Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kesnlikle katılıorm bzde yeniyiz avonda sonuçta sizlere soruoruz takım öncüsünüde zırt pırt arayamayız ya isteyenler cvplasın bundan sonra şamar oğlana döndük valla:umursamaz:

canım takım öncünü zırt,pırt arayabilirsin de.

boşunamı takım öncüsü olnuyor.üyeleri sayesinde para kazanıyor,hediye kazanıyor.

iki soruyuda cevaplayıversinler....şamar oğlanına dönecek bir durum yok.lmaz:

Avon Takım Öncülüğü

Takım Öncüsü olmanın sorumlulukları nelerdir?
- Yaptıkları örnek alınan biri olarak liderlik yapmak:
Kendi temsilcilerinizden daha çok satarak kişisel satışlarınıza devam edin. Satış toplantılarına, ürün eğitimlerine, cilt bakım seminerlerine katılın ve Avon ürünleri konusunda uzman olun. Örnek ürünler ve numunelere yatırım yaparak satışlarınıza devam edin. Göreceksiniz ki, temsilcileriniz de sizin yaptıklarınızı yapacaklar!
- "Tam sizin gibi" kişiler yetiştirmeyi öğrenin:
Temsilcilerinizi eğitirken ve onların gelişiminin sorumluluğunu alırken yapacağınız tam olarak budur. Onlara doğru örnek oluşturarak onlardan "tam sizin gibi" olmalarını bekleyeceksiniz:
* Sattıkları ürün hakkında bilgili
* Mükemmel servis sağlamakta kararlı
* Avon Takım Öncülüğü Fırsatı konusunda çoşkulu
- Kolaylaştırın:
Ekip üyeleriniz öğrendiklerinin %75'ini sizden öğrenecekler. ışinizi ne kadar sadeleştirirseniz onların sizi ve yaptıklarınızı örnek alması o kadar kolay olacaktır.

bn aramazdım burası olmasada illaki bize yardım olacak başka yerler olurdu..madem bu kdr rahatsız oluyorsunuz lütfen cvp vermeyin..biz bizi anladıınızı düşünerek soruyoruz..herkes herşeyi bilemio malsef..

Kızlar siparişlerim bugün geldiiii...Katalog 3 ü beğendim ben yaa.güzel şeyler var.inşallah çok güzel satışlar yaparız.Katalog 2 deki color trend rujlardan siparişim varrdı.bi kendime bi arkadaşın vardı.benim gelmiş onunki kalmamış stokta sonra gönderceklermiş.bende kendime rich berry olanı almıştım.modelin üstündeki ruj pembe gibiydi bana bi geldi nerdeyse kahverengi.Sinir oldum yaaaa...Artık anneme veririm.Bu arada katalog 2 de erkekler için duş jeli vardı.mavi olanı eşime almıştım.mükemmel kokuyo.Almak isteyenlerin bilgisineeeee...Kaçırmayın valla.fiyatıda çok iyi

Kızlar bu arada katalog 3 te celebre yüzde 40 indirimde ama fiyatını bulamadım yaa.Benmi körüm acaba?

peki katalog 3 ten başka neleri tavsiye edersiniz kızlar.beğendiğiniz ürün varsa paylaşabilirmisiniz

shell i tercih edersen memnun kalırsın canım çünkü zaten fondotenler sürdükten bi 10-15 dk sonra oturuyor ve teninin rengiyle daha bi uyumlu oluyor.
kusura bakma işten yeni geldim şimdi gördüm

oha rich berry nn rengi öyle mi??? bende de bi tane isteyen olmuştu pembe diye aneem tüh yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…