- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.341
teşekkürler..
birde yardım ettikten sonra başımıza kakmasanız bilmiyorumkismile
herkes bu yollardan geçmiştir sanırım..
hevesle okuyordum bu sayfaları..
bazen diğer sayfalarda olsada sorulara cevaplarımız
telaştan ve o an ki aceleden bakamıyor olabiliriz..
bence cevaplamak isteyenler cevaplasın rahatsız olanlar cevap vermesin ..
böyle bizde mahcup oluyoruz mafoldumben
kızlar mart kataloğunmda bond girl indirimdemii ???
evet ilk önce bende bulamamıştım gülüm sh.62 de sol üstte fiatı .orta sayfayı geç kalın olanlar var ya ...bayanssulusmileKızlar bu arada katalog 3 te celebre yüzde 40 indirimde ama fiyatını bulamadım yaa.Benmi körüm acaba?
peki katalog 3 ten başka neleri tavsiye edersiniz kızlar.beğendiğiniz ürün varsa paylaşabilirmisiniz
kızlar bana acil cevap verirmisiniz lütfen
anew serisinin kompakt fondoteninin renkleri kafamı karıştırdı benim
ben açık buğday tenliyim
benim renk tonumdan bi ton açık olanı tercih ediyorum her zaman
şimdi natural beige mi daha açık yoksa shell mi
ya da ıvory çok mu ruh gibibilmiyorumkismile
acil cevaplarsanız çok mutlu olurum:Saruboceq:
Kızlar bu arada katalog 3 te celebre yüzde 40 indirimde ama fiyatını bulamadım yaa.Benmi körüm acaba?
Kızlar siparişlerim bugün geldiiii...Katalog 3 ü beğendim ben yaa.güzel şeyler var.inşallah çok güzel satışlar yaparız.Katalog 2 deki color trend rujlardan siparişim varrdı.bi kendime bi arkadaşın vardı.benim gelmiş onunki kalmamış stokta sonra gönderceklermiş.bende kendime rich berry olanı almıştım.modelin üstündeki ruj pembe gibiydi bana bi geldi nerdeyse kahverengi.Sinir oldum yaaaa...Artık anneme veririm.Bu arada katalog 2 de erkekler için duş jeli vardı.mavi olanı eşime almıştım.mükemmel kokuyo.Almak isteyenlerin bilgisineeeee...Kaçırmayın valla.fiyatıda çok iyi
evet ilk önce bende bulamamıştım gülüm sh.62 de sol üstte fiatı .orta sayfayı geç kalın olanlar var ya ...bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?