Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bu arada panaromada ne kadar güzel şeyler var yaa.ama ben hiç yetişemiyom onlara.toplayamıyorum o güne kadar siparişleri

kızlar bu arada katalog 3 ün arka kapağında pırıltılı vücut losyonu var.harika bişey tavsiye ederim.ben yılbaşı kataloğundan almıştım kendime.valla banyodan sürünce yumuş yumuş oluyonuzkaydirigubbakcemile3

kesnlikle katılıorm bzde yeniyiz avonda sonuçta sizlere soruoruz takım öncüsünüde zırt pırt arayamayız ya isteyenler cvplasın bundan sonra şamar oğlana döndük valla:umursamaz:

bence bu olay gereğinden fazla abartıldı ve sende bu yazdıklarınla daha da abartmışsın. kimse kimseye bişey demedi yalnızca tul arkadaşımız şikayetini belirtti çünkü kataloğun arkasında yazan siparişlerin son gününü bile buraya soranlar oluyordu. bende bu arkadaşımızın sorusuna cevap verirken önceki sflara baktığı zaman eğer cevabı daha önceden verilmişse kendisi içinde kolaylık olur milletten cevap beklemeden işini halletmiş olur diye bir öneride bulundum.

şamar oğlanına döndüğünüz falan yok biraz saçma konuşmuşsun arkadaşım açıkcası.

Herkese merhaba;
Hakketten bende girmekten sıkılır oldum eski tadı kalmadı,bende ilk foruma girdğimde okuyabildğim kadar baştan başlayıp okudum ama son sayfadanda arkadaşlara katıldım,yeni arkadaşların alınmasına gerek yok,emin olun birsüre sonra aynı şeyleri sizlerde söyliyeceksiniz,geçmiş sayfalarda nerdeyse her sorunun cevabı var,bu arada bağzı arkadaşlar gereksiz gerginlik yartmışlar burda hiç böyle şeyler olmaz,beğenmeyen girmesin.
K-3 iyi sayılr bence 2 yi düşünürsek,internetteki paketi söylemiş bağzı arkadaşlar bence o paraya değmez kızlar yinede siz bilirsiniz.

iyi akşamlar arkdaşlar bugün geldi siparişlerim eksiksiz valla ben yeni katoloğu beğendim güzel indirimler yapılmış ilk gün 90 tl lik sipariş aldım bile daha da var isticekler sevilen parfümlerin indirimde olması iyi olmuş faraway celebre gibi banyo köpükleri de iyi ya bir alana bir bdava oh oh hadi bakalımzemuszemus

AMAN AMAN AMAN NE ÇOK ALINAN LAF EDEN OLMUŞ ÖYLEEE,VALLA DAHA FAZLA MALUM KONUYLA İLGİLİ YAZAMIYCAM.....
GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZİMDİRsositososito

Kızlar face de güzellik perisi diye avonun resmi sitesinin hazırladığı bi oyun var,kazandığın puanla,puanının yettiği bi ürünü seçiyorsun yolluyorlar..neler yok ki..bi bakın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…