- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #4.381
kızlar bişey sorucam pek cevap yazmıyorsunuz ama yeniyiz bu işte biraz yardımcı olursanız sevinirim :dance: ben dün ilk siparişimi verdimde bugün yine sipariş aldım K2 katoloğundan bu ay en son ne zaman sipariş verebilirim bide bir ay içinde toplumu sipariş veriyorsunuz yoksa bikaç kere kargo geldiği oluyormu cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar a.s.
tuk cnm buldum ama oyunu nerden bulucam pek bilmiyorum faceyi
ıgrencccccccccccccc kokuyo ıgrenccccccccc hıcde etkısı yok
Kızlar buyrun rich berry nin fotosunu çektim..
yaaa hiç katalogtaki renkle alakası yok kızlar yaaa.katalogtaki renk pembemsiydi...
duş jelleri yeni çıkan el kremi 30ml parfümler siyah nokta ürünleri skin soft serisi solitions serisi ... Fiyatları çok uygun ben çok sattım bu ürünleri
hıuum iyi ya tamam benim müşterimde morumsu bi renk istiyodu hatta kazağının rengini örnek vermişti bu da aynı öyle :lepi:
Bu ruj mor deil kahve rengimsi bi pembe yerimseniben
fotoğrafını eklemiş de üst tarafta arkadaş orda parlak mordu bilmiyorumkismile
orda öle görünüo ama bu pembe tonu. Koyu bir pembe.
Zaten mor ruj güzel durmaz bence bu ideal olur mor bi kazakla zemuszemus
bn avona yeni üye oldum satış temsilciyim.takım öncümüz bilgi verdi ama nasıl ödeme yapacam benim bankada hesabım yok mesela nasıl ödeme yapacam avona bilmiyorum ilgilenilmiyor.sizlerden ögrenebilirmiyim
canım katalog 2 den en son ayyın 26 sına kadar sipariş verebiliyosun sanırım.Ayda bir kerede sipariş veren oluyo bi kaç kerede.o senin ne kadar satış yaptığına bağlı.bir kerede en az 75 liralık siğariş vermen gerekir temsilci fiyatıyla.yoksa 7 buçuk lira kargo parası ödersin.ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?