedava" olayı için de geçerli.

bunun cevabı geçmiş sayfalarda var aslında iyice okursak cevapları buluruz canım.

teşekkürler..

birde yardım ettikten sonra başımıza kakmasanız bilmiyorumkismile

herkes bu yollardan geçmiştir sanırım..

hevesle okuyordum bu sayfaları..

bazen diğer sayfalarda olsada sorulara cevaplarımız

telaştan ve o an ki aceleden bakamıyor olabiliriz..

bence cevaplamak isteyenler cevaplasın rahatsız olanlar cevap vermesin ..

böyle bizde mahcup oluyoruz mafoldumben

cok teşekkür ederim canım:1hug:

merhaba canım memnun olmadığın konuyu izah etmişsin kendince haklı tarafların var tabi ama bende acayip sorular sordugum icin biraz üstüme alındım kafamçokkarıştı takım öncüm doğru düzgün laf anlatmasını beceremeyen bi tip oldugu için temsilci olup daha pek ilgilenmedim onunlaa zaten oda gerekli herseyi anlatmadı burayı uygun buldum hiç bi bilgim olmadıgı için arada tuhafda olsa bilmediğim herşeyi sordum :bbo: bende kusura bakmayın ama yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canımm

Başa kakmak değilde canım.takım öncünüze sorabileceğiniz veya "avon"a sor bölümünde

cevabını çok kolay bulabileceiniz soruları kastediyorlar arkadaşlarımız.

ama takım öncünüzle ilgili bir sorununuz olur hay,hay.mesala ben b.sorumlumla

görüşmüyorum.bana yaptığı yanlışları ben buradaki arkadaşlarım sayesinde öğrendim.

ve tepkimi gösterdim.bir sorunum olduğunda soracak takım öncüm vs.yok.ama

kampanyanın kaç hafta sürdüğü kargo ücreti vs.hepsi "avon"sitesinde yazıyor....

bu aradaa bazi acayip sorular dediğiniz soruları sorduğumda henüzz ilk ayım oldugu için temsilci numaramı bilmiyordum ve avon sitesine girip araştırma yapamadım temsilci bölümünden birazda oyüzden sordum bazı soruları yani :))

başına kakmadım ben canım eğer beni kastediyorsan, bende avona başlayalı altıüstü 3 ay oldu bende bir çok konuda takılıyorum. dönüp önceki konuları şöyle bi aradığımda çoğunun cevabını buluyorum böylece cevap bekleyerek vakit kaybetmemiş oluyorum. geçmiş sf lara gözat dememdeki amaç buydu. burası forum, forumların zaten amacı yardımlaşmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır.

her harfine katılıyorum cnm önceki sayfalarda sorduğunuz soruların cevapları var ayrıca takım öncünüze sormanız ve onun anlatması lzm sizi üye yapıyosa sizinle ilgilenmek zorunda ha ii olmassın takım öncünle sorarsın yada bana böle böle diyo kızlar doğrumu diye sorarsın yada işte takım öncüm ilgilenmiyo benle kızlar merak ettiklerim var fln dersin bizde seve seve cevaplarız bunda bi art niyetimiz yok bahsettiğimiz şey diğer sayfada cvpladımız soruyu bi sonraki sayfada başka biirinin sorması haliyle insan aynı sorulara cvp vermek istemio umarım anlatabilmişimdir yerimseniben

evet canım, yani arkadaşların beni yanlış anlamalarını istemiyorum ben yalnızca hem soru sorana hemde soruyu cevaplayana kolaylık olması açısından bi tavsiyede bulunmak istemiştim.

kızlar bana acil cevap verirmisiniz lütfen
anew serisinin kompakt fondoteninin renkleri kafamı karıştırdı benim
ben açık buğday tenliyim
benim renk tonumdan bi ton açık olanı tercih ediyorum her zaman
şimdi natural beige mi daha açık yoksa shell mi
ya da ıvory çok mu ruh gibibilmiyorumkismile
acil cevaplarsanız çok mutlu olurum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…