Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bişey sorucam pek cevap yazmıyorsunuz ama yeniyiz bu işte biraz yardımcı olursanız sevinirim :dance: ben dün ilk siparişimi verdimde bugün yine sipariş aldım K2 katoloğundan bu ay en son ne zaman sipariş verebilirim bide bir ay içinde toplumu sipariş veriyorsunuz yoksa bikaç kere kargo geldiği oluyormu cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar a.s.

canım katalog 2 den en son ayyın 26 sına kadar sipariş verebiliyosun sanırım.Ayda bir kerede sipariş veren oluyo bi kaç kerede.o senin ne kadar satış yaptığına bağlı.bir kerede en az 75 liralık siğariş vermen gerekir temsilci fiyatıyla.yoksa 7 buçuk lira kargo parası ödersin.ok.

ıgrencccccccccccccc kokuyo ıgrenccccccccc hıcde etkısı yok

hayırrrrr....ben de bunu paylaşmak istiyordum...kokusu pek hoş olmasa da çok etkili yumuşacık oldum ...ne zamandır indirime girsin diye bekliyordum..öyle kalıcı bi kokusu yok zaten banyodan çıkınca nasıl olsa kremlenip kokulanmıyor muyuz??ben tuttum bu vücud pelingini tavsiye de ediyorum..

yaaa hiç katalogtaki renkle alakası yok kızlar yaaa.katalogtaki renk pembemsiydi...

kızlar katalogdaki mankenlerin yanında hani "modelin üsründe bilmem ne bilmemne kullanılmıştır" yazıyor ya ona sakın inanmayın. dikkat edin 2-3 katalogda bir aynı fotoğrafı farklı farklı ürünler için yazıyorlar.
mesela şu kalın kaşlı eflatun makyajlı bi hatun var bakın gösteriim. o hatunu daha 2 katalog önce falan tekli farların sayfasındada gösterip ordaki eflatun far modelin üztündeki yazmışlardı. ne bulurlarsa yaftalıyolar yemin ederim.
ne bi yeni çekim ne bişeye zahmet etmiyolar.
baya baya bi enayi yerine koyuyolar bizleri ama neyse...
biz anneannemi yaklaşık 4 ay önce kaybettik kanserden ve annemde bende çok kötü haldeydik. heryer her şey bomboş geliyordu beynimiz yorgundu gönlümüz yorgundu. ben sırf ikimizede uğraşacak peşinde koşturulacak bişey olsun diye başvurmuştum. iyikide yapmışım annem baya baya oyalanıyo bununla ben de öyle.
bazen karışıklıklar oluyo stres oluyoruz falan ama işte bize uğraşacak bişey çıkıyor.
ben sırf o yüzden bırakmıyorum avonu. birde kendimizin aldıkları bedavaya geliyor diye. yoksa bunlar iyice azıttılar.

Eklentiler

• $moe.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
orda öle görünüo ama bu pembe tonu. Koyu bir pembe.
Zaten mor ruj güzel durmaz bence bu ideal olur mor bi kazakla zemuszemus

hıuu anladım güzelcik, mor kazakla güzel dursunda artık ben zaten sevmedim fotodaki rengini kadın sevsin bana yeter amethys miydi neydi o ruj çok güzel bakın pembe ruj isteyen arkadaşlara. o fotodaki koca dudaklı fotodaki rich berry diye gösterdikleride amethys nin rengi. bunu şimdi farkettim.

arkadaşlar nolur bana cevap verin yeni kataloğun panoramasında beyaz eyeliner kalem var... gözümün içine cekmek için almak istiyorum.... sizce uygunmudur....

bn avona yeni üye oldum satış temsilciyim.takım öncümüz bilgi verdi ama nasıl ödeme yapacam benim bankada hesabım yok mesela nasıl ödeme yapacam avona bilmiyorum ilgilenilmiyor.sizlerden ögrenebilirmiyim

bn avona yeni üye oldum satış temsilciyim.takım öncümüz bilgi verdi ama nasıl ödeme yapacam benim bankada hesabım yok mesela nasıl ödeme yapacam avona bilmiyorum ilgilenilmiyor.sizlerden ögrenebilirmiyim

kredı kartın varsa kretı kartına otomatık odeme talımatı verebılırsın avon sayfasında var

ama kredı akrtı yoksa ıs bankasına gıdıp bır hesap actırcaksın acıldıkdan sonra avon faturanla bırlıkte gıt tabıkı hesap acıldıkdan sonra avon otomatık odeme talımatı vereceksın ve her ay o hesaba bankaya gıdıp paranı yatırcaksın cnm

teşekkür ediyorum canım peki 75 lirayı doldurabilmek için k 2'yle k 3 siparişlerini bir versem olurmu acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…